I'd like to take you with me

Hur ska jag kunna beskriva hur jag mår när jag inte ens vet det själv?

-

Jag var ute och gick. Gummistövlar som är alldeles för stora och en regnjacka som får mig att vilja gråta för att jag känner mig så ful i den. Funderade på att dränka mig i bäcken. Bara funderingar, inte planer. Det är en stor jävla skillnad. Självföraktet är enormt. Får för mig att de som säger att de bryr sig bara gör det för att vara snälla. Att ingen egentligen skulle bry sig ifall jag dog.

-

Sov till tre, sen tvingade jag mig ut med hundarna (gick ut med dem vid tio/elva också). Resten av dagen har jag läst och skrivit, men det har inte gått så bra. Fast jag lever ju. Det kan nog ses som ett framsteg.

-

Jag svettas. Fast fryser. Skall nog försöka spela sims. Se om det kan få mig att försvinna lite skönt en stund.

.

Fyfan vad jag mår dåligt just nu. Återkommer när jag mår bättre. Måste ta kol på den här stressen.


Uppdatering

Det går framåt, det gör det absolut, men just nu känns det som små myrsteg. Jag klarar fortfarande inte av att ta mig an saker. Som att blogga. Skrev i alla fall klart Ninas brev idag. Får se när jag kommer lyckas stoppa FBs i kuvertet och sedan skicka iväg det. Känns som att jag bara vill ligga i sängen och sova. Därför är det så lätt att spela Sims. Jag slipper tänka. För det mesta. Allt bara flyter på.

Men nu har jag ångest och önskar att jag kunde hugga mig själv i benen.

Aah, hur ska jag kunna sluta?!Läser i Twilight. Helvetes shit så jävla bra den är! Jag är redan kär i Edward - vampyren. Och så har jag råkat beställa de tre nästföljande böckerna i serien. Bara måste ha mer! Mer Edward!

sms från mig till bexx:
vampyren i boken heter edward. jag vill ha honom!

bexx svar:
är han snygg?

mitt svar:
ja fan. vacker. och världens charmigaste personliget. du skulle också dyrka honom.

Ajdå

Ångest. Fyfan. Sobril - jag älskar dig. Vill du gifta dig med mig?

.

Jag vill ha godis. För fan.

småbarn

Bexx skulle ha gått på fest igår, men kom hit istället.

- Tex Doll | I don´t belive illusions cuz too much is real säger:
festen spårade ur. en fick åka ambulans, en hamnade i vattnet och en spenaderade natten i piloscell

- Tex Doll | I don´t belive illusions cuz too much is real säger:
polis

bollocks säger:

HAHAHAHAHA!

Sånt där är fan underhållning. Småbarn som beter sig som amöbor.


hm

Jag mår ganska okej just nu. Har legat i sängen och läst och druckit öl. Sen hamnade jag här. Babblar med Bexx och Monstret på msn. Monstret är det svåraste som finns, men det är okej så länge han har långt hår :P
Fast jag håller fan på att pissa ned mig. Hm. Och måste ut med hundarna strax. Suckeluu. Skjut.


På topp

Jag mår som bäst när jag är ute med hundarna i parken och leker. Vi var precis ute på promenad i blåsten och innan vi gick in släppte jag dem lösa i parken. Kiba är okej, han går aldrig fram till andra hundar och ytterst sällan till människor. Han håller sig på avstånd. Kami däremot springer fram till nästan vem som helst, ivrig att få hälsa. Höll stenhård koll på honom och dessutom blir han så trött efter ett par rundor som Kibas svans, så då kan jag få tag på honom på en gång när han försöker fly.

Vi lekte runt bland löven och det finns ingenting som får mig att må bättre än det - att leka med hundarna när dem är okopplade. Kami börjar komma när jag ropar på honom och han blir alltid lika stolt när han får beröm. När Syd och jag var tillsammans brukade jag släppa hundarna lösa varje dag. När det tog slut mellan oss och min livsgnista försvann, försvann också den dagliga leken. Men jag blir vara starkare och starkare och skall försöka återuppta det nu igen. Det är bra för oss alla tre.


Hundarna förra hösten

Litteratur

Går in på bloggkoll och har 103 olästa litteraturinlägg. Varför? Bokhora är ju på bokmässan! ;D De uppdaterar som fan och jag älskar det =D

Är det negativt att vara omogen?

Igår var Bexx, Ollonet och Linda här. Nångång under kvällen satt vi alla i min säng och körde Sanning eller konsekvens. En konsekvens - som vi alla fick göra - var att säga något elakt, men sant om varje deltagare (helt klart mitt favoritmoment i spelet).
De andra var ganska mesiga i sina svar och hade svårt att komma på vad de skulle säga, medan jag nästan genast kom på vad jag skulle säga. Hur som helst så sa Linda samma sak till oss alla tre - att vi ibland är alldeles för omogna och jag frågar mig själv - är det verkligen negativt att vara omogen? Praktiskt taget varenda människa jag ser upp till har sina drag av omogenhet. Bara se på Nikki Sixx - han måste ju vara något av en mästare, precis som Marilyn Manson. Mike Monroe, Johnny Rotten. Tänk om de alltid skulle vara mogna och allvarliga och aldrig spela ut sin omogenhet. Fyfan vad trista de skulle vara.
Att jag ofta är omogen har jag ju vetat länge och det är också nånting jag älskar. Bexx, Ollonet och jag kan sitta och asgarva åt bajsskämt och om det gör oss glada anser jag det bara vara av godo.
Linda tillade efteråt att vi inte fick hata henne för det hon sa. Hon är så söt! Hon gav oss ju varsin komplimang!

Ollonet med sin största beundrare - Kiba


Vackra Linda


Bexx från sin bästa sida ;)

Mana's back

Gick upp först när posten kom. Hundarnas skvättskydd. Glädje! Drog på mig hörlurarna och gick ut med hundarna på promenad. Glad av Crashdïet i lurarna. Har inte klarat av att lyssna på annat än Placebos mest depressiva låtarna den sista tiden så det var som att hälsa på en gammal och kär bekant när jag började lyssna på Crashdïet.
Släppte Kiba löst och lekte med hundarna i de nedfallna löven medan jag lyssnade på Poison. Log för mig själv resten av vägen hem. Är det dosökningen som börjar märkas av, månntro?


DBT och underbara kusiner

Mamma och pappa var på sitt första DBT-möte för anhöriga ikväll, mellan halv sex och halv åtta. De kom hit efteråt och berättade lite och det verkade riktigt bra. Jag är hoppfull. Ännu mer hoppfull för när jag får börja - även om det dröjer tiotusen år.

Nångång efter tre idag ringde det på dörren. Det var Bexx. Och en enorm påse med godis. Blev så förvånad! Och glad! Vi såg på One tree hill och drog sen till affären för att köpa latte-grej och morotskaka inför pluggande (fast morotskakan visade sig vara fejk). Jag hjälpte henne med pluggandet. Historia var det. Bexx läste frågorna och sedan letade jag fram svaren i boken och sa vad hon skulle skriva. Och det skrev hon. Haha. Men fan det var kul! Varför kunde jag inte vara duktig på att plugga när jag själv gick i skolan? Sånt jävla slöseri.

Mitt nya läppstift (för tio spänn!) är underbart. Fast det smakar perkele.


Pluggande Mana. Jag hade samma historiebok som Bexx hemma, så det funkade ju perfa.


Bexx satt mest och snackade om kukar och filmer.Sen när Bexx dragit satte jag mig och glodde på Idol och hade supermys med hundarna.


Uschel

Jag får kämpa för att inte skrika. Skall snart lägga mig och läsa. Fick hem två böcker idag. Marklunds nya - En plats i solen och Stephanie Meyers omtalade Twilight. Kanske kan jag överleva ett tag till med andra ord.

Pratar med Ollonet på msn. Det är skönt. Han är så bra att prata med och så är han typ sötast i världen. Fast jag får inte ge honom för mycket komplimanger, för då kommer han bli odlidligt dryg :P

Kamp

Jag sov till kvart i fyra.

Jag behöver hjälp. Klarar inte det här själv. Vill så gärna säga till mamma och pappa att jag inte klarar det här längre. Be dem hjälpa mig.
Men jag kan inte. Jag kan inte förstöra för dem igen. De vet att jag mår sämre än vad jag gjort på väldigt länge, men de har ingen aning om hur mycket sämre. Jag mår så dåligt att jag skrämmer mig själv.

Vad finns det för alternativ? Bli inlagd? Då får jag inte vara med mina hundar och det är samma sak som att sätta en kula i min panna. Hundarna är anledningen till att jag fortsätter kämpa. Utan dem skulle jag ge upp. Och det otäcka är att jag funderar på att ge upp ändå. Jag blir livrädd. Jag får inte ge upp. Jag får inte vara en sån!

Men att ständigt vara slut på energi och ha dåligt samvete gentemot nästan alla, det är tärande. Mest dåligt samvete har jag för hundarna. För att jag inte tar ut dem lika mycket som jag gör annars. Skall försöka släppa lös Kiba vid sju ikväll, så han får springa av sig i parken. Kami kan jag inte släppa - han springer bara fram till främlingar och biter dem i benen.

Fast jag fattar inte hur jag skall orka. Jag vill så gärna ge upp.

Helvetesnatt

Jag hade sån extrem ångest inatt och mina tankar var allt annat än intelligenta. Jag fick för mig att jag skulle bli tvungen att avliva Kiba. Varför? Fråga inte. Jag vet själv nu hur extremt irrationell jag var, men just då kändes det som en sanning och jag var helt förtvivlad. Det är ett under att jag inte gjorde mig själv allvarligt illa.
Tillslut däckade jag ihop i sängen och sov tills halv tio. Jag tror att jag för en gångs skull inte vaknade en enda gång.

Isolering

Jag kommer isolera mig lite halvt. Eller egentligen är det nog fel att kalla det isolering, men i alla fall. Orkar inte vara petig just nu. Jag kommer fortsätta blogga och även vara inne på msn - men det är inte säkert att jag kommer orka svara. Precis som det är tveksamt om jag kommer orka svara på sms också. Så jag ber er stå ut med mig. Det kommer bli bättre snart, men just nu är det ett helvete.

Idiotbrud

Jag har så ont i magen. Ständigt detta dåliga samvete. För allt och alla. Fan, jag går ned mig för mycket. Måste ta mig upp innan jag inte längre når ytan. Fan. Jag vill ha cigg. Choklad. Öl. Borde försöka läsa men jag kommer inte kunna. Kommer bara skära sönder mig själv.

Ångest

Jag vill skära. Gråta. Ge upp. Minsta småsak och jag går under. Förut att Kiba kissade i sängen. Sen att skvättskydden gick åt helvete. Och efter det att jag beställde hem två skvättskydd som kostar nästan 200 styck och jag fattar inte hur jag skall ha råd med det. Min ekonomi är åt helvete. Jag är åt helvete. Vill vara barn igen och krypa upp i mammas famn och slippa tänka.

- - -

Jag vill så gärna skära, men jag får inte. Har i alla fall inte rökt nånting idag, men just nu är suget starkt. Jag hatar dig, Mana.

Uh

Det känns som att jag vill dö just nu. Fan.

Lite allmänt sådär

Det är så vackert ute just nu. Solen håller på att gå ned och himlen är en blandning mellan blå och lila. Det ät lungt och tyst.

Kiba ligger i sängen med slutna ögon och huvudet precis intill min bokhög. Kami ligger i mitt knä och smaskar och muttrar. Jag håller på att sy skvättskydd till dem. Inte speciellt fina, men om de fyller sin funktion är jag nöjd. Vore skönt att kunna ta med hundarna till Fricus utan att de pissar ned stället.

Känner mig förvånandsvärt lugn just nu. När jag vaknade imorse var energierna här hemma helt annorlunda mot hur de brukar vara. Mycket ljusare. Mycket har med städningen att göra, men jag tror inte att det är allt.

Skall glo på Idol och Top Model ikväll och sen blir det nog massa läsning. Skall försöka få i mig nånting att äta också. Önskar dock att det inte var så jobbigt att fixa i ordning.

Stress

Jag känner en sjuklig stress just nu och stress är min värsta fiende. Den kan sätta igång vad som helst. Många av er undrar säkert var en sjukpensionerad borderlinebrud som ännu inte ens går dbt har att vara stressad över.
Småsaker, blir mitt svar. Det är alltid småsaker som sätter igång skiten för mig - för det mesta i alla fall. Och det som tynger mig mest just nu är att Nina inte fått sin present ännu - och det var ganska länge sedan hon fyllde - och att jag inte fixat med Lindas presenter ännu - och hon fyller idag (grattis världens sötaste gullunge!) Jag är också stressad över att jag har massa brev att besvara. Men de som är bra av mina brevvänner, de som jag värderar högst, är dem som förstår att jag inte alltid kan svara snabbt pga hur jag mår.
Men ändå! Stressfanskap!

Infection

Jag pallar inte med det här. Är på väg att börja skrika - panikskt - av minsta lilla ljud. Det känns som att jag smyger mig fram, längs väggarna och med långa ben, så som tecknade detektiver på teve brukar göra. Ett litet ljud - och det smäller till. Har tagit Sobril nu. Fuck.

Så.

Nu har jag rökt min sista cigg.

Ollonmys

Kolla här. Tvättäkta Ollonmys :P


Dagens monster

Han kallade mig för bitchgumman =D

Babbel

Mamma och pappa har varit här och tvättat och hjälpt mig med städningen. Äntligen fint här hemma och nu skall jag verkligen kämpa för att försöka hålla det så.

Skall snart ut med hundarna och när jag kommer hem igen blir det läsning och chips. Har två cigg kvar. När de är slut är det också slut på mitt rökande. Bra, Mana. Äntligen gör du ett klokt val.
mrs bollocks säger:

jag har spelat tvärflöjt

Aegzor säger:

Har du? Nu blev jag nästan kär!

mrs bollocks säger:

HAHAHA!

Aegzor säger:

Nu kommer jag bara tänka på dig med en tvärflöjt, haha

Aegzor säger:

Riktigt romantisk klang

mrs bollocks säger:

fast jag sög nog

Aegzor säger:

Ja, det är fel, man ska blåsa i den

mrs bollocks säger:

HAHAHAHAHAH! humor hurru

Slutsats: Jag skall börja berätta för folk att jag spelat tvärflöjt så kommer jag nog inte vara singel så länge till ;P


Besök

Har sovit tills för en stund sen. Värmer upp en gammal köttfärssås och kokar spaghetti nu, så jag får i mig nån mat.

Hade alldeles nyss besök av en virrig gammal tant. Hon har varit här en gång förut och ringt på, jag minns inte vad hon ville då. Hörde att det smällde lite utifrån hallen/trapphuset men brydde mig inte särskilt mycket om det. Hundarna började skälla och jag försökte få tyst på dem, ge dem mat. Så började det ringa på dörrklockan, frenetiskt, och jag blev riktigt irriterad. Kollade i titthålet och såg genast att det var tanten och hon steg in i hallen och såg sig omkring. Började prata om att hon hade bott här förut och att hon ville kolla för att "dem har ju låst nu." Tittade in mot vardagsrummet när hon sa det.
"Låst vadå?" frågade jag men fick inget riktigt svar.
Tydligen hade hon varit hos någon annan och ringt på, men hon skulle hem nu och vänta på sin man så han kunde följa med henne, för idag jobbade han tydligen sent. Kvinnan är i dryga nittioårsåldern och att hon har en make som arbetar tvivlar jag starkt på. Dessutom vet jag att hon inte bott i den här lägenheten, för mannen som bodde här innan flyttade in när Stjärnhusen byggdes och dog någon månad innan jag fick flytta in.

När hon skulle gå såg jag att hon ställt sin rollator precis framför dörren ut från trapphuset. Hon kollade på min grannes rollator och såg riktigt konfunderad ut.
"Är det din det här?" frågade hon och pekade.
"Nej" sa jag och kvävde ett litet fniss. "Det är min grannes."
"Jaha... så den här är min då?" Hon pekade på sin rollator.
"Ja, det är det."
Precis innan jag hann stänga dörren stack hon in huvudet genom glipan och log så sött mot Kami.
"Dem är så söta de där. Heej då. Heej då hunden."

På något sätt var hon lik min farmor, till utseendet, ingenting annat. Och hon var så trevlig så jag tyckte nästan att hennes besök var lite uppiggande och det är ju precis vad jag behöver en dag som denna.

Mardrömmarnas återkomst

Det var nog nån vecka sedan jag sist hade en mardröm. Inatt kom dem tillbaks. Drömde att jag var psykotisk och mina vänner lämnade mig. Och så var det nån elak häxa ute efter mig. Jag är helt slut nu. Vill sova vidare, men jag får inte.

Ny uppdatering

Har uppdaterat min psykblogg nu.

The story

Jag messade henne i fredags och frågade om hon ville komma hit på lördagen och fick till svar att hon var sjuk. Inget mer med det. Men så idag fick jag se i bilddagboken att hon var på fest i fredags och jag tycker inte att det är nåt konstigt med att jag reagerade på det. Jag hade ju fått svaret att hon var sjuk så därför kunde hon inte komma på lördagen - men så gick hon ändå på fest samma dag.

Hon var trött i lördags och antog att jag också var det, så därför hörde hon inte av sig om att träffas. Hoon hatar att jag skriver om det här så att alla kan läsa, men jag måste. Dessutom går det inte att föra en vettig konversation med henne när jag känner mig sviken. Hon bygger genast upp ett bollplank och skumbollarna som jag kastat mot henne studsar genast tillbaks till mig - fyllda med betong.

Jag har ju sedan tidigare vetat att hon inte vill ta konsekvenserna av saker hon gör som sårar andra. Hon attackerar och blir elak, men jag trodde faktiskt att hon hade mognat. Hon får mig att känna mig som en människa med mindre värde och det gör mig illa. Jag har ett värdelöst självförtroende och när jag blir behandlad sådär känns det ju knappast bättre.

Och när det kommer till hennes föräldrar så förbjöd dem henne att följa med mig på festen hos Fricus i fredags. Men hon får gå ut och festa med sina småkompisar. Dit polisen kom till råga på allt. Festen hos Fricus var lugn och mysig och jag kan även tänka mig att den var en hel del mognare än den hon var på. Ungdomar i hennes ålder brukar ju tendera att vilja supa sig fulla eller rentav redlösa.

Skitsamma. Jag orkar bara inte kämpa för det här mer.


The minute of decay

Jag känner mig ständigt som ett andrahandsval för henne och under de gångna månaderna har det varit så jävla mycket bråk. Och nu orkar jag fan inte mer. Hon kommer med bortförklaringar hela tiden. Och tårarna hotar med att bryta ut. Vill inte! Jag vill bara gömma mig i en varm famn och gråta.

Men jag har "bara" hundarna här. Jag skulle vilja messa till Frida men min mobil funkar inte. Tre äcklar sig så jag har inte haft nån sändning på två dagar nu. Det suger. Fan nu har jag glömt bort mitt te också.

Sluta ljug för mig och sluta ta mig för given. Och behandla mig med respekt. Jag tänker inte ta sånt här. Jag är inte lika svag som jag var när jag var tillsammans med psykopatkinesen. Måste bara våga visa det. Våga stå på mig. Det gör ont att bry sig. Jag önskar att jag slapp.

Och jag önskar att världen kunde vara snällare.

Jag hatar

Jag hatar henne och jag hatar hennes jävla föräldrar. Nu är det slut på det hela. Inte mer. Inte en gång till.


Pang!

Igen. Igen! IGEN! Varför fortsätter jag för? Jag är kanske inte värd bättre. Det sista jag vill är att börja gråta nu. Jag vill inte gråta pga någon annan. Jag är starkare än så. Fan så mycket starkare än så! Jag borde bara... sluta.

...

Det känns som att jag är på krigsstigen mot världen just nu. Så jag håller mig borta lite. Håller distans, bara för att inte inbilla mig massa saker och skapa nya krig.

Bråk

När jag var ute med hundarna kom ett par på cykel och vinglade förbi mig. Killen brölade på om hur mycket han älskar tjejen och sa att hon var det bästa. Tjejen var bara sur. Hoppade av cykeln och gick verkligen slalomgång resten av vägen. Skrek att han knullat nån annan tjej och hon var verkligen rasande. Han skrek tillbaka att han aldrig ens pussat nån annan tjej medan de varit tillsammans och tillade att hon hade pussat tre andra killar. Hon låste honom ute från trapphuset - sa att han kunde åka nån annanstans att sova. Precis när han var på väg att cykla bort öppnade hon dörren och röt till om att han skulle komma in och han gjorde som hon sade.

Är det så förhållanden är? Jag och Syd bråkade massor. Jämt. När han kom hem från jobbet och jag låg utslagen i soffan av ångest, blev han förbannade och skällde på mig för att jag inte gjort det och det hemma. Han bättrade alltid på ångesten. Är det så det skall vara? Jag kan inte minnas att Rickard och jag bråkade sådär. Det var nog mest bara jag som skällde på honom medan han blev ledsen som en liten pojke och båda började gråta.

Syd var stark, Rickard var svag. Syd vek sig aldrig och reagerade alltid med ilska. Rickard stod aldrig på sig och började alltid gråta. Jag behöver nån som är stark nog att hantera mig när jag får mina utbrott, nån som är snäll och försöker hjälpa mig när jag har ångest. Men finns det såna människor verkligen?

Hej självförakt, hej ångest!

Är det någon jag hatar idag så är det mig själv. Jag borde inte festa. Det slutar alltid med att jag hamnar i badrummet och skär mig. Igår var det hos Frida. Jag låste in mig och letade efter rakblad och hittade en hyvel med tre rakblad i och skar några gånger. Men jag hann inte så länge, för nån kom och knackade på. Jag minns inte vem just nu men jag tror att det var Frida. Hon vet hur jag är.

Egentligen var det en trevlig kväll. Fridas kompis Josefine kom dit tillsammans med sin kompis Karin (vi gick på samma gymnasie för flera år sedan och jag minns en gång då jag sa till henne att hon var söt. Haha, jag var så mycket modigare då för tiden än vad jag är nu :P). Marcus fixade mysmys och Ollonet kom tidigare än vad jag trodde han skulle göra. Han brukar vara segast i stan. Två vänner till Marcus kom förbi en sväng också. Två bröder - den yngasta var förbannat lik agent Cooper. Ballt!

Satt inne i badrummet med ångest och Karin satt och pratade med mig. Det kändes verkligen som att hon förstod mig och det är alltid lika skönt när människor gör det. Det händer alltför sällan. Hon berättade om när vi gick i skolan och jag hade frågat om hon var blond på riktigt (hon har svartfärgat hår). Och när hon sagt att så var fallet hade jag typ gormat på om att hon då kunde skaffa grönt hår. Haha. Det låter verkligen som mig :P

En av Fricus katter rymde på natten och jag fick för mig att det var mitt fel, så jag drog ut och letade. Gick ensam genom värsta våldtäktsparken och pratade med två killar. På vägen tillbaka mötte jag ett skrålade gäng skinheads och andra människor och en av dem är en gammal bekant till mig, och en annan - ett ex. Det var fan lite trevligt. De skulle med bussen till stan så jag följde dem en bit på vägen. Tror att en av tjejerna blev ganska irriterad när jag uppehöll dem med mitt snack - hon ville inte missa bussen. Jag fick iallafall den gamla bekantens msn. Och en puss. Jag går och pussar på alla när jag dricker. Undrar hur många gånger jag pussade på Ollonet egentligen?

Ollonet följde med mig hem och sov kvar här, men vi stannade förbi på Burger King först. Lång kö och vi hade stockholmare bakom oss - som jag snackade med. Bland annat politik, de var moderater. Och så såg jag Karin och Josenfine i kön och ropade lite på dem.

Det gick bra för hundarna att sova hos mamma och pappa så nu vet jag att dem kommer kunna vara hundvakter över natten fler gånger om jag skulle vilja. Det är skönt. Skönt var det också när de kom hem igen, vid fyra i eftermiddags. Mina små bebisar.

Har sovit större delen av dagen. Är så förbannat trött. Ollonet säger också att han är helt körd av trötthet och skyller det på mig. Haha!  Du tog musten ur mig inatt, skrev han på msn och det låter fan väldigt missledande. Tydligen var det meningen också :P

Skall försöka göra lite mat och sen lägga mig framför teven och glo på Bevvan. Försöka få bort det här föraktet och ångesten, men det känns som att jag förstör för alla när jag håller på och skär mig sådär. Och det vill jag inte. Jag vill att dem skall ha kul. Kanske borde jag sluta dricka alkohol när jag träffar folk, fast då undviker jag ju en komplicerad situation och det är bara dumt. Istället borde jag kämpa med att inte hamna inne i badrummet och skära.

Nåväl, vi får se. Fast just nu har jag fått för mig att alla hatar mig typ. Hm hm.


Skräck

Jag skall ju hem till Fricus (Frida och Marcus) på fest ikväll och jag är redan skräckslagen. Hahaha. För ett år sedan hade jag aldrig ens övervägt tanken att gå på fest, men numera känner jag att jag kan. Bara jag får i mig en öl så kommer jag känna mig avslappnad och redo. Fast jag skulle gärna ta den där ölen redan nu :P

Vince och jag då?

Fixade en unge åt mig och Vince också - en Skylar två. Nu måste jag testa med nån japan!

Göra barn

Jag borde fan skaffa barn med Ollonet.

Han fortsätter

aliquis säger:

vad var så skumt med det jag skrev!?!

aliquis säger:

det är ju så

aliquis säger:

kan hon glida runt i påslakanet och säga "bla bla jag sov"

aliquis säger:

medans ollonet hoppas att det skall falla av


Den där alkisen alltså

aliquis säger:

HARU KNULLAT MED OLLONET PÅ SISTONE?

aliquis säger:

förstår du inte att rebecka inte alls är trött när hon lägger sig i din säng

mrs bollocks säger:

wtf?

aliquis säger:

hon vill bara ligga och se söt och fantasieggande ut så att besökarna skall bli nyfikna på hur det ser ut under

aliquis säger:

smart tricks!
Jag förstår inte mycket av vad den mannen pratar om.

Att kyssa Tommy Lee

Jag har suttit och småläst lite i Neil Strauss bok Spelet och började fnissa lite fult åt detta underbara stycke:

"Efter skolan blev jag anställd som kulturreporter på New York Times, där jag började bygga upp mitt självförtroende. Så småningom fick jag tillträde till en priviligierad värld där det inte fanns några regler. Jag gav mig ut på turné med Marilyn Manson och Mötley Crüe för att skriva böcker tillsammans med dem. Under hela den tiden, med alla besök bakom scenen, fick jag inte en enda kyss av någon förutom Tommy Lee. Efter det var det nära att jag gav upp hoppet. Vissa killar har sex appeal, andra inte. Jag hade det uppenbarligen inte."


Tänk att få spendera så mycket tid med Manson och Mötley - två av de absolut bästa banden i världen. Och att få en kyss av Tommy Lee! Jag skulle fan inte tacka nej (fast jag skulle vara smått rädd för att bli Pamela Anderson-smittad).

Fan!

Jag har läst Maddes blogg i ett antar månader, men under den senaste tiden har hon inte uppdaterat nånting. Så kommer jag in i Stina-Lees blogg av en slump och får läsa att Madde har dött av sin cancer. Trodde inte att jag skulle bli så påverkad som jag faktiskt blev - är. Insåg att jag satt och skrek "Fuck" högt som fan och nu tjuter jag. Jag vet att hon har det bra nu, men det känns ändå så jävla sorgligt! Hon var så stark och jag kommer alltid beundra henne för hennes positiva inställning. Trots sin svåra cancer verkade hon för det mesta se positivt på livet och sånt som hände. Fan. Jag kommer alltid se upp till henne! ♥

Ett ollon till svärson

Jag pratade med mamma i telefon igår.
"Olle var inne på jobbet idag" sa hon.
Vilket jag redan visste, för Ollonet hade messat mig och skrivit att han träffat "mor min." Han och hans jävla uttryck :P
"Han är såå trevlig" fortsatte hon.
"Ja, jag vet vad du vill" svarade jag och menade på att hon tycker att han är en så trevlig pöjk och med andra ord borde vi gifta oss (praktiskt taget).
Mamma fnittrade lite.
"Jag har inte sagt nåt.

Men det är ju bara att inse - mamma och pappa vill att jag skall gifta mig med mr Ollon :P

Förlovad

Jag och hundarna drog till Frida idag. Kami i cykelkorgen och Kiba springandes. Det blev lite guitarhero (som jag suger på för er som vill veta) och en jävla massa singstar (som jag är bäst på! ;P) Frida fyllde år - 25 - så jag hade med min lite presenter. En väska, lite böcker och två ringar. Vi hade skämtat lite om att förlova oss när hon var här tillsammans med Marcus för några veckor sedan och nu blev det slag i saken ;) För övrigt är det tredje gången jag är förlovad nu, haha.

På fredag blir det fest hos Frida och Marcus och jag är redan nervös. Men Ollonet skall med mig dit så det kommer säkert bli bra. Dessutom har Frida och jag bestämt att vi skall ses innan de andra kommer så vi kan koola ned oss tillsammans. Låter bra.

Well. Nu skall jag lägga mig i sängen med myshundarna och läsa lite innan det är dags för sömn. Godnatt!

oooh <3

Hertiginnan har skrivit detta om mig i sin blogg. Så jävla snällt och precis vad jag behövde höra idag när jag mår så jävla bajskaka. Tusen tack!

Ett paniskt inlägg

drömde att jag blev tillsammans med en kille inatt. han hade långt, blont hår. inte sleaze-långt utan hårdrocks-långt. räckte fan ned till midjan på honom. och han var alldeles underbar. tog hand om mig och tyckte om mig även när jag fick mina utbrott. och han tyckte att jag var rolig och han var lång så jag fick sträcka mig uppåt för att nå honom.

när jag vaknade mådde jag skit för att det bara var en dröm. jag hatar att drömma om kärlek för att jag känner mig så jävla ensam när jag vaknar.

satt på balkongen med en cigg. trodde att balkongen skulle ge vika, ramla ned till marken. men jag tvingade mig att sitta kvar, fylld med rädsla, ångest och äckel. destruktiva tankar som malde om och om igen. och jag tar mig inte iväg till frida. jag kan inte cykla. det går inte. vafan är det för jävla fel på mig?

gick ut med hundarna.

det är okej att du är fulast i världen mana. jorden går inte under pga. dessutom träffade du ju syd när du var hundra gånger fulare än vad du är nu och han föll direkt, så sluta vara så hård mot dig själv. det är okej att vara ful. det innebär inte att du för alltid kommer vara ensam.

känner mig febrig. ångest. rädsla. massa skräck. vill vira in mig i täcket och sova vidare men jag får inte. kämpar fortfarande med min fucked up dygnsrytm. får inte ge upp nu.

men jag är en sån jävla värdelös vän. frida fyller idag. jag ska ju dit. ge henne presenterna. men jag vågar inte cykla. jag kan inte det idag. det känns omöjligt.

om jag ändå kunde vara okej.


Hm

Jag vill sova

Morgonrutin

Dricka kaffe medan jag läser bloggar. Jag älskar det!

Duktig skithög

Jag har ansiktsmaskat och peelat mig nu, alldeles nyss. Försöker bli bättre på sånt där - det behövs sannerligen.Såhär ser mitt hår ut nu efter tredje blonderingen:
Skall ta & skriva ett brev nu innan det är dags att sova. Gonatt!

Min lördagAllt hår jag klippte bort från underhåret.Fiiina Belsebub


Jag är ju alltid ballast i världen, eller hur?


Bexx ville se ut som Sid Vicious


Bexx blev trött och lade sig i sängen medan vi väntade på Ollie


Frysande fanskap


Mysmys med Bollieballe


Taffs


Nej, jag var inte på väg att spy. Bara livrädd för att pussa honom.


Han vill ha skägg tror jag...?

Uhgel

Sitter med blonderingstjosan i skallen. Blonderade igår och idag och sitter nu med en tredje omgång. Har en förpackning till som jag tänker ta imorgon eller nåt. Bexx drog nyss hem så nu skall jag se till att städa lite efter helveteshålet min lägenhet förvandlades till igår kväll/natt. Dammsög och skurade golvet tidigare idag, men behöver ta hand om sopor och ölburkar nu. Gaaah, jag som är så jävla trött!
Klippte bort massa hår så nu har jag äntligen undercut igen.Massa, massa hår.Fler bilder kommer senare.

Pussel

Fjortis

Har en förbannad huvudvärk & sitter & fnissar åt allt Linda skriver på msn. Är trött tror jag. Har målat massor idag. Fortsätter sen så den är klar imorrn när Bexxhoran kommer. Uh.

Bödeln

Ollonet skall fixa en karl till mig (A) Bödeln. Låter ju bra. Superfint. Hm.

:(

Monstret är ond :(

Orgasm fan!

Det HÄR är precis vad jag behöver!
Mötley Crüe - Kickstart my heart

P.S. Fan vad jag ryser av välbehag. Mick, oh så fin. Och när Vince kutar omkring. Fyfan vad han är fantastisk!

<3På lördag kommer Bexx. Jag längtar fan redan. Vi skall ligga i min säng och glo på Helter Skelter. Och sjunga. Mina grannar borde älska oss så vackert som vi sjunger för dem när hon är här.

Mycket bättre

Såja, det var ju inte alltför jobbigt. Kanske borde färga håret rosa förresten.

She´s my bitter pill

Men seriöst Mana! Jag sitter och stör mig på tamejfan allt just nu. Inne på den där boksidan och har inte tillgång till en av grupperna och blev skitsur. Vafan ska inte jag ha tillgång till den för? Det är bara dumt.
Och nu spelas bitter pill med Mötley. Hah. Börjar nästan fnittra. Då är det illa. Och jag babblar bara massa skit och snart kommer jag börja förakta mig själv sådär igen och börja skrika och slå sönder allting - eller snarare mig själv. Jag kan inte tänka. Kan inte!

...

Och så som bloggen ser ut nu är inte alls jag. Kan inte ha det så. Tänker göra om. Måste, måste! Fanskap.

Bitter

Jag är bitter som fan just nu. Sådär så jag inte kan tänka på nånting annat än hur förbannat, äckligt, jävla bitter jag är. Inte ens Mötley och Vince vackra röst får bort skiten. Gah. Skall ta en cigg och är jag fortfarande lika bittert irriterad när jag kommer in igen får jag kasta gafflar i väggen eller nåt.

Looks that kill

Lyssnar på Mötley och snackar med Ollonet på msn. Han påstår att man får diarré om man lagar mat själv. Hm? Lika klartänkt och klok som alltid med andra ord :P

Har ritat en hel del idag igen. Ännu en bild av Bexx som jag även färglade. Blev ganska missnöjd med den men tvingade mig ändå att sätta upp den på väggen. Dels så jag kan glo på den och se vad jag gjort för del, och dels för att mina framtida bilder av ungen skall sättas upp bredvid, med datum på, så jag får lättare att se hur jag utvecklas.

Jag skall färga håret. Är väldigt inne på grönt, men jag vet inte riktigt... det känns inte helt rätt. Haha, idioti. Hur som helst skall jag fixa undercut igen och sen blondera massor så jag kan färga det grönt eller rosa eller nånting. Är trött på mitt bruna. Det är så trist.

Babbel.

*PANG*

Mana

Men shit, jag kanske borde börja prenumerera på den här tidningen? ;)

Äta mask

Bexx käkade mask igår. Kolla här

Det går framåt

Jag har dammsugit sovrummet och tvättat rent hundarnas ena säng. Skurat av golven, duschat och sminkat mig. Tecknat av en människa från en tidning och gett hundarna mat. Läst nyaste Hennes. Fixat disken. Jag tror att jag är på väg åt rätt håll, finally! :)


225mg

Med posten idag kom ett recept på Efexor. Jag skall nu öka min dagliga dos Efexor från 150 mg till 225 mg. Får hoppas att det kommer få igång lite liv i mig igen.

I want!

Ikväll vill jag ha Brian Molko.
Så ge mig. Tack. 

En naken Bexx

Jag har knappt läst nånting idag. Däremot har jag ritat massor och det blev helt okej för att vara så pass ovan som jag är. När Bexx var här ritade jag av henne, men männskan har ju såna problem att sitta still! Skall försöka få henne att ställa upp som nakenmodel på lördag :P Haha.

Manson in his own words

Jag har spenderat morgonen med att läsa klart Nuel Emmons och Charles Mansons bok Manson in his own words. Det har sannerligen varit en läsupplevelse.

I omvärldens ögon ses Manson som en ond man. På baksidan av boken har en William S. Burroughs skrivit såhär: "Compulsively readable... Manson can't ever succeed in being paroled out of that cell, not as long as people with any sense at all can read this book."

Jag förstår inte alls. Jag trodde att denna bok om någon öppnade upp allmänhetens ögon för vem Charles Manson faktiskt är, inte får folk att fortsätta tro på alla tabloiders idiotiska artiklar om the most dangerous man alive (enligt Rollong Stone).

Media har fått omvärlden att tro att Manson besitter magiska krafter och att han är en mästare på att manipulera människor dit han vill ha dem. De har lyssnat från killar och tjejer från hans såkallade familj istället för att faktiskt ge Manson ordet och lyssna på vad han haft att säga. Egentligen är jag inte förvånad. Samhället vill alltid finna en syndabock att skylla all ondska på och som en sådan funkar Charles Manson väldigt bra.

Alla som nånsin haft någonting att säga om the Manson family borde ta och läsa den här boken innan de fäller sina kommentarer och åsikter. Ge Manson själv en chans att berätta om vad som hänt, och efter det avgöra vad de vill tro på eller inte. Han är en man som blivit sviken på de värsta sätt under hela sitt liv, inte minst när det kommer till Tate-LaBianca-morden. De som tidigare varit hans vänner vände då hans rygg och skyllde allt som hänt på bara honom. Han sades ha manipulerat dessa oskyldiga kvinnor och män till att begå de hemska morden, samtidigt som de flesta av oss ändå vet att Charles själv aldrig var där när morden begicks.

Jag tenderar att gå alltför väl inpå mina egna ståndpunkter och tar därför och avslutar här, i en förhoppning om att fler människor kommer ge Charles Manson en chans att få sin version spriden.

Ångest

Fyfan vilken ångest jag får av det här inlägget. Det är som att allt jag kämpat för slås omkull. Förresten gäller det inte bara det Carolina skriver, utan även vissa av kommentarerna.

The best

Nu har jag fixat present till Frida, present till Nina och en grej för Bexx och mig. Jag lär få hit det tills på onsdag. Frida fyller nästa tisdag och då planerar jag att invadera henne på morgonen och fixa bullar och presenter =D Yaaay!

Lite fina bilder

Jag tänkte visa upp lite snygga bilder på halvan (och kanske några på mig med).Jag skiter fan ned mig av skratt. Hon har på sig farfars brillor.


Ja, jag är alltid lika ball.


HAHAHA! Men hon är faktiskt bäst i världen <3


Halvans vackra öga


Halvan älskar att visa upp sig.


Vad var det jag sa?! ;P


Hell yeah!


eeehh...

Får räcka för denna gång.

:o

Monstret kallade mig för pungkulan :o

Dagens Monster

Monstret vill ju typ alltid att jag skall skriva om honom i bloggen så jag borde typ börja skriva "Dagens Monster"-inlägg eller nåt ;P Så vad har jag då att berätta idag? Hm... Jo, hans kuk är tre centimeter. Intressant va? Fast han ljög först och sa att den var två, men så erkände han sin lögn. Så nu vet ni det.

MöbleringHåller på och möblerar om här hemma. Kiba vågar ju inte sova i sovrummet pga all aktivitet där inne om nätterna så jag har flyttat ut sängen i vardagsrummet och skall med andra ord ha soffan och teven i det gamla sovrummet. Kan nog bli bra.Kiba tycker dock att det är läskigt när jag möblerar om, så han gömmer sig under skrivbordet, haha :P

Uhh

Har suttit på balkongen med Frida och druckit kaffe, rökt och snackat massa skit. Är så jävla frusen nu så jag skall lägga mig i soffan med filtar och kuddar och fortsätta läsa i Manson-boken. Fast först blir det lite bloggläsning.

Det kloka Ollonet

Orponet säger:

Mañana!

mana monroe säger:

ollbaña

Orponet säger:

haha....snyggt

mana monroe säger:

som faen

Orponet säger:

En ollbana är det som blir när man drar sin kuk i gruset

mana monroe säger:

precis vad jag ville veta

Orponet säger:

Bra, skriv ner det

Klart! ;)


Trött!

Jag är så jävla trött. Trött, trött, trött. Men jag får inte sova. Jag skall komma in i en bra dyngsrytmn, både för min och hundarnas skull. Skall ta ett bad med lite eukalyptus-olja och se om jag piggnar till.

Paradoxal?

Linda säger:

och sen när har du börjat GILLA hertiginnan av mytomani?

Linda säger:

du är nästan mer paradoxal än mig. läskigt


Jag får ofta kommentarer - ofta av fru Linda - som får mig att ifrågasätta, och tvivla på, mig själv. Saker som gör att jag drar mig för att säga vad jag tycker. För jag tänker: fan, jag har en personlighetsstörning. Tänk om jag faktiskt är sådär paradoxal som hon säger. Tänk om jag säger emot mig själv hela tiden. Jag borde bara hålla käften.

Men nej, om jag höll käften skulle jag inte vara jag, och att vara mig själv fullt ut är nånting jag kämpar med varje dag. Jag skrev ingenstans i inlägget att jag gillar henne, däremot att jag gillar att läsa hennes inlägg om andlighet. Jag skrev också att jag tycker illa om vissa saker hon skriver men det behöver ju inte innebära att jag inte tycker om henne (jag har faktiskt ingen åsikt om henne som person). Och inläggen hon skriver som jag inte gillar, dem slutar jag läsa och håller mig till dem jag faktiskt gillar. Men jag går fan inte och attackerar henne i min blogg och skriver elaka saker!

Jag måste börja stå på mig, tro på mig själv. Sluta tro att det alltid är jag som har fel. Jag dödar min intelligens, som jag faktiskt egentligen vet att jag besitter. Jag är inte mer pantad än någon annan. Jag ifrågasätter saker, och det tycker jag att vi alla skall göra.

Se till er själva för fan!

Det pågår ett krig mellan Anne von Porat och en jävla massa andra bloggare som anser sig vara bättre än henne. Människor skriver långa inlägg om henne i sina bloggar, där dem verkligen går till attack och är elaka. För ja, det är väl det vi människor är bäst på va? Att hacka på andra och inte se till hur vi själva beter oss? Ja, jag tycker också att hon skriver dumma saker ibland, men inte fan börjar jag attackera henne för det! Om folk tycker att hon är så hemskt, kan de inte bara sluta läsa hennes blogg då? Och låta oss - som gillar att läsa om andlighet och annat hon skriver om - få njuta av bloggen utan massa störande skit från mobbare?

"The Manson family"

Jag kunde inte sluta läsa i Manson-boken igår. Fastän jag visste att jag borde sova var jag tvungen att läsa, liiite, liite till. Tillslut lyckades jag dock lägga ifrån mig boken och somnade nångång efter två.

När Marilyn Manson valde att ta "Manson" som efternamn var det pga omvärldens syn på Charles Manson som en ond man. (Ni vet, Marilyn Monroe = "god", Charles Manson = "ond"). Att läsa i den där boken gör mig så upprörd. Visst, det Manson och hans sk. familj gjorde - morden på alla dessa människor, eller slakten kanske jag borde säga - är absolut hemskt. Vi människor har aldrig någon rätt att ta andra människors liv, bestämma när de skall leva och när dem skall dö, och att plåga människor så som dem gjorde är helt enkelt grymt, men om man bortser från det, om man går djupare in i historien och ser vad Charles gått igenom och vad han gjorde för alla dessa andra människor... ja, då framstår han nästan som god i mina ögon. Förresten, stryk ordet nästan. Han var god.

Han hjälpte små tjejer som kom från förstörda hem. Tjejer som tidigare inte fått känna av kärlek och som trodde att dem var helt menlösa för omvärlden, tjejer som inte såg sig själva som värdefulla. Jag trodde tidigare att han hade hjärntvättat dem för att få dem dit han ville, men det handlade helt enkelt om att han fanns där och lyssnade och visade omtanke. Nånting som föräldrar helt klart borde bli bättre på.

Jag har kommit till det partiet i boken då Manson har träffat två av tjejerna som i framtiden skulle vara en del av det omvärlden kallade The Manson family så jag vet ännu ingenting om vad han har att säga om morden. Återkommer säkert med mer tankar då. Det jag vill ha sagt är att vi människor måste bli bättre på att ta reda på fakta innan vi dömer. Är Charles Manson verkligen en ondare människa än Marilyn Monroe?

Jag har fan inte tid med er

Har städat och fixat, torkat bort blod från golvet och sånt. Kiss. Nu jävlar är jag klar så jag skall få fortsätta läsa i boken om Charles Manson som jag hämtade ut från tjorren förut. Så jävla bra! Om det är nån människa som fascinerar så är det minsann mr Manson. Mamma och pappa kommer hit en sväng ikväll, men tills dess kan jag fan läsa. Och efteråt. Yaay!

Dont say its forever
and then say goodbye


Överdriven satunge

Jag borde inte bry mig så jävla mycket hela tiden. Det har jag ju alltid fått höra, att jag reagerar för starkt. Och inbillar mig saker. Just nu känns allt så jävla overkligt.

Sitter och pillar på mina ben. Inåtväxta hårstrån. Gamla skärsår.

Hundarna sover. Jag borde joina dem. Fast egentligen borde jag läsa. Det skulle nog göra mig gott.

Fanskapsmana.

Tom

Det är alldeles strax måndag och jag känner mig... tom. Jag känner mig som en börda. En jävla böld. Som att jag förpestar människors liv genom att visa dem uppmärksamhet. Monstret tycker säkert att jag är helt jävla dum i huvudet just nu, för jag bara förvirrar. Tror jag. Märker ju själv att  jag beter mig konstigt. Fast jag vet inte hur man gör annars, tror jag.

Inatt när jag var så jävla full och äcklig så ringde jag upp mr Borderline och jag var säkert jättejobbig. Men han förtjänar det, för annars är han den jobbiga. Jag blir så jävla social när jag har druckit. Kan inte sluta prata och har flera samtalsämnen igång samtidigt. Jag är en sån jävla idiot.

Tomhetshelvete.

Manson

När jag kom hem för en stund sedan kom den där Charles Manson-killen cyklandes. Haha. Han är så söt. Det tyckte till och med min mamma :P

Självförakt

Såhär illa har jag inte tyckt om mig själv på länge. Men det var iallafall skönt att vara hos mamma och pappa ett tag. Fick med mig lite böcker hem och en Amelia-tidning. Så jag skall strax ta ett bad och läsa i tidningen. Hoppas jag kan koppla bort all ångest bara.

Uhk

Jag är hemma hos mamma och pappa nu.Jag är så jävla äckligt bakis idag, tror att det är första gången i mitt liv faktiskt. Hade trevligt med Frida igår och på kvällen kom även Marcus =) När de hade dragit satt jag och drack gin med fun light och det råkade bli alldeles för mycket... Så idag mår jag perkele. Börjar få ångest också. Idioti. Tog inte med mig cigg och inga jävla Sobril. Snart kommer mormor hit och det känns lite skrämmande, men jag funkar. Nåväl. Försvinner lite nu.

Pust!

Mamma ringde precis. De har landat på Arlanda så nu kan jag pusta ut. ÄNTLIGEN!


Kan inte låta bli

mana monroe säger:

good good. kuk igår?

- Tex Doll säger:
haha, menar om jag fick kuk igår, eller om det var kuktråkigt?

mana monroe säger:

oj. kul menade jag ju. hahaha-

Lättroad som jag är sitter jag just nu och asgarvar.


Hora

Jag har ångest. Och är rädd som fan - för när mamma och pappa kommer hit ikväll. Det är ju vad jag längtat efter i en hel jävla månad nu ju! Men ändå...
Skall ta en cigg på balkongen och sedan försöka bada. Vill inte vara apful när Frida-baben kommer senare <3

Min pojkvän

Inatt träffade jag en helt fantastisk kille. I en dröm alltså. Han hade långt hår och var längre än mig, så när jag skulle pussa honom var jag tvungen att stå på tå, fatta vad underbart! (Jag har aldrig varit tillsammans med en lång).
Vi hade träffats på internet och han hade katter. Hans moster hade hundar. Vi käkade hemmagjorda hamburgare med hans mamma, moster och nån mer. Och de var trevliga! Haha.
Vi låg på köksgolvet och höll om varandra och hånglade och det var nog den bästa dröm jag nånsin haft. När jag vaknade ville jag bara somna om. Vilket jag gjorde och började drömma om en dryg tjej med fula bröst (enligt kompisarna) som gick omkring och pratade med sina vänner om vilka stora bröst jag har. Inte alls lika fin dröm som den innan. Den vill jag tillbaka till ;P

Ösregn

Shit vad det regnar ute! Drog på hundarna deras regnjackor och gick ut. Så den där Charles Manson-killen. Shit, han ser verkligen ut som Charles Manson-karaktären i Helter Skelter. Till och med liten och spinkig. Jag kunde inte låta bli att fånflina lite åt honom. Snacka om fin!

Lets do it all night long

Lyssnar på Mötleys senaste skiva, läser bloggar och käkar spaghetti. Är nervös för imorgon, när mamma och pappa kommer hem från Spanien. Och får reda på att jag röker. Jag hatar att göra dem besvikna, och jag menar - vilken normalt funtad människa börjar röka vid 23-års ålder? (Iof hade jag inte riktigt hunnit fylla 23 när jag började röka). Ibland är mitt självförakt enormt. Börjar tro att jag lever min tonårstid nu, istället för då, när jag var för inne i en jävla depression för att kunna leva.

Jag skall nog snart lägga mig i sängen och läsa. Fast först behöver jag röka lite.Mötley har världens bästa texter. Och lyssna på låten nedan. Och se på Vince. Han är så gudomlig.

Tonight there's gonna be a fight,
so if you need a place to go
Got two room slum a mattress and a gun,
and the cops don't never show
So come right in cause everybody sins,
welcome to the scene of the crime
You want it?
Believe it?
We got it if you need it,
the devil is a friend of mine

- - - - -

Fast det går fan i helvete inte att lägga in videon så det får bli live istället då. Men Vince är alltid fin. (Gud, kolla när han skriker i början! SHIT!!)P.S. Jag älskar när Vince skuttar omkring sådär. Och Nikki ser alltid så pillemarisk ut. Grr.

Frida <3

Jag gick iväg och mötte Frida. Hon kom hit och fick Sobril för de jävlarna vägrar skriva ut mer Xanor åt henne helt plötsligt. Det var för några månader sedan dem slutade med det och hon har verkligen ett helvete med sin ångest. Jag har en känsla av att hon är för snäll när hon går till psyk på besök så nästan gång skall jag med och då skall jag ställa på de jävlarna. Det är inte konstigt att människor börjar ta droger när de inte får den medicin de behöver för att leva ett något så när drägligt liv.

Frida ♥

Skönt att det för en gångs skull var jag som var till hjälp. Känns som att alla andra jämt ställer upp på mig, men att jag inte kan göra någonting tillbaks. Men nu kunde jag minsann. Hon fick med sig ett par Sobril hem också, så hon klarar sig för Marcus är hos nån kompis och dricker öl.
Och imorgon kommer hon hit och då blir det vin,vin, vin! =D Marcus hade köpt en öl till mig också pga flaskan. Haha, undrar vad det är för flaska? ;P

CICKS = TROUBLE

Jag är sådär patetisk nu. Ni vet, kärlekstörstande, men det är okej, för t.o.m Nikki Sixx har varit sån. Haha, jag är så jävla patetisk. Bara för att jag vet att även Nikki har varit sånhär, så tycker jag att det är okej. Då skämms jag inte lika mycket längre. Gah, idiot-Mana.

Bollocks

"Du borde byta bort Monroe, det är så många som heter det redan. "
Sa Bexx.
Jag var helt oförstående.
"Men Mike heter ju det?"
Ledsna valpögon typ.
"Jaa, men det är inget originellt."
Men fortfarande. Mike heter det! MIKE!
Det dög inte för vårat band, därav kallar jag mig numera Mana Bollocks. Bollocks liksom. Det är ju fan klockrent!
Fast en dag kanske jag blir en Monroe på riktigt? :o (TÖNT!!)

Yeah

Jag såg en karl som såg ut som Vince Neil gör igår. Måste jag ens säga att jag blev knäsvag?

Ems

Jag hittade en tjej på QX som är så jäkla lik Emma. Som Emma ser ut nu, inte som hon gjorde för sju år sedan. Jag antar att jag inte borde skriva:
"hej, du är så jävla lik min första riktigt kärlek. ska vi gifta oss?"

Psyktest

Genom fjärilen fann jag detta test vilket jag självfallet gjorde, och nedan ser ni resultatet:

Disorder | Rating
Paranoid: High
Schizoid: Low
Schizotypal: High
Antisocial: Low
Borderline: Very High
Histrionic: Moderate
Narcissistic: Moderate
Avoidant: Very High
Dependent: Very High
Obsessive-Compulsive: Moderate
Lite fakta från sidan:

Pananoid: -HIGH-
Paranoid personality disorder is characterized by a distrust of others and a constant suspicion that people around you have sinister motives. People with this disorder tend to have excessive trust in their own knowledge and abilities and usually avoid close relationships. They search for hidden meanings in everything and read hostile intentions into the actions of others. They are quick to challenge the loyalties of friends and loved ones and often appear cold and distant. They usually shift blame to other people and tend to carry long grudges.
Symptom:
 • Unwillingness to forgive perceived insults
 • Excessive sensitivity to setbacks
 • Distrustfulness and excessive self-reliance
 • Projection of blame onto others
 • Consumed by anticipation of betrayal
 • Combative and tenacious adherence to personal rights
 • Relentlessly suspicious

 •  
  Schizotypal: - HIGH - (Har fått denna diagnos)
  Many believe that schizotypal personality disorder represents mild schizophrenia. The disorder is characterized by odd forms of thinking and perceiving, and individuals with this disorder often seek isolation from others. They sometimes believe to have extra sensory ability or that unrelated events relate to them in some important way. They generally engage in eccentric behavior and have difficulty concentrating for long periods of time. Their speech is often over elaborate and difficult to follow.
  Symptom:

 • Odd or eccentric mannerisms or appearance
 • Superstitious or preoccupied with paranormal phenomena
 • Difficult to follow speech patterns
 • Feelings of anxiety in social situations
 • Suspiciousness and paranoia
 • Odd beliefs or magical thinking
 • Appears shy, aloof, or withdrawn to others


 • Borderline: - VERY HIGH - (har fått denna diagnos)
  Borderline personality disorder is characterized by mood instability and poor self-image. People with this disorder are prone to constant mood swings and bouts of anger. Often, they will take their anger out on themselves, causing injury to their own body. Suicidal threats and actions are not uncommon. Borderlines think in very black and white terms and often form intense, conflict-ridden relationships. They are quick to anger when their expectations are not met.
  Symtom:

 • Self-injury or attempted suicide
 • Strong feelings of anger, anxiety, or depression that last for several hours
 • Impulsive behavior
 • Drug or alcohol abuse
 • Feelings of low self-worth
 • Unstable relationships with friends, family, and boyfriends/girlfriends

 •  
  Avoidant: - VERY HIGH -
  Avoidant personality disorder is characterized by extreme social anxiety. People with this disorder often feel inadequate, avoid social situations, and seek out jobs with little contact with others. Avoidants are fearful of being rejected and worry about embarassing themselves in front of others. They exaggerate the potential difficulties of new situations to rationalize avoiding them. Often, they will create fantasy worlds to substitute for the real one. Unlike schizoid personality disorder, avoidants yearn for social relations yet feel they are unable to obtain them. They are frequently depressed and have low self-confidence.
  Symptom:

 • Social inhibition; retreating from others in anticipation of rejection
 • Preoccupation with being rejected or criticized in social situations
 • Fear of embarrassment results in avoidance of new activities
 • Poor self-image; feelings of social ineptitude
 • Desire for improved social relations
 • Appear to others as self-involved and unfriendly
 • Creation of elaborate fantasy lives


 • Dependent: - VERY HIGH -
  Dependent personality disorder is characterized by a need to be taken care of. People with this disorder tend to cling to people and fear losing them. They may become suicidal when a break-up is imminent. They tend to let others make important decisions for them and often jump from relationship to relationship. Dependents often remain in abusive relationships. Over-sensitivity to disapproval is common. Dependents often feel helpless and depressed.
  Symptom:

 • Difficulty making decisions
 • Feelings of helplessness when alone
 • Suicidal thoughts upon rejection
 • Submissiveness
 • Deeply hurt by mild criticism or disapproval
 • Unable to meet ordinary demands of life

 •  


  godamn imature

  Jag skall ut med hundarna. När jag kommer tillbaka skall jag ta på mig massa kläder, fixa kaffe och sätta mig ute på balkongen och röka och läsa. Måste! DÖDADÖDADÖDADÖDA!!

  Ensamhet

  Nallen (en granne som Bexx döpt till nallen) gick precis förbi här utanför. Varenda jävla gång glor han upp hit - varenda gång. Hur som helst kom han med sin flickvän. De hade varit på Willys och handlat och helt plötsligt kom den där ensamhetskänslan fram. Jag vill supa mig full. Så full att jag inte minns nånting imorron. Så full så jag slipper känna mig ensam. Just nu lever jag för morgondagen.

  Slackerbitch

  Imorgon kommer Frida hit. Vi skall dricka vin och käka ost och kex och leka lite vuxna sådär. Naaaajs!

  Yaay!!

  Jag gick till affären själv! Och det var inte ens speciellt svår. Fyfan vad skönt det är att leva ibland! <3 Det blev choklad och coca cola till mig och nån skum läskig sak till hundarna. Mysfredag.

  Fru Effektiv

  Sovrummet är klart, precis som badrummet och hallen. Vardagsrummet är dammat och jag har även dammsugit så det är inte så mycket kvar här heller. Sen har jag bara köket kvar, men först skall jag käka lite mat och sen ta med hundarna på promenad. Fan vad jag älskar att vara effektiv!

  duktig flicka!

  Jag har badat, tagit på mig rena kläder och sminkat mig. Wow! Och nu skall jag börja städa. Har planerat att storstäda lägenheten så mina föräldrar blir förvånade när de kommer hit imorgon :P

  Fint

  Okej, det tenderar att bli en hel del bloggkommentarer i min blogg denna morgan, men det får vara så. Ville bara tipsa om det här inlägget av författaren Johanna Nilsson (vars böcker jag för det mesta älskar) som är så himla fint. <3

  Naaw

  Även jag, som egentligen inte är speciellt förtjust i bebisar, tycker att detta är bedårande! =)

  En förebild

  Därför är Gynning en förebild för mig. Jag borde egentligen inte ens behöva förklara, inlägget säger sig självt - tycker jag. Hah, jaa så jag struntar helt enkelt i att förklara. Läs inlägget och fattar ni inte vad jag menar - ja, då kan ni ju alltid fråga.

  Ett stordåd

  Nejmen se på fan, jag är redan uppe! Och jag har redan varit ute med hundarna och för en gångs skull faktiskt käkat frukost! Jag planerar att ta mig iväg till affären senare, för att bland annat köpa choklad till ikväll - jag vill ha en finfin fredagskväll - och med denna goda början på dagen är det säkert ingen omöjlighet att jag faktiskt kommer klara det. Ett äkta jävla stordåd för att vara jag! =)


  En sak jag inte förstår

  Kvinnan som var med om branden fick Sobril utskrivet till sig - bara sådär. Charlyene, som hallucinerar av sin ångest får inget annat än Theralen utskrivet. Varför är vi psykfall alltid så mycket mindre värda?

  ett tips

  har hittat en helt fantastisk blogg. kanske ordet fantastisk är fel i sammanhanget, men jag hoppas ni förstår vad jag menar. handlar om en familj vars hus brann ner och nu står där utan nånting. läs den!

  Just nu

  Just nu försöker jag att inte tänka. Har tagit Sobril men det kryper fortfarande omkring i mig och om jag inte får ett slut på det kommer jag antagligen hamna i badrummet igen. Jag känner mig destruktiv och ensam. Tom. Irriterad men klok. Jag vill läsa. Knulla sönder litteraturen och tända eld på mig själv.

  - - - - -

  Känner för att beställa mer böcker från adlibris. Idiotiskt. Jag har ju egentligen inte pengar till det... Men om det skulle få mig att må bättre för tillfället så är det nog värt det.

  - - - - -

  You hate me now, I'm sure

  Finbesök

  Frida och Marcus kom hit tidigare idag. De hade varit snälla och köpa nässpray och värktabletter till mig <3 Kiba blev lika exhalterad som vanligt av att få träffa sin favorit. De stannade kvar en stund, satt på balkongen och pratade och rökte (inte mr M dock). Frida kommer hit på lördag så det kan nog bli en fin helg. Mamma och pappa kommer ju hem då också! =D

  Jag blir så jävla besviken!

  Påhopp gör mig förbannad. Att hänga ut någon så som Blondinbella gör här, ja det gör mig helt enkelt rasande, men just nu framför allt besviken. Det finns mycket hos den männskan som jag inte tycker om, men det finns också mycket som jag tycker om. Jag trodde att hon var en större människa än så.

  Och alla jävla kommentarer sen! Kommentarer som att personen som blir uthängd bara vill vara som Bella (det säger de fan jämt om folk! Kisse får väl höra det flera gånger varje dag skulle jag tro), elaka kommentarer om såkallade mentalsjuka osv. Så många människor som säger att bloggaren är mentalsjuk. Vad i helvete vet dem om psykiska sjukdomar? Fyfan för er jävla idioter! Om ni bara kunde inse vilken skada ni gör!

  Hur jävla svårt kan det vara att skaffa lite hyffs?

  Fina människa!

  Jag blir så jävla glad av Ollonet. Han sitter och läser om ångest och panikångest. Han är så himla fin ♥

  dagens orgasm

  Här får ni dagens orgasm: Placebo och Bowie - framför 20th century boy. Grrr. Bara se på underbara Brian Molko när han spelar på gitarren. Han är helt fantastisk, och Bowie är inte så dålig han heller för den delen ;P


  Änglar

  Jag är äntligen lugn.

  Linda kom hit efter jobbet för att handla åt mig. Det dåliga samvetet gnager i mig, samtidigt som jag är oändligt tacksam. Jag vet inte vad jag skulle göra utan alla dessa underbara människor som ställer upp så för mig. Jag hoppas ni alla inser hur viktiga ni är för mig (inte bara för att ni hjälper mig, utan för att ni finns, bryr er, underhåller mig, tycker om mig osv) ♥

  Förutom alla nödvändigheter jag behövde köpte Linda med två tidningar till mig. Lättsmält läsning är perfekt när jag mår såhär. Så jag har den senaste timmen läst i VeckoRevyn och inser att det faktiskt får mig att må bra. Leva mig in i en enklare värld och läsa hjärndöda artiklar och mindre hjärndöda artiklar. Bara för det skall jag fixa en prenumeration. Det kan nog göra mig gott.

  ångest

  hävde i mig mer sobril, svalde med öl. kroppen skakar så jag knappt kan greppa burken.

  det började igår kväll, precis innan jag skulle sova. satt på balkongen och tog en sista cigg och märkte att jag knappt fick luft. började hyperventilera.

  vet inte hur jag lyckades somna, men gjorde det tillslut.

  vaknade vid sex. hyperventileringen kom tillbaka och efter en halvtimmes panik gick jag ut på balkongen och tog en cigg. kunde inte andas. däckade ihop i sängen.

  tog sobril nån timme efter jag vaknat. men snart kom kvävningskänslorna tillbaka och jag satt snart och hyperventilerade. var ute på promenad med hundarna och andades så snabbt att jag inte kunde gå rakt. darrade. såg säkert ut som ett fyllo. kunde knappt hålla fast hundarna och hela tiden malde dumma ord omkring i min hjärna.

  när jag kom hem igen satt jag mig på balkongen med en cigg och återigen kom hyperventilieringen igång. blev panisk. hamnade i badkaret med ett sugit rakblad och pillade fram ett engångsblad istället. värdelöst men jag skar mer än vad jag gjort på väldigt länge. i arm och i benen. lade mig ned. kopplade av lite. kanske tio minuter, en kvart. sköljde sen av mig allt blod och satte mig här, med en öl och mer sobril.

  jag vet inte vad jag skall göra.

  Infektion

  Kamp. Kamp. Kamp.

  Overklighetskänslor. Ångest. Infekterade tankar. Skall ta sobril idag igen. Och försöka äta. Värmer lasagne som mamma gjort för länge sedan. Massa broccoli till det. Vill helst lägga mig ned och sova bort dagen, men jag skall fortsätta kämpa. Jag skall vara stark. Jag är stark.

  dejtingsidor

  Egoina har skrivit ett litet inlägg om dejtingsidor. Ja, jag är defnitivt missanpassad och ett såkallat freak, ingenting jag håller käft om direkt. Jag är inte medlem längre, då jag insåg att jag helt enkelt är för missanpassad, men mitt medlemskap är ingenting jag ångrar eftersom det ledde till att jag träffade underbara Ollie. Hans vänskap värderar jag högt som bara fan och jag hoppas att han aldrig kommer försvinna ♥


  Wow

  Shit, jag är helt... stunned. På riktigt. När jag mediterade alldeles nyss satt jag som vanligt och samtalade med Hecate. Plötsligt fick vi besök i "rummet" där vi var och jag öppnade en dörr för att släppa in besökaren.
  "Vem är du?" frågade jag.
  "Johan." Det gick lite tid och sedan tillade han: "Benedictus."
  När jag frågade vad han ville sa han att vi skulle tala om mitt skrivande. Aha? tänkte jag. Fundersam. Men vi talade och jag fick en hel del tips och så, saker som jag inte tänker gå in på här, eftersom det är nånting personligt.

  När jag kom in från balkongen igen gick jag in på google och sökte på Johan Benedictus. Efter ett tag fick jag mitt svar - och det är nästan skrämmande. Troligtvis var det Johan Benedict Busser som besökte mig. Jag menar, läs bara detta. Det säger väl ändå allt?

  Shiit.

  Spådom

  Jag slog mig ned vid köksbordet med mina tarotkort och lade två stjärnor. Började med en som visar mig hur en person är - personen kallar jag X. Det var intressant att få veta mer om X fastän vissa saker fortfarande är oklara. Jag vet inte riktigt åt vilket "håll" jag skall tolka det. Ibland önskar jag verkligen att jag hade någon annan som kunde spå mig, så jag kunde få en ny synvinkel på saker och ting.

  Sedan lade jag en stjärna gällande två alternativ. 1, att helt enkelt ge upp och gå vidare och 2, att fortsätta kämpa för saken (nej, jag tänker inte avslöja vad det är. Kanske jag gör det nån annan gång). Alternativ 1 - att ge upp - visade på att jag först kommer ha massa valmöjligheter framför mig, men efterhand skulle jag börja må dåligt och slutsatsen var att jag skulle ångra mig, ångra att jag inte tog chansen.
  Alternativ 2 visade på att mitt mål är inom sikte, det är bara att fortsätta kämpa mig framåt för det kommer få mig att må bra, och slutsatsen av den vägen visade på harmoni och balans. Så ja, nu vet jag vilken väg jag skall ta! :)

  Nu skall jag ut på balkongen med mitt hedniska radband och meditera lite. Pusselu!

  Låt mig upptäcka själv!

  Jag läser i Lyckan, kärleken och meningen med livet lite varje dag. Har läst ungefär halva och jag vill fortsätta dra ut på läsandet för den får mig att tänka. Inspirerar mig till förändringar i mitt liv och det är en riktigt bra och lärorik bok.
  Men jag klarar inte av folk som skall bestämma. Allt detta tjat om dessa guruer (heter det så?) gör mig galen! Tjatet om deras upplysthet hit och dit och orden som får dessa människor att framstå som mer värda än oss vanliga, simpla människor. Jag klarar det inte. Jag måste få tänka själv, göra mina egna val och misstag. Jag vill inte ha nån som säger åt mig att den här texten är helig och renande och den skulle göra dig gott. Låt mig upptäcka det själv! Förresten kanske den inte ens är renande för mig.

  Av just denna anledning skulle jag aldrig kunna gå med i ett coven. Jag kallar mig knappt ens wiccan numera och det är en frihet. För nu kan jag verkligen göra vad jag vill utan att dra med mig mina medsystrar och bröder i fallet - om det nu skulle bli ett sådant.

  Jag ser verkligen upp till Johnny Rotten för han står för allt det där som jag själv står för. Att tänka själv, göra sina egna val, vara sig själv. Ett citat från honom som jag älskar är detta: don't follow the old order, get rid of it." Det är så jävla sant. Jag vill inte ha nån som talar om för mig vad jag skall tycka och tänka, vad jag skall göra för att klassas som en så kallad god person. Jag vill vara mig själv, fullt ut och hela tiden. Och ingen skall komma och säga att jag gör fel, för jag kan inte göra några fel när jag är mig själv. Då gör jag vad som är jag - och jag tar lärdom från både misslyckanden och lyckanden.

  rodeo

  can't find love, so i sleep alone

  jag sov länge idag. nästan tolv timmar, men det är bra eftersom jag känner mig febrig. hade tänkt be frida hjälpa mig och fixa värktabletter men fick ett sms från henne imorse där det stod att hon följt med marcus till umeå. så jag får försöka fixa det på annat sätt, eller helt enkelt stå ut ändå.

  jag har fan inget annat att säga.

  RSS 2.0
  Test