Så jävla fin!

Fick paket av Leticia idag. Se här nedan allt det innehöll <3

'

fyfan vad jag har tur som har henne i mitt liv <3

fan ta er alla

Fattar ni verkligen inte att jag inte orkar det här? Ni kräver att jag skall överleva trots en personlighetsstörning som gör mitt liv till ett helvete, och ändå hjälper ni inte till. Varför skall jag göra nåt för dem som inte gör nåt för mig?

MORR!

Och jag vill inte höra om hur synd det är om Bexx. Det är som att mamma och pappa är dem enda som bryr sig om mig. Resten har hakat upp sig på Bexx och att hon mår så dåligt.

Fan ta dig

Linda säger att Bels har skrivit i sin bdb att det var jag som lämnade henne. Jag fnyser. Och skakar. Och mår skit. Det var hon som tjatade om hur hemsk jag är. Det var hon som inte ville hjälpa mig. Det var hon som skickade sin morsa på mig. Det var hon som gjorde allt det där som hon vet är bland det värsta som kan hända en borderlineperson. Och om hon brydde sig skulle hon ha hört av sig.

SÅ SLUTA SNACKA MASSA JÄVLA SKIT NU BEXX! du säger själv att du är en lögnare och det är väl dags att jag börjar tro på det, eller?

fanfanfanfanfan

JAG ORKAR FÖR HELVETE INTE MER!

En förklaring

En förklaring av det som hänt finns nu publicerat i psykbloggen.

YEAH! :D

Posten kom precis. Med reklam och en avi. LETICIAS PAKET! Snacka om att komma lägligt! :D Skall hämta ut det med mamma och pappa sen.

Nothing new

Människor sviker, så enkelt är det. Lyssnar på Hanoi Rocks där Mike sjunger Nothing new och kan inte annat än hålla med. Jag borde inte ens vara förvånad och är det nog inte heller. Just nu är jag så full med Sobril att jag inte riktigt känner nånting speciellt, men jag vet ju att det kommer komma. Senare.

Min mamma var här inatt och tog hand om mig. Pappa ringde upp Bexx mamma och undrade vad sjutton hon (Bexx mamma) höll på med. Hon försvarade sig med att hennes dotter satt och grät. Han svarade med att hans satt och skar sig. Ni ser, han visste att jag gjorde det fastän jag inte sagt det. Så lätt är jag att klura ut och ändå fattar Bexx inte alls. Eller så är det helt enkelt så att hon inte bryr sig alls. Just nu orkar jag inte fundera på vilket.

Mamma har tagit ledigt i eftermiddag. Vi och pappa och kanske - förhoppningsvis - min brorsa, och såklart hundarna, skall åka iväg och fika på det där stället på landet igen. Och efteråt skall vi låta hundarna springa av sig. Det är precis vad jag behöver.

Fyfan

jag kände mig så jävla sviken av syd, men fan... det bels gjort känns inte ett dugg bättre. min mamma har varit här och lugnat ned mig och nu är jag full med sobril och skall lägga mig och läsa. jag känner mig krossad. vilka människor går det egentligen att lita på? någon? tvivlar starkt på det nu.

aldrig

jag kommer aldrig förlåta henne för det här.

mjfldpsmfl

jag behöber årata med mamma och pappa. men jag kan inte. de sover. och de behöber få sova för de ska upptidigt imorrn., men fan.

Blood

Det rinner blod men jag blir inte lugn. Funderar på att sluta blogga för det här är bara idiotiskt. Att visa upp mig, blotta mig så jävligt, bara för att försöka hjälpa andra psykfall. Men jag hjälper ingen. Jag får dem bara att skära sönder sig själva.

Blood

Det rinner blod men jag blir inte lugn. Funderar på att sluta blogga för det här är bara idiotiskt. Att visa upp mig, blotta mig så jävligt, bara för att försöka hjälpa andra psykfall. Men jag hjälper ingen. Jag får dem bara att skära sönder sig själva.

Hon skall bort

Allt med henne skall bort. Raderat bilderna på henne på helgon. Hennes saker som är här kan jag ge till farmor och farfar i helgen. Fanfanfan. Först Syd. Sen Frida. Nu Bels. Vem blir det sen då? Är det bara för mig att vänta eller?

Ouch

Shit. Jag trodde aldrig att Bexx kunde vara så jävla elak. Men det kunde hon tydligen. Och jag borde inte vara förvånad. Förut sa hon att hon skulle göra vad som helst för mig men det var ju ingenting annat än rent jävla skitsnack. Shit alltså... Jag kan inte riktigt fatta att hon verkligen skrev sådär för hon visar verkligen hur lite jag faktiskt betyder. Och här har jag kämpat på som fan för henne. Fast det är ju inget ovanligt. Jag kämpar alltid för andra som lämnar mig tillslut. Ni människor äcklar mig.


The blade of my knife

Om jag skriver i dagboken vågar jag skriva sånt som jag inte vågar skriva i bloggen. Saker som jag får för mig att folk inte kommer ta på allvar - för varför skulle de göra det?
Därför skriver jag här nu och får sedan se om jag kommer våga klista in det i bloggen eller ej.


Jag sitter med en öl nu. Det är onsdag. Jag har tagit Sobril. Så döm mig, gör det bara. Varför inte? Jag gör det ju ändå själv så varför skulle inte ni andra få göra det?

Jag var precis ute med hundarna och hela promenaden var ett litet helvete. Det började redan när vi kom ut från trapphuset och hundarna började morra på ett par som gick förbi. Gubbjäveln glodde som bara fan och jag kände för att kasta en kniv mot hans hjärta. Allt för att få bort de förbannade blickarna.


På hemvägen kom ett annat par och de med en hund och Kiba och Kami började skälla och morra. De är alltid som mest aggressiva när jag har ångest. Hela vägen att jag gått och kämpat emot mina tankar om att allt bara är värdelöst och det där "mötet" slog sönder det lilla försvar jag fortfarande hade kvar. Varför? Kärringjäveln började skratta när mina hundar morrade och skällde. Sa att det var söta hundar. Hon om någon borde fatta att aggressivitet är ett såkallat problembeteende vissa hundar har och att det knappast är nånting att skratta åt.
När de gått iväg kom tårarna och tankarna överöste mig med ännu mera ångest. Jag började tänka på Bexx och att hon förut, när jag hade ångest och pratade med henne på msn, frågade om jag inte hade nån annan jag kunde prata med. Jag ville veta varför och hon sa att det var för att jag skulle få hjälp. Det var verkligen en kniv i hjärtat. Inte ens Bexx finns egentligen där för mig och den insikten gör obeskrivligt ont. Jag bar gråter och är rädd. Vill skriva brev, kan inte. Vill läsa, kan inte. Vill spela sims, kan inte. Vill sova, kan inte.


Jag känner mig så jävla ensam.


Doesn't matter what you think

Så jävla trött nu. Nere. Ledsen. Dagen har varit riktigt bra, men är finns ångesten här och jag har stoppat i mig Sobril och försökt skriva brev till Earl och få Bexx att sluta vara så jävla svår. Men jag skiter i detta nu. Ut med hundarna och sedan läsa. Om jag kan. Annars blir det kanske Sims. Fan, jag har ju ingen jävla aning. Ångesthora.

You can't stop us

Bexx är så jävla dissande och just nu känns det som att allt annat är skitsamma om hon skall vara sådär. För det är hon som är halvan, kopian, Mini, Belsebub etcetera. Och jag kan inte ens tänka.

Allting hänger samman

Jag tror aldrig jag lärt mig så mycket av en bok som jag gör av Shirley MacLaines "El Camino - en inre resa." Jag har inte speciellt mycket kvar av boken, men tar en paus I läsandet pga huvudvärk. Det var boken som fick mig att tidigare idag slå mig ned på balkongen och meditera och den öppnar ständigt upp för nya tankar inom mig.


När pappa kom hit med mat förut, hade han med sig en bok från bibblan som DBTn rekommenderar och som jag stått I kö för att få låna ganska länge. Jag trodde att det var en bok om borderline och fick lite av en chock när jag läste bokens titel - "Vart du än går är du där" - och fick se att det är en meditationshandbok. Allting hänger verkligen samman.


Meditation

Jag har suttit på balkongen och mediterat. Förde ett långt samtal med Hecate om saker som irriar omkring i min skalle och jag känner mig... piggare nu. Lugnare. Och så måste jag prata med Linda om en sak jag fick fram! =)

Men killarna då?

Var finns killarna? Ofta när det talas om exempelvis självskadebeteende, bulimi, anorexi etcetera så nämns bara tjejerna. Det är knappast jämställdhet och får långt ifrån killarna som lider av dessa saker att må bättre.

När jag var på ett av de två DBT-mötena berättade kvinnan som höll i mötet att dem inte har en enda kille på DBTn här i Örebro.
"Varför då?" undrade min mamma. "Är det bara tjejer som har borderline?"
Nej, så är det ju inte. Däremot dras killarna oftare till våld medan tjejerna mera agerar ut sin ångest mot sig själva istället. Vilket leder till dagens sanning: tjejerna hamnar på DBT, killarna i fängelse.

Det är så jävla tragiskt och jag går inte med på att det skall vara så. Och nu när jag läser i Sofia Åkermans blogg om "självskadade kvinnor" känner jag båda glädje och sorgsenhet. Glädje för att hon faktiskt kämpar för oss med dessa problem, sorgsenhet för att de av oss med kukar helt plötsligt inte finns längre. Även om det är en väldigt liten del av självskadarna som är killar så är det fan inte okej att de glöms bort! Det ökar ju bara på ångesten ännu mer!

I'd rather be dead

Nu är den mesta av min energi förbrukad. Helt jävla slut. Men jag är i alla fall vaken.

Igår kväll - vid elva - såg jag att P varit inne på min bdb. Det körde till sig i min skalle rejält efter det. Jag blev nästan panisk och skrev till Bexx, men hon bara ignorerade det jag skrev genom att svara med sina förbannade låttexter. Efter att hon gjort det tre gånger, fastän jag bett henne sluta, blockade jag henne. Och försökte få Ketchup och Ollonet att lugna ned mig.

(Ni tycker säkert att jag är riktigt jävla dum i huvudet, men då fattar ni inte. Jag var förut så... upphakad vid P. Fastän han så uppenbart ignorerade mig så kunde jag inte sluta försöka få honom att svara mig eftersom jag inte fattade varför han behandlade mig så som han gjorde. Men nu har jag äntligen kommit förbi det där, och då går den jäveln in på min bdb! )

Jag började analysera situationen som jag alltid gör, men visste att det bara skulle leda till ondo. Så jag tog Bort Bexx blockering och ignorerade när hon frågade mig vad P heter på bdbn och pratade en stund till med K och O och drog sedan iväg för att läsa. Och tillslut sova.

Jag får inte haka upp mig på det här. P finns inte. P doesn't exist.

Merry go round

Mina granner verkar ha fest och lyssnar på skitmusik. Har suttit ute på balkongen och läst ett tag men gav upp alldeles nyss. Kan helt enkelt inte läsa med deras vrålanden i bakgrunden. Skall glo igenom lite bloggar och sedan se om jag kan sitta där ute en stund till och läsa innan det är dags att gå ut med hundarna. Förhoppningsvis drar de någon annanstans eller i alla fall sänker ljudvolymen - på både sig själva och musiken.

En bra sak med exfanet

Hittade alldeles nyss Syds gamla trådlösa mus som han tyckte inte var alls så bra efter att jag tappat den i golvet några gånger. Jag har satt in den nu och finner inga fel alls med den så jag känner mig riktigt nöjd.

*sväljer sobril*

Skall ut en sväng med hundarna och sen blir det nog en kort tupplur. Jag är så jävla trött.

Uh

Mina grannar bråkar igen.

I'm not okay

En natt fylld med drömma om kärlek. Först en kärlek mellan mig och en japansk kvinna som på sin tillbakaväg till Japan störtade med sitt plan. Sen en dröm med en vacker rakad man som dyrkade mig lika mycket som jag dyrkade honon, men som dessvärre var seriemördare. Jag har en känsla av att det var mer kärleksdrömmar under natten, men det var dessa två som etsade sig fast.

Om det inte vore för Linda-böckerna vet jag inte riktigt hur jag skulle överleva dagen. Skall snart ta ett bad och läsa i El Camino - en inre resa av Shirley MacLaine. Den är förbannat intressant.

Mosskalle

Det är mos i min hjärna.

Vid halv elva ringde mamma och jag trodde nånting hade hänt. Mina föräldrar är såna som går och lägger sig klockan nio om kvällarna så jag blev skräckslagen när mobilen körde igång.
Men det var inget som hänt. Däremot hade hon och pappa legat och talat om mig och pappa sagt att hon borde ringa upp mig. Alla är så jäkla oroliga och mina föräldrar vet inte ens hur illa det verkligen är med mig just nu. Jag får typ ångest av deras oro samtidigt som det får mig att orka kämpa mer.

Efter att Linda läst i min psykblogg fick jag kämpa länge med att övertyga henne om att hon inte behöver flytta in här ett tag. Det är så läskigt att hon bryr sig så mycket. Underbart, men läskigt.


Det åskar. På avstånd. Jag är så jävla rädd för åska men när my mind is fucked up like this... så känner jag inte den rädslan längre. Förlåt att jag töntade mig med engelska mitt i alltihop. Jag hatar ju själv när folk gör så, men jag kände att jag var tvungen... Det blev bättre så.

Men nu skall jag fan sova.

Morr

Jag gillar för det mesta att följa Bloggkommentatorerna och se vad de har att säga om andra bloggar, men alldeles för ofta har deras inlägg en sån överlägsen attityd som i detta. "Jag är mycket äldre än du så jag vet bäst! Visheten kommer med åldern!" HA!

Psykbloggen

Jag har uppdaterat psykbloggen nu och jag skulle uppskatta om ni som bryr er går in och läser det. För jag kan inte riktigt tala om det. Jag vet inte varför. Kanske för att jag alltid har en sån tendens att börja håna mig själv och förlöjliga allt jag säger...

Jag vet inte.

Rastlös

Jag är rastlös. Får ingen ro. Tankarna maler omkring i min skalle och egentligen borde jag vara glad just nu. Men ändå... Fuck, jag suger just nu. Stackars Bexx som får se på den där jävla filmen alldeles själv. Jag pallar inte att bara sitta still och glo på film.

En bra början

Posten damp ned på hallgolvet vid elva. Lade mig i sängen med de två breven och gosade med hundarna medan jag läste. Ett från Heather i USA och ett från en alldeles ny, långskrivande, charmig koreansk brevvän som jag inte alls minns namnet på, haha.
Kami låg länge och nosade på breven. Heathers började han slicka på nästan genast medan han länge, länge nosade på koreanens och hade en min som gjorde att han såg ut att fundera. Haha, han är så söt!

Efter brevläsningen pallade jag mig ut med hundarna och där, mina söta läsare, såg jag mr Right. En såndär vackert charmig pojkkillekarl med blont rufsigt hår, heta armar och tatueringar. Han klippte gräset och jag föll lite halvt sisådär ;D Det är bra med sommar för det finns så många fina som jobbar här utanför då.

Nu har jag städat balkongen sedan kool and the gang var här (fast det är ju jag som är den koole iof) och skall ta en dusch medan kaffet bryggs och sedan slå mig ned i solstolen där ute (i skuggan) och läsa Baninda-böckerna :) Det känns bra.

Bels-ungen sover fortfarande. Hon satt uppe sent i natt och snackade med nån på msn.

Heil Mana!

The deepest cut

its an ache that never heals
its the deepest cut you feel
its the thing in you that feeds
the animal in me


its the darker side of lust
its the other side of us
its the thing in you that feeds
the animal in me
the animal in me

mötley-text


It feels like thunder

Jag snodde datorn från Belse. Hon sitter i soffan nu och spelar på mobilen. Jag sitter här. Lyssnar på Mötley och glor på bilder. Det känns så skönt att ha någon här en vardagskväll. Jag kan inte riktigt beskriva hur det känns, förutom att det känns bra.

Annars trycker ångesten på. Jag vet att jag behöver skriva av mig om det där men jag pallar inte just nu. Det går fan inte. Istället skall jag låta Bels ta datorn igen och sätta mig själv i soffan och läsa. Baninda hade med sig massa böcker åt mig igår, så nu har jag lite mer att läsa :)

// Ångesthoran

Kvällsmys


Jag tvingade Bels att peela och ansiksmaska sig. Det var fan på tiden ;P


Hon är till och med söt med skit i fejjan <3


Är jag inte otroligt het? *fnys*

Presentdags

Bels har fan badat länge nu. Jag har hunnit läsa de flesta bloggar och finna en present till världens bästa Leticia. Jag hoppas hon kommer bli nöjd. Att köpa presenter till henne är alltid lika skräckinjagande för jag vill så gärna att det skall vara nåt speciellt, som visar hur speciell hon är för mig.

Skall ta och läsa nu tror jag och när Bels kommer upp skall vi gå en sväng med hundarna. Vid halv tolv börjar den där paranormal-serien på teve som vi tänker bänka oss framför.

Pussel och hångel, era äckel


Hell yeah!

Det är alltid lika underbart när folk fattar vad ångest är och inte använder det hipp som happ utan att veta innebörden.

Just tell me the truthIbland gör sanningen så jävla ont. Det kom som en smäll, fast jag egentligen hela tiden hade vetat om det. Jag fick ångest, kände mig nere, men var ändå glad för att hon berättade för mig. Hellre ett snabbt hårt hugg så jag slipper lida länge. Jag klarar allt, det vet jag redan. Kunde jag ta mig förbi Syd så kan jag ta mig förbi allt.

Jag trodde faktiskt inte att jag brydde mig så mycket ändå, nu idag. Men så när Bels gick in i badrummet och jag blev själv, då började tankarna mala. Men det är bäst såhär. Det vet jag ju. Det är bara dumt att förstöra sånt som är bra. Bara dumt.

Darling, there's no sense in running
You know I will find you
Everything is perfect now
We can live forever

You can't abandon me
You belong to me

Breathe in and take my life in you
No longer myself only you
There's no escaping me, my love
Surrender

And I breatheJag har inte riktigt känt mig levande den senaste tiden. Den värsta kvävande ångesten är försvunnen sedan ett par, tre dagar sedan, men sedan dess har jag känt mig tom och inte närvarande. Jag kör helt enkelt på autopilot och jag vet inte om jag gillar det eller inte.

När jag lyssnade på Evanescence tidigt imorse dansade jag sakta omkring i min egna värld. Jag vet inte ens om de andra märkte att jag fanns i rummet. Sen lade jag mig ned i solstolen som just nu står i vardagsrummet och försvann i texterna som kändes så klockrena just då. Som att de var skrivna just för mig.

Jag tycker att bilden på mitt öga skriker ångest, ändå gillar jag den. Skall rita av den och se om det blir något bra av det. Som om det var väsentligt överhuvudtaget.

En naken BelseBels kom alldeles nyss utrusande ur badrummet - alldeles naken. HAHAHA! Så kul har jag inte haft på länge.

We're the white trash circus

Jag skall snart sätta på kaffe åt mig och Bels. Hon stannar en natt till ♥

Gårdagen var trevlig. Ollonet kom försent som alltid - om än bara två, tre minuter sent denna gång. Men ändå :P Vi satt mest på balkongen och snackade massa skit. Jag kan inte påstå att jag var direkt närvarande, men det funkade. Ollonet och Linda var kvar till ungefär sex på morgonen och under de sista timmarna dansade jag omkring för mig själv till Peaches, Mötley Crüe och sånt och satte sen på massa Evanescence och försvann in i mig själv igen. Satt i badkaret att tag och skar några få, få snitt. Jag vet inte om jag riktigt är mig själv just nu.

En trevlig sak som hände igår var att Kimmo ringde och pratade med mig :D Och vi har bestämt att han skall komma hit helgen den 15-17 augusti så han kan vara med och fira min födelsedag som jag skall fira den 16e. Det ser jag fram emot även om jag är lite smått rädd också. Ni vet, idoiot-Manan.

Bels var sitt vanliga söta jag


Kanske inte våra snyggaste jag kanske, haha


Baninda var jättefin i kjol och sandaler :D <3


Welcome to the machine


Ollonet posade i köket


På natten började Bels och Ollie leka med mina solbrillor och även läsbrillsen.


Ollonet i mina läsbrills - och läppstift. Senare under natten försvann han in i badrummet och sminkade sig med mitt röda läppstift, kajal och mascara. Frivilligt! Han kan chocka den mannen.Damn she's hot

Det är så skönt utomhus. Pappa kom med en solstol till mig igår som han och mamma köpt för att pigga upp mig. Igår kväll låg jag i den och läste och har nu gjort likadant idag. Alldeles underbart. Skall läsa en timme till och sedan ta med hundarna ut på promenad. Sen skall jag fixa lunch och fortsätta läsa tills the gang kommer ikväll. Olle och jag skall bada i den där barndammen och jag hoppas att i alla fall Belse också tänker bada. Linda lär bli svårare att övertala. Fast det slutar säkert som så att jag är den enda som inte badar, haha.


Idag skall jag

 • Tvätta hundarna √
 • Borsta hundarnas tänder √
 • Vattna blommor √
 • Bädda sängfan √

Ondskans axelmakter


Skall ta med mig en stor kaffe in i badrummet och fortsätta läsa i Hälsningar från ondskans axelmakter som är riktigt, riktigt intressant. Sen blir det rostade mackor och mer läsning på balkongen. Kan bli fint.

Jack off Jill

Jag älskar Jack off Jill. Deras musik är grym och de visar att ett gäng groupies kan bli nånting mer än bara groupies. Låten Fear of dying är nog jag mer än nånting annat. Läs texten, lyssna på låten. Tack. Jessickas röst är underbar och trummorna gör mig... glad?


I'm not afraid of standing still
I'm just afraid of being bored
I'm not afraid of speaking my mind
I'm just afraid of being ignored

I'm not afraid of feeling
and I'm not afraid of trying
I'm just afraid of losing
And I am afraid of dying

Without you yes I do and I hope that you do too
Without you yes I do
Without you yes I do and I hope that you do too
Without you yes I...

I'm not afraid of being sick
I'm more afraid of being well
I'm not afraid
Put the gun in my hand
I'm just afraid it will hurt like (hurt like) hell

I'm not afraid of screaming
and I'm not afraid of crying
I'm just afraid of forgetting
And I am afraid of dying

Without you yes I do and I hope that you do too
Without you yes I do
Without you yes I do and I hope that you do too
Without you yes I...

Fear of
Fear of
Fear of
Fear of

I'm not afraid of looking ugly
I couldn't care what they say
I'm not afraid of happy endings
I'm just afraid my life won't work that way

I'm not afraid of forgiveness
I absolve you everything
I'm not afraid of lying...
But I am afraid of dying

Without you yes I do and I hope that you do too
Without you yes I do
Without you all I do is sit and think about you
Without you yes I...Nyvaken

Det är hett som fan ute idag igen. Redan. Jag skall läsa lite bloggar och sedan ta ett bad. Tror jag. Om jag orkar. Om jag pallar.

I woke up, this morning
I woke up dead today
I've aged a thousand years
or more

Tjutfanskap

Tjuter nu. Föraktar mig själv för att jag får folk att tro att jag är något jag inte är. Folk ser mig som en blåst, flummig idiot utan allmänbildning som inte ens var duktig nog att klara av gymnasiet.

Det värker så i bröstet. Blir alldeles matt. Och jag inbillar mig saker. Hela jävla tiden. Olle säger att det är skitsnackar-dagen idag för att jag inbillade mig så jävla mycket saker.

Jag är trygg när jag skär. Vill sätta mig i sängen och skära. Men det får jag inte för då kommer jag kleta ned lakanden och det blir fult och äckligt och hundarna slickar i sig och alla föraktar mig. Men jag vill känna mig trygg...

Känner mig som ett litet, litet barn just nu som bara behöver mammas/pappas trygga famn.


Fick sms av Ollonet nu.Jag trodde att Linda hånade mig på msn alldeles nyss och skrev det till Bels:

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

fan. jag börjar tjuta för att linda inte tog mig på allvar.

- Leesixx | You better use it before you lose it säger:

när tog hon dig inte på allvar?

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

nu. eller. eh. alltså... fan. jag vet itne vad det är med mig.

- Leesixx | You better use it before you lose it säger:

vad sa du då?

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

eh. jag skickade den här bakgrunden. hah. alltså... ignporera mig. jag är inget annat än en dum idiot egentligen.

- Leesixx | You better use it before you lose it säger:

du är inte alls en dum idiot.

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

jo faktiskt

- Leesixx | You better use it before you lose it säger:

nej.

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

vad fan är det som händer med mig?


Men så fick jag veta att det inte alls var så. Att det bara är jag som faktiskt är dum i huvudet.

Linda säger:

*drar efter andan*

Linda säger:

GUD vad vacker Mana

Linda säger:

Den behåller vi <3

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

bitch

Linda säger:

Dårå?

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

eeh

Linda säger:

för att jag lånar din bakgrund?

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

nej, för att du drog efter andan på skämt.

Linda säger:

det gjorde jag faktiskt på riktigt, men det är lite svårt att uttrycka det på

Linda säger:

Så otroligt vackert

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

fanajg började tjuta ju

Linda säger:

men älskade. för att jag drog efter andan?

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

ja

Linda säger:

jag kan andas helt normalt nu igen. blev bara överväldigad av den vackra synen

Linda säger:

du är helt jävla underbar

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

jag är körd linda

Linda säger:

jag vet. men du är underbar ändå.

Linda säger:

det fixar sig.

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

ioten alls

Linda säger:

det gör det.

Mana - KILLPATRIC.BLOGG.SE säger:

gud

Linda säger:

älskar dig


Vem är jag?

bels säger;
en dryg brud med bra humor som inte ser hur söt hon faktiskt är

men seriöst grabbar,
               
vem fan är jag?


Ångesthoran

Jag skickar konstiga ångest-sms till Ollonet om att jag egentligen inte är blåst. Kiba står och slickar på mitt ben. Har suttit ute på balkongen och läst ett tag, men nu pallar inte hjärnan mer. Ingenting vettigt att se på teve och jag kommer säkerligen inte kunna somna om jag lägger mig redan. Dessutom vill jag inte vakna upp till imorgon.
Men sängen lockar. Jag bäddade rent förut. Med ljusa lakan dumt nog. De kommer bara blodas ned. Ibland är självföraktet så stort att det inte finns plats för nånting mer.

Det där föraktet igen

Jag föraktar mig själv som mest när hundarna slickar i sig av mitt blod. Satte mig i badkaret. Skar sakta. Benet. Insåg att jag inte skulle palla med att bada. Läsa. Så jag gick upp igen och insåg efter ett tag att jag blodat ned golven och mitt jävla överkast. Det som är nytvättat. Kom in i badrummet igen och såg att även min nytvättade - vita - morgonrock var nedblodad. Jag är så jävla klantig. Så jävla äcklig.


Konstiga människor

Hamnade på en blogg där bloggerskan sade sig vara rädd för konstiga människor. Jag frågar mig då; vad är konstiga människor? Bestämmer hon det? Eller är det nån anna som gör det? Ebba von Sydow kanske? Eller nån annan modediktator (ouch!).

En annan bloggare har sönderbantade chihuahua-tikar och får mig att må illa. Fyfan vad många modenördar det är idag som har chihuahuor och inte verkar veta särskilt mycket om hur man tar hand om hundar. För ni vet, chihuahuor är också hundar även om många av er verkar glömma det.


Men vad bra då Fredrik!

Vad härligt att Fredrik Strage ger Mötley en genre när han skriver recensionen av senaste skivan. För frågar man Mötley själva vad det är för genre de håller sig inom så vet de inte.

Och om ni inte fattade det där så var jag jävligt ironisk. Så trött på alla genrekåta idioter där ute i landet. Mötley är rock helt enkelt. Det räcker gott så.

I recensionen dissar Strage förresten Vince röst och påstår att den sabbar skivan. Är han seriös eller? Mötley utan Vince är helt enkelt inte Mötley. De prövade ju själva för en jävla massa år sedan och det funkade helt enkelt inte. Gah, jag blir så irriterad ibland.

Åh, vad jag mår bra!

Just nu är jag riktigt jävla lycklig. Satte mig ute vid bäcken med hundarna. Kiba lekte i vattnet och Kami satt mest i mitt knä eller vid mig och solade. Jag badade fötterna i vattnet. Det var så skönt och Kiba var så lycklig. Han är alltid som lyckligast när han får leka i vatten. Om det är fint väder när Linda kommer imorgon skall jag ta med mig henne till bäcken (råkade först skriva näcken) så hundarna får leka mer och hon får känna av de lyckliga energierna från Kiba. Oh, jag mår så bra när han mår bra!

<3

Idioti


Såg av en slump en bild på Mick på DNs hemsida. Recension för Mötleys senaste skiva, Saint of Los Angeles och den fick vara en tvåa. Det kära vänner, är total jävla idioti. Mötley är lika bra nu som de var när de började fast jag är ändå inte förvånad över betyget. De har alltid fått massa skit av omvärlden. Människor som vägrar se bakom bandets attityd av sexism och allmän idioti. Lyssna på musiken istället. Den är fan inte dålig.

P.S. Vince är fan nästan ful på den här bilden :P Det är han som står först från vänster för er som inte vet. Sen Belses poser Nikki - som är en av de smartaste människorna i världen - , lille Mick Mars och sist Tommy Lee (vafan är han tillbaks hos Pamela för? Shit så stört!)

Punken lever trots allt

Läste precis den här artikeln. Den gör mig varm. Varför? För att det faktiskt finns folk som fortfarande kämpar och jag kan inte annat än konstatera att punken faktiskt fortfarande lever. Jag har funderat på det i flera år, ända sedan jag själv sade adjö till den världen för att jag var trött på alla fejkade punkare här i Sverige. Ja, punken lever definitivt, men inte i Sverige. Ta och lyssna på bandet här. Jag gillar det faktiskt. Musiken är grym även om rösten är lite... skum, men söt. Och så är bandmedlemmarna himla söta :) Finns det nåt sötare än asiatiska skins?

Planer

Idag skall jag:


 • Dammsuga lägenheten
 • Skura golven
 • Vattna alla blommor
 • Plocka undan

Hey Mirandra!

Jag känner mig verkligen som en butter Miranda (SATC) när jag läser i Kenzas blogg om hur hennes grek Teo kallar henne för den rätta. Jag tänker typ hah! hon är sjutton år eller nåt! Att dem ens orkar tro att det kommer hålla! Och det här från samma tjej som själv förlovade sig första gången som sjuttonåring och andra gången som... 21-åring. Fast det är ju faktiskt så att mina erfarenheter lärt mig en hel del och hur stor är chansen att hon är den rätta för honom? Han bor på Kreta, hon i Sverige.
Fast jag hoppas såklart att det går väl, inget annat sagt.

Men fan, Jag vill inte bli en såndär bitter fan som inte tror på kärlek. Är det sån jag kommer bli? Uh, äckligt Mana.

Solen skiner verkligen

Pappa ringde vid tio och väckte mig. Låg kvar och myste med hundarna i sängen till tjugo i elva. Kami lägger sig alltid på mitt bröst - antingen med rumpan mot mig så han kan spana utåt, eller också med nosan mot mig så han kan slicka rent mitt ansikte (och framför allt näsan, haha).

Ute på promenaden mötte jag en mamma med ett litet barn. Hon kom fram till mig och bad om vägen till barnpoolen och jag blev inte ett dugg panisk. Jag tror inte ens att jag krånglade till vägbeskrivningen som jag alltid annars brukar göra. Hon tycktes så besvärad. Som att hon inte alls ville vara där och ta hand om sitt barn egentligen. Det är så tragiskt när det är så. Alla dessa unga mammor som bara ser sina barn som ett besvär. Använd kondom, vafan! De där barnen kommer ju inte må särskilt bra när de växer upp och inser hur oönskade de var.

Well. Jag mår ganska bra idag. Jag känner mig liksom... positiv och imorse var första morgonen på länge jag inte ville svälja ned mina tabletter och slippa det här. Även om glädjen och ron bara är för en stund så vet jag att jag är på väg åt rätt håll. Fyfan vad skönt!

Lättnad

Jag känner mig så lättad för att jag fått en lugn och skön kväll. Skall slå mig ned i soffan och läsa nu tills det är dags att lägga mig vid tolv. Ännu en dag avklarad och även om större delen av den var ett helvete så blev kvällen skön. Pust.


What's right for you aint right for everyone

hey, hey, hey

Skall göra till en ny vana att varje kväll, efter sista promenaden med hundarna, dricka en kopp te. Just nu det finfina teet Eva sände till mig. Jag vill så gärna skicka någonting glädjande tillbaka till henne, men jag vet inte vad. Dessutom fyller Leticias snart år och jag har ingen aning om vad jag skall köpa till henne.
Fikat med mamma och pappa var precis vad jag behövde för jag fick energi att faktiskt göra saker när jag kom hem igen. Städade lite och skrev sedan ett brev till Dalila i Italien och början på ett brev till Earl. Och en halvtimma innan jag gick ut med hundarna började jag läsa i Doris Lessings bok "Ben ute i världen." Jag måste ta det lungt, inte stressa. Känner mig så stressad med läsandet sen Linda kom in i mitt liv och får mig att känna mig som en icke-bokmal för att hon läser så jävla mycket. När jag sa att jag läser mycket mindre i år än vad jag brukade göra så gissade hon på tio böcker i veckan. Tio böcker i veckan är ju massor! Hon läser skitsnabbt och jag är som jag alltid varit, jag jämför mig med andra och eftersom jag inte ens läser i närheten av så snabbt som hon - och med andra ord lika mycket - så känner jag mig värdelös. "Men det är ju faktiskt inte mängden man läser som spelar roll" sa underbara Katta till mig och jag vet ju att det är sant. Men ändå känns det så piss. Precis som om jag ser någon som skurit sig mer än mig känner jag mig värdelös för det - för att jag är för dålig för att skära lika mycket.


Gud, min hjärna är verkligen fucked up.


Okej

Jag mår okej nu. Fattar ni hur stort det är? Att fika med mamma och pappa ute i naturen var nog precis vad jag behövde. Så jag skall ta vara på detta tillfälle och försöka skriva ett brev. Återkommer med hur det gick. Hah.

Sludder

När pappa talade med mig i telefon förut hörde han inte vad jag sa. Det kommer bara massa sludder. Mitt jag är så infekterat av ångest just nu att allting bara är en dimma. Och jag går omkring och ryser på hela kroppem. Hårbotten just nyu.

Skall med mamma och pappa någonstans och fika. Fattar inte hur jag porkar egentligen men stannar jag hemma själv kommer jag bara hamna i badkaret med ett nyt rakblad. Det värsta är att jag verkligen försöker kämpa... Men fan, jag klarar inte ens av att läsa. Då är det illa. som fan.

jävla idioter

aftonbladet frågar sina läsare om vissa hundraser borde förbjudas.

76,7% svarar ja.

jag blir rasande. är det nåt som borde förbjudas så är det ägare. vet man inte vad man snackar om bprde man fan bara hålla käften.

En sak

Jag är mer död än levande.

Mana

Läs.

Ni är så fina <3

Ni vet vilka ni är.

Och ni vet att jag inte förtjänar er.

Nothing's turning out the way I've planned

Jag tänker
                             om jag inte orkar mer. Vad händer då?
Hur ger man upp utan att dö? För jag vill inte dö, men jag är trött på att kämpa i motvind.


 

Mamma och pappa drar till Spanien i en månad. De tar semester från sina jobb. Jag är kvar här hemma med min ångest och mitt självskadebeteende. När är det meningen att jag skall få semester?


Jag vill skrika ut hur jag känner. Och jag skriver. Skriver i min blogg så att folk kan läsa. Men är det egentligen någon alls som förstår hur illa däran jag är? Om det var någon annan än jag som mådde såhär. Och jag kunde se in i personens hjärna och tankar... om jag brydde mig om den personen skulle jag inte lämna en ensam en sekund.

Jag vill ligga ned i min säng, med massa täcken och kuddar, rökelser och ljus och läsa. Och ha någon bredvid mig i sängen. Som rör vid mig och lovar att stanna kvar. Lovar att ta hand om mig när jag känner paniken komma och bara vill sätta mig med benen i kors på badrumsgolvet och skära sönder min kropp. Jag hatar den efteråt. Jag hatar mina höfter och mina ben. Armen kan jag leva med... men höften och benen... det som är meningen att vara sexigt... det är bara äckligt på mig.


Jag är äcklig.


Helveteshora

Jag har sån jävla ångest att det känns som jag skall spy. Och det är bara dumt att sitta vid datorn. Fanfanfanfan. Men jag kan inte ta mig för med nånting. Bara tänker skära, skära, skära. Jag måste härifrån.

Lite nyheter

I mitt ångesttillstånd igår raderade jag Belses och min Lovertits-blogg. Men det var likabra för vi skulle ändå byta namn och nu finns den nya bloggen, layoutad och allt. Klicka här för att komma till KillPatric!

Lekande hundar

Jag var nyss ute med hundarna. Helt slut i kropp och själ och värmen gjorde mig knappast piggare. Så hundarna gick inte direkt fot och de slet och kämpade för att få komma först. Jag skall inte slå ned på mig själv för mycket för det. Jag är inne i en väldigt jobbig period och det är ett under att jag ens går upp ur sängen. Det får helt enkelt ta den tid det tar.


När vi kom till bäcken lät jag hundarna svalka av sig i vattnet. Kami fick jag knuffa i medan Kiba skuttade omkring, lika lycklig som alltid när han får bara utomhus. Möttes av leenden från alla håll och det känns verkligen bra när omgivningen är sådär trevlig. Det är precis vad jag behöver i det mentala tillstånd jag är i just nu.


Efter en stunds lekande mötte jag en karl. Han såg ned på hundarna och sedan upp på mig. Mötte min blick och log. Jag blev den där blyga lilla flickan igen och log försiktigt tillbaka. Han var så snygg. Påminde en hel del om Ninas heta karl och det är lite lustigt, för häromdagen skrev jag till henne att jag också ville ha en het karl som hon har. Haha, kanske var det min chans? ;)Jag tycker så mycket om Belse <3


En fantastisk bok

Jag läste precis ut Överlevaren, en bok skriven av Staffan Sjöberg och berättad av Benny Rosenqvist. Benny är ett medium som arbetar som hårfrisör och har en helvetisk barndom med sig i sitt bagage. Boken handlar främst om hans så kallade gåva men tar även upp barndomen och olyckan han var med om som fick gåvan att visa sig för första gången.
Det är en mycket intressant bok och Benny ger tips på meditationer där man tar kontakt med sin andlige guide och även bra tips på hur man lever livet till fullo. Kort sagt är det en fantastisk bok som jag kommer pracka på mina nära och kära. Först ut blir Bels ;P

You're all I need

The blade of my knife
Faced away from your heart
Those last few nights
It turned and sliced you apart
This love that I tell
Now feels lonely as hell
From this padded prison cell

So many times I said
Youd only be mine
I gave my blood and my tears
And loved you cyanide
When you took my lips
I took your breath
Sometimes loves better off dead

Youre all I need, make you only mine
I love you so I set you free
I had to take your life
Youre all I need, youre all I need
And I loved you but you didnt love me

Laid out cold
Now were both alone
But killing you helped me keep you home
I guess it was bad
Cause love can be sad
But we finally make the news

Tied up smiling
I thought you were happy
Never opened your eyes
I thought you were napping
I got so much to learn
About love in this world
But we finally made the news

Youre all I need, make you only mine
I loved you so, so I put you to sleep.

- mötley crüe

En sån brud

Jag är en sån brud som ständigt har hundhår på golvet och huvudhår som står åt alla håll.

Frukost

Det blir kaffe och Sobril (+ andra tabletterna såklart). Men jag skall trappa ned nu. Ni ser, jag tänker inte sluta tvärt som jag gjorde den där gången jag låg sönderkörd i soffan med världens abstinensbesvär i en vecka och inte kunde prata. Jag har lärt mig en läxa. Duktig häxa (var tvungen, eftersom det rimmar. Eh).

Självförakt

Var precis ute med hundarna. Jag darrar i hela kroppen, rycker till vid minsta lilla ljud och det mesta bara snurrar.
En karl i 30-årsålderna kom ut ur det stora comhem-huset här alldeles vid mig och satte sig på sin cykel (fast kollar jag på bilden så ser jag att huset egentligen inte är särskilt likt. Det är fan inte ens samma färg). Och med en rejäl smäll for han i backen.
Hela tiden ville jag dit, se efter hur det gick, men jag kan inte. Jag kan bara inte! Och jag föraktar mig själv så jävla mycket för det. Men det är min psykskit som gör att jag inte kan och jag undrar; alla de andra jävla människorna som var där, är dem också psykfall? Varför i helvete var det inte en endaste person som gick fram och kollade hur han hade det? Kärringarna bakom mig kommenterade vad som hände, men ingen endaste person... gick fram.

Och jag hatar mig själv.

Ett litet steg

Jag vågar mig på att blogga då och då. Bara på den här ynka lilla dagen har så många nya tankar och känslor ploppat upp. Jag har lärt mig mycket och lär mig fortfarande och jag älskar att skriva på min nya, fina dator. Jag läser äver bloggar även om jag måste lära mig att inte engagera mig för mycket i det som händer. Inte just nu. Det får komma när jag är starkare. Jag kommer hellre inte vara inloggad på msn annat än att tala med Belse och det hoppas jag att ni andra respekterar (och gör ni det inte så vet ni att ni lika gärna kan dra åt helvete, eller hur?)


I min dagbok skrev jag såhär om varför jag reagerade som jag gjorde igår:


Linda har ett helvete just nu och det var när hon berättade om hur hennes dag varit som jag kände hur äcklet* växte inom mig. Frida loggade in på msn och skrev hej och jag skrev hej tillbaka. Hon frågade hur jag mådde. Skit svarade jag och frågade hur hon mådde och fick samma svar tillbaks, och utan att jag frågade något mer började hon ösa ur sig av sin ångest. Jag hade alltså två ångestfyllda personer som skrev till mig om sin skit samtidigt, plus att jag hade min egen ångest att ta itu med. Är det konstigt att jag fick nog?

* Det var absolut inget äckel för Linda utan ett äckel för all ångest som bara smälldes över mig i en jävla kraft.Senare (eller om det var tidigare? jag minns inte riktigt) skrev jag detta:

Jag kollade min blogg, vilka som kommenterat. Jag tycker det visar ganska väl vilka som faktiskt bryr sig.

Linda skrev:  "Mana älskade. Vi finns här, alltid. Hur lång tid du än behöver. I fysisk tid (dagar, veckor) kanske du inte behöver något alls, men ta den psykiska tid du behöver. Vi finns kvar, och vi älskar dig precis lika mycket hur du än är." Jag blir rörd. Precis som jag av Ollonets sms igår blev rörd (faktiskt så jag började tjuta). Han skrev: "Jag kommer sakna dig varenda minut."


Fyra personer till hade kommenterat. Fina Fire som jag ständigt känner en rädsla - och enorm respekt - för, hade skrivit:  "Kram på dig. Jag ser fram emot när du kommer tillbaka här." och nu blir jag sådär tjutig igen.

Underbara Ceriadwen skrev: " Ha det bra så länge. Vi finns här när du kommer tillbaka! Kram"

Världens finaste Nina skrev: " Jag hoppas att en lite "time out" hjälper dig :) Ha det så bra! Kram"

Och så min vackra själssyster som skrev:  "Nu blir jag lite rädd, men väntar på att du kommer tillbaka. Du är väldigt älskad vetu!"


Det känns så jävla bra att veta att det faktiskt finns folk där som bryr sig, men vad jag reagerar på är att Bels inte hört av sig på minsta lilla sätt. Hon verkar över huvud taget inte bry sig. *


Och igår när Ketchup fick reda på min stundande isolation skrev hon: "Jaha, hejdå" och Mattias skrev bara  "Hejdå." Jag blir så jävla besviken för det är just dem som suger allra mest energi ur mig med sin egen ångest och depression eller vad fan det nu är. Det känns som att de uttnyttjar mig för att jag är för snäll för att säga ifrån. Men det är slut på det nu. För min egen skull. Jag pallar inte mer.


* Jag fick reda på senare att det var långt ifrån rätt. Det borde jag iof förstått själv, men jag var så hög på Sobril i skrivande stund att jag helt enkelt inte funkade.Även detta plitades ned i min dagbok:

Jag är alldeles nyskuren nu. Satte mig i badkaret med ett nytt rakblad. Mycket djupare än vad jag brukar. 61 snitt. Tji fick du, dumma psykbrud som skrev i din blogg att du skurit dig så du nu har "10-15 nya snitt på mina zebraarmar." Jag hatar när folk stjäl Sofia Åkermans uttryck. När folk inte är kreativa nog att komma på egna ord och meningar. För jag är övertygad om att den där idiotbruden inte var en av vännerna som Sofia var med när hon kom på det där uttrycket. Hur jag kan vara så säker? Ja, det skiljer väl ungefär sex år emellan dem.


Kami står och skäller vid dörren. Jag skall ta och tvätta rent mina sår nu och ta på mig kläder som döljer. Tvätta rent i badrummet, bort med allt blodet. Fast först skall jag ta en hel sobril. Jag tog en halva tidigare och jag är livrädd för att bli beroende, men när självmord är tanken som tar störst del i min hjärna är ett litet beroende en skitsak, eller hur?

Som ni nog märker börjar jag öppna mig ännu mer här i bloggen. Det visar sig väl senare ifall jag


[Ord från min isolering - brev till Syd]

Syd,

Jag har varit vaken från och till hela morgonen. Legat i sängen med hundarna och formulerat hur jag skall skriva det här till dig. Jag vet ju inte ens om du kommer läsa det. Jag tror inte att du kommer läsa det. För varför skulle du läsa min blogg? Bryr du dig om mig? Har du nånsin gjort det på riktigt? Jag vet inte. Kanske är jag orättvis just nu, men jag har all rätt i världen att vara det.


Skall slå på kaffebryggaren. Sen kommer jag hit och fortsätter so dont you worry, baby.


Tillbaks.


Jag vet inte riktigt hur jag skall börja. Det är så mycket som pågår inne i min skalle och det är nu över ett halvår sedan du lämnade mig för chiles svar på Paris Hilton (+ 10-15 kg). Det tog lång tid att verkligen komma över dig. I flera månader var jag lugn på ytan och verkade glad i bloggen, medan jag inombords gick och drömde om att du skulle komma tillbaka till mig. När jag gick ut med hundarna om kvällarna önskade jag inombords att du skulle komma och rädda mig från min skräck - du vet ju hur rädd jag brukade vara för att gå ut själv om kvällarna (numera finner jag det mest rogivande även om jag funderar på att skaffa mig en bra kniv. Bara utifall att, du vet).

Det var först efter min natt med D som jag insåg att jag verkligen inte ville ha dig längre. Nej, jag hade inga såna känslor för D, men han var den absolut vackraste människa som jag någonsin haft sex med. Fattar du hur stort det är? Jag brukade tycka att du var vackrast i världen. Så även om D är en dryg Axl Rose-wannabe så är jag glad för de timmarna vi hade. Glad för att äntligen vara över Syd jävla Seow (ja, jag skriver ut hela ditt namn. Det skulle liksom glädja mig massor om folk i din bekantskapskrets läste det här och insåg vilket svin du faktiskt är. Och underbart om André läste det. Är ni vänner nu igen eller? Du som inte tålde honom när vi var tillsammans. Haha. Jaja, jag antar att man tager vad man haver när världen håller på att rämna, inte sant?)


Tro inte att jag inte fattar att det var svårt och jobbigt för dig att vara tillsammans med mig. Jag vet det, jag är knappast en idiot.

Men å andra sidan så varnade jag dig från början. När vi låg i min säng i timmar, såg varandra djupt i ögonen och bara talade, så varnade jag dig för mig. Varnade för min sjukdom, min personlighetsstörning. Men du sa att jag var värd det. Du ville kämpa för mig. För oss. Ja, vi hade verkligen någonting speciellt, eller hur? Du vet, jag ångrar inte att jag var tillsammans med dig. De första sex månaderna var underbara, helt fantastiska faktiskt, och det restrerande året lärde mig massor.


Jag tänker ibland att jag vill kontakta dig. Se ifall vi kan vara vänner för jag saknar faktiskt ditt sällskap emellanåt. Jag är nästan helt övertygad om att jag skulle kunna umgås med Malin också skall du veta. Jag skulle kunna ha så kul med henne. Smått krossa henne. Jag menar, en människa med hennes ynka hjärnkapacitet måste ju vara väldigt enkelt att manipulera och är det någon som är bra på att manipulera så är det en borderlienperson.

Men sen kommer jag på att du faktiskt lämnade hundarna. HUNDARNA DIN JÄVLA IDIOT!! Du frågar inte hur det är med dem, vill inte ha några kort och vill heller inte träffa dem. Är du helt jävla dum i huvudet eller vad fan är felet? Är det Malin som bestämmer kanske? Fan Syd, ta och gaska upp dig va! Du tror att du är så jävla ball, men egentligen är du bara världens största mes. Du vågar inte säga ifrån till nån typ. Vill du ha exempel?


1, Var fanns du när Jennifer attackerade mig? När din äckliga brorsa M sa till mig att jag var tvungen att lugna ned mig när Jennifer skickade hotmejl och skrek åt mig i telefon och fick mig att skära sönder mig själv i duschen och allvarligt fundera på självmord? Var fan fanns du då? För inte fan var det hos mig. Din pappa sa att bröder alltid skall hålla ihop. Du vet, jag gillade verkligen din pappa, men där var han en idiot. Jag skulle göra mycket för Kenny, men jag skulle aldrig ta hans parti om han höll på och krossade min partner. Du är så jävla feg.


2, När jag hade  fighten med Fire. Var fanns du då, då? Leticia och Freddi var mina riddare. De tog hand om mig fastän de satt nere i Lund med sina katter och jag var fast i min ångest här i Örebro. Enda gången du verkade bry dig var när du frågade vad Fire hette i efternamn.

"Varför vill du veta det?" undrade jag och du sa att du skulle åka och spöa henne.

HA! Vilken verklighet lever du i grabben? Även om jag visste hennes efternamn skulle jag aldrig gett det till dig. Dessutom skulle Fire lyckats spöa skiten ur dig innan du ens försökt. Du som drömmer om att bli torped. Grattis grabben, det skulle verkligen gå bra för dig hurru.


Okej, nu blev det lite otrevlig ton. Nej, jag tänker fan inte be om ursäkt för det för jag kom att tänka på detta:

I julas mådde jag väldigt dåligt. Jag spenderade dagarna med att knapra Sobril och svälja ned med rent gin. Du minns kanske? Och inte blev det bättre av att Malin - den nya tjejen på ditt och morsans jobb - ständigt ringde och smsade dig. Jag sa flera gånger att hon var intresserad av dig och du typ, flinade hånfullt och sa åt mig att sluta fjanta mig. Insåg du verkligen inte hur det var? Eller ville du bara hålla mig lugn?

I mitten av december började du förändras och jag trodde du var deprimerad. Men vänta, jag fortsätter med det snart, först detta;


Mamma berättade om en gång hon minns så väl. Då i december alltså. Jag mådde så jävla dåligt att hon gett dig några timmar ledigt på morgonen så att du kunde ta ut hundarna och jag fick sova ut innan jag tog mig ut.

När du kom till jobbet frågade mamma om du hade tagit ut hundarna och det hade du ju, vid åtta! Sen hade du dragit till McDonald's och käkat frukost med Malin.

Eller den här gången; det var söndagen före jul. Du och jag skulle upp på stan och handla julklappar, bland annat till Leticia och jag var så glad för det. Jag skulle vandra omkring inne på Akademibokhandeln och verkligen leta böcker jag trodde kunde passa henne. Mina föräldrar hade erbjudit sig att vara hundvakter.

Men så hände nån skit mellan mig och mina föräldrar och jag fick ångest och skar mig och gick helt åt helvete. Mamma och pappa lugnade ned mig och tillslut åkte vi till dem ändå, men jag var helt slut och orkade inte följa med upp på stan. Jag skrev en lapp med böcker till Leticia och du gick upp på stan medan jag halvsov hemma hos mamma och pappa. Du skulle även leta julklappar åt mig.

Det visade sig att du genast ringde Malin - som jobbade då - och ni träffades på nåt café och pussades och äcklade er. Malin drog från jobbet i flera timmar. Din flickvän låg hemma hos sina föräldrar i ångest och du hånglade med äcklet. Hade du något samvete alls?


Men för att återgå till vad jag påbörjade ovan. Du förändrades så mycket mot mitten av december och jag trodde att du var deprimerad. Du gick till jobbet två timmar innan du egentligen började jobba. Du sa att det var för att ni hade så mycket att göra. När du väl kom hem låg du bara i sängen och stirrade. Jag var så orolig. Två dagar innan julafton ringde jag mamma och pappa i panik för att jag trodde att du skulle ta livet av dig. Dagen innan julafton - då jag ville ha mysigt med dig och äta god mat och se på Grinchen, kom du hem från jobbet och sa att du skulle på krogen med André. På julafton var du allmänt grinig och kom inte ens in till mig när jag låg i mina föräldrar sovrum och hade ångest pga allt som hände. Den 25 var du grinig och otrevlig och jag fick dra ur dig vad problemet var. Du ville ha en paus. Jag ville att det skulle vara slut för vi hade redan haft två pauser det senaste halvåret men du övertalade mig. På fredagen åkte du hem till Askersund. Lämnade mig gråtandes och panisk, för jag ville verkligen inte att du skulle åka.

På lördagen fick jag veta hela sanningen. Och det av en slump. Min mamma kände på sig att du varit hos Malin och när hon och pappa tog bilen dit för att kolla så såg de att mamma hade rätt, din jävla bil stod där utanför!

Mornarna när du skyndat till jobbet för att ni hade så mycket att göra - de satt du på McDonald's med Malin. Din flickvän var död av ångest och du äcklade dig med en annan tjej.


Okej, det kan hända vem som helst. Att man bli kär i en ny person, MEN DU KUNDE FÖR HELVETE HA VARIT UPPRIKTIG OCH INTE BLÅLJUGIT INFÖR OSS ALLA NÄR VI FRÅGADE UT DIG! Både min pappa och brorsa hade gärna bankat skiten ur dig.


Jag föraktar dig för att du är så feg. Den balla attityden du har är helt enkelt ingenting annat än just en attityd. Och sedan du lämnade mig har jag fått så underbara människor i mitt liv. Äkta människor. Jag har Belse som är den bästa vän jag nånsin haft och jag älskar henne så mycket att det nästan är läskigt. Hon och mina hundar är viktigast i mitt liv och jag tänker inte förlora nån av dem.

Sen har jag Ollonet som är det charmigaste som finns och han bryr sig verkligen. Fastän min värld med sjukdom och ångest är honom helt främmande försöker han förstå och är en helt fantastisk vän och jag tror faktiskt att jag litar på honom.

Linda. Min ängel. Ingen har nånsin gjort så mycket för mig som hon gör. Åh, jag dyrkar den människan. Hon är helt jävla fantastisk!


Men det finns en sak jag inte kan förlåta dig -förutom att du skiter i hundarna - och det är att det är ditt fel att jag inte får se när min storasyster gifter sig i sommar.


Mana.


Såhär får det bli

Jag försvinner ett tag. Jag vet inte hur länge, men det blir tills jag känner mig mer stabil. Jag klarar inte av att höra om mina vänners och inte-riktigt-vänners-ångest. Jag vet inte när jag kommer tillbaka, men nångång blir det. Vem vet, kanske redan imorgon?

Jag kommer inte svara på sms och jag kommer heller inte logga in på msn. Kanske kommer jag uppdatera bloggen lite då och då, men det är ingenting jag vet.

Så tills vi hörs igen, ha det bra.

Jag orkar inte helt

Just nu orkar jag inte riktigt leva. Vill ni veta en hemlis? Det är egentligen ingen hemlis längre för jag berättade om den för i alla fall Bels och Linda i fredags när jag hade druckit.
Nåväl, här kommer den:


Jag vet att jag är på väg åt helvete. Alla tecknen finns där och skiten som hände i fredags/lördags bevisar det bara ännu mer. Jag begår praktiskt taget samma misstag som jag gjort så många gånger förr, och ändå kan jag inte låta bli. Jag vågar helt enkelt inte stoppa det. Jag är för rädd för det. Helt enkelt livrädd.

Bels är med några vänner (?) och grillar och har det mysigt vid Lögarn. Jag ser det som ett framsteg att jag inte går under av ångest. Ångest som kommer av rädslan att hon skall inse hur mycket bättre alla andra är än mig och därför lämna mig. Samtidigt vet jag att det inte är ett framsteg. För anledningen till att jag inte bryr mig just nu är att jag är på väg käpprätt åt helvete.

Jag har bestämt mig för att vara ensam den här veckan (tills Bels kommer i helgen). Bara vara hemma och läsa, skriva och ta promenader med hundarna. Det visar att jag på ett sätt ändå försöker stoppa det destruktiva händelseförloppet. Men om jag vågade stoppa det helt skulle jag tvingas göra så mycket mer. Exempelvis inte dra hem till Ollonet i helgen för jag vet att jag kommer supa mig full för att bli sådär underhållande och glad som jag blir just då.

Men jag kan inte. För jag vill inte att alla skall lämna mig. Innerst inne vet jag att dem inte kommer lämna mig. Det är i alla fall vad dem säger. Fast frågan är om det verkligen är sant. Om jag ständigt var den där nykta, trista Manan. Skulle dem inte dra då tillslut?

Linda säger att jag inte skall göra nåt dumt och jag lovar er (eller egentligen inte er, men jag lovar) att jag inte kommer ta livet av mig. Jag har mina hundar och jag älskar dem mest av allt i hela världen. Ibland när jag ser på dem känns det som att mitt hjärta skall brista. Jag skulle göra allt jag kan för att hålla dem lyckliga och friska.

När människor tycker att mina hundar är jobbiga eller när de inte vill ha dem i  knäet - exempelvis - så blir jag så jävla ledsen. För det mina hundar vill ha är kärlek. Smekande händer i pälsen. Det är så lätt att glädja hundar och jag skulle aldrig kunna vara vän med någon som ogillar de viktigaste varelserna i mitt liv (+ Bels). Visst, det må vara jobbigt att jag inte kan komma och hälsa på hos folk som inte låter hundarna vara hos dem, eller att jag inte kan göra si och så för att jag har mina hundar... men för mig är det värt det. För tro mig när jag säger detta: Om jag inte hade haft mina hundar när Syd gjorde slut så hade jag tagit livet av mig. Fatta det.

Jag är så instabil och huden är tunn som bibelsidor - om inte tunnare. Och just nu går jag mest och väntar på att botten skall nås - så jag kan börja bygga upp mig själv igen. Men fatta så jävla rädd - och sårbar - jag är just nu.

Värk

Jag har så förbannat ont i hjärtat. Fysiskt alltså. Jag får det alltid när min ångest är som värst. Och så läste jag i Lindas lösenordsskyddade blogg och nu värker magen också. Jag tycker så jävla synd om henne. Och Linda; du är min släkt. Min familj. Själslig sådan eller vad fan jag nu skall kalla det. Jag vet i alla fall att du förstår vad jag menar. Och tvivla fan aldrig på det ♥

Welcome back, Lovertits!

Såja. Nu används Lovertits-bloggen igen. Läs då för helvete!

Ah huh

Ångest. Låg död i sängen. Gick in i vardagsrummet, till datorn. På med Mötley-skivan Too fast for love (tror fan att det är den absolut bästa av deras skivor) och Piece of your action började spela.
Vince sjunger:
I want you, I need you
I want you to be mine tonight
och jag börjar le. Shit alltså. Vilken jävla makt!

Lyssna på låten. Läs texten. Njut av Vince röst. Han är fan gudomlig den mannen!I want you, I need you
I want you to be mine tonight
You need me, you tease me
Use you up, throw you away
You're fire, taking me higher
Don't burn me, don't let me down
You need me now, I'll teach you how
Come on, let's go all the way

Get a piece of your action
Ah huh
Get a piece of your action
Ah huh

Tight action, rear traction
So hot, you really blow me away
Fast moving, wet and ready
The time is right, so hang on tight
Live Wire, night prowler
Lay back and take me inside
You need me now, I'll teach you how
Come on, let's go all the way

Get a piece of your action
Ah huh
Get a piece of your action
Ah huh

I want you, I need you
I want you to be mine tonight
You need me, you bleed me
Use you up, throw you away
You're fire, taking me higher
Don't burn me, don't let me down
You need me now, I'll teach you how
Come on, let's go all the way

Get a piece of your action
Ah huh
Get a piece of your action
Ah huh
I get a piece of your action
Ah huh
Get a piece of your action
Ah huh

Nu så

Äntligen frukost. Skall lyxa mig med rostade mackor istället för yoghurt och nyttiga, fibriga fanskapsflingor som dock är ganska goda. Och så massor med kaffe.

Puss puss,
ångeshoran

Frukosten får vänta

Jag har så jävla mycket bloggar att läsa. Uh. Har raderat några från min Netvibes-lista. Ni vet, såna där hjärndöda bloggar som verkligen inte ger mig ett skit att läsa.
Satt och rös som fan när jag var inne i Blondinbellas blogg och läste om hennes övergrepp. På ett sätt känns det bra att det hände just henne, för jag vet att hon kommer kämpa som fan för att göra nånting åt det här förbannade samhället och hur det funkar. Hon kommer få dem där unga, ganska blåsta modebesatta brudarna att inse att det inte behöver vara harmlöst att åka utomlands utan vuxet sällskap eller dylikt.

Hur som. Jag är hungrig och törstar efter kaffe, men det får bli först efter jag uppdaterat mig på min bloggfront. Nej, jag gnäller inte. Jag bloggar ;D

Skapligt tidigt

Jag vaknade redan vid nio och kände mig smått pigg. Låg och småslumrade till strax innan tio då jag tog ut hundarna en runda. Det är så skönt att ligga i sängen om mornarna och gosa med hundarna. Speciellt Kami som alltid lägger sig på mitt bröst och stirrar in i mina ögon med sina stora vackra, Mike Monroe-ögon.
Just nu leker Kami med ett grisöra. Han hoppar fram och tillbaka och kastar det hit och dit. Så jävla sött. Kiba ligger lugnt och stilla i soffan med sitt öra och gnager. Det här är äkta kärlek. ♥

we're going out swinin'

Jag borde läsa

Oates. Joyce Carol Oates. Förresten finns det nog ingenting som är så attraktivt som en karl som kan skiva. Just nu tänker på på Stephen King. Dags att läsa lite King snart tror jag.P.S. Ni som faktiskt bryr er om mig. Läs den här texten och lyssna på låten. Det skulle göra mig jävligt glad för den symboliserar mig som fan. Tack. Eller dra åt helvete.


they opened up the door, to my insanity
they should've slammed it shut right then
and thrown away the key

they stitched up my head, from my labotomy
they should've never let me out
i'm public enemy

i'm not ok
i'm not ok
the voices in my head always say
--
i should be committed
but being so twisted
'cus everyone knows
i'm just another psycho

i went to the doctor
it wasn't a shocker
when he said i should know
i'm just another psycho
--
shoved into a hole
got covered up with dirt
that's no way to treat someone whose feelings don't get hurt
i don't need a reason
to hurt you just for fun
i terrorize your perfect life, yeah you better run

i'm not ok
i'm not ok
the voices in my head always say (voices in my head)

i'm not ok
PPS. Vince är så jävla het!

Ibland krävs så lite

En kommentar från en snygg karl (pöjk?) att jag själv är snygg och genast mår jag lite bättre. Kanske patetiskt, men det skiter jag faktiskt fullstädnigt i så länge det får mig att må bra.

Uhh

Jag har ingen ork. Ingen energi. Orkade inte ens läsa när jag låg i badet och jag som tamejfan alltid läser när jag badar. Skall snart gå ut med hundarna och sen tror jag faktiskt jag tänker lägga mig och sova. Ha hundarna i min famn och gråta lite. Jag är så trött på att vara jag.


Okej, jag skall försöka

Igår då. Det var en helt underbar kväll. Jag, Bels, Linda och Ollonet satt ute på balkongen och bara pratade och hade allmänt mysigt. Jag trivs så jävla bra med dem alla tre och är så glad för att dem inte har lämnat mig ännu.

Men sen så svängde allting. Linda skulle gå till bussen nångång vid två och Ollonet följde henne dit. När han kom tillbaks igen ringde hans kompis X som tog sin cykel och pallrade sig iväg hit. Vad som hände där och då tänker jag inte ta upp i den här bloggen. Det är för... starkt. Och personligt, men jag kommer troligtvis skriva om det i psykbloggen för jag behöver få ur mig det.

Hur som helst hände det saker som gjorde att det slog slint i skallen på mig. Vi satt i soffan allihop. Ollonet med armen om Bels (sötnosar) och jag bredvid X. Så small det till i huvudet - jag pallade inte mer - och reste mig upp och gick in i badrummet. Bels förstod genast att jag inte gick det för att kissa och jag hann inte ens låsa dörren innan hon var hos mig.

Jag satt i badkaret. Paralyserad av skräck. Vågade inte ta mig därifrån. Tillslut ledde Bels mig till sovrummet där jag kröp ned under täcket med hundarna och slog på Mechanical Animals-skivan med Manson och först då kände jag mig trygg (under mina tre år på högstadiet var det främst denna skiva jag lyssnade på flera timmar varenda dag och brukade gråta mig till sömns för att jag inte hade några verkliga, äkta vänner. Bara såna som bara brydde sig om sitt. Det var bokstavligt talat den skivan som höll mig vid liv. Så ni fattar nog att den är... stark för mig).

Bels gick ut i vardagsrummet och pratade med dem. Jag vet inte alls hur hon förklarade nånting, men hon skickade i alla fall hem dem. Men den där jävla X stod i dörröppningen och försökte prata med mig och ville att jag skulle komma ut i hallen och säga hejdå och paniken bara växte inom mig.

När de gått höll Bels om mig medan jag tjöt sönder mig själv. Det var så skönt att få gråta ut och bli omhändertagen. Att bli ombrydd.

Idag har jag varit helt körd av ångest och varit livrädd för att Ollonet skall vara arg på mig. Dels för att jag antagligen betedde mig svinit mot hans bästa vän och dels för att han skall hata mig för att jag är en idiot som får massa psykattacker. Det var första gången han fick vara med om en.

Jag skall lägga mig i badkaret nu. Bubbel. Läsa och dricka vatten. Jag mår så jävla dåligt. Hatar det här. Hatar allt. Hatar mig. Fan. Och jag hatar när ni inte förstår.

Oh, how I long for the deep sleep dreaming

Who I am

Ångest och skit. Bajskaka. Kördkördkörd. Inatt fick jag ännu ett bevis på hur sjuk jag verkligen är. Jag borde ha förstått. Jag orkar inte riktigt förklara just nu. Eller det kanske jag gör? Jag vet inte... Just nu vill jag bara proppa i mig mer Sobril och sova veckan ut. Jag är en idiot.

Sobril och vin

Körd av ångest. Tog Sobril och svalde ned med rött vin. Börjar likna hur jag var i slutet av Syds och mitt förhållande - då jag brukade svälja ned mina Sorbil med rent gin.

Bels är inne i badrummet och duschar. Jag känner mig som en zombie och lyssnar på Placebo. Linda och Ollonet kommer nångång efter åtta. Frågan är om jag kommer lyckas vara något underhållande alls.

Förresten. Ni som ger reklam i min blogg fastän det står tydligt att jag inte vill ha nån - är ni helt jävla hjärndöda eller?

Bebisar

Linda och Ollonet kommer hit ikväll. Jag är trött. Skall bajsa och bada och göra mig snygg. Bels får hjälpa mig. Eh, vafan. Ignorera mig bara.

Kuknacke

Bels sitter och sjunger och plinkar på min gitarr. Vi har precis sett på Foxfire och jag blev så jävla kär i Jolie och fru asiat i filmen. Ge mig! Antar att jag borde gå och lägga mig snart så jag orkar mig upp imorgon men jag är så jävla livrädd för det. Jag vill inte sova för att jag alltid mår så jävla världelöst när jag vaknar. Ångesten är som störst och det känns som att hela världen är på väg att gå under. Men kanske lycka Bels få mig att må bättre. Hon har i alla fall lovat att följa med mig ut med hundarna. Det låter fint. Hoppas jag möter mr Right.

KUKNACKE!!

Kaffe hjärta Mana

Har satt på mer kaffe. Min skalle gör så förbannat ont idag. Nu när jag fått min sjukpension har jag råd med värktabletter i alla fall så jag skall se till att köpa det snart.

Sitter och väntar på Bels. Vet inte alls när hon kommer och kan inte få tag i henne så jag får vänta med mitt bad. Med andra ord sitter jag fortfarande här och är ful som fan och luktar bajskaka. Skall nog spela lite sims medan jag väntar.

Pussel.

Men jävla skit då

Pappa ringde.
"Ska du gå ikväll?" frågade han nästan genast.
"Nej" sa jag.
"Inte?"
"Nej, jag mår så jävla dåligt."
"Aha... Vad taskigt."
"Säg inte så."
"Jamen, känns det inte taskigt?"
"Om jag brytit benet skulle ingen säga något."

Jävla dåliga samvete! Men om jag skulle dra dit ikväll skulle jag supa mig full och med all sannolikhet hamna i Olles badrum med nånting vasst in i armen.

JÄVLA SKITFAN! Och pappa som brukar vara så jävla förstående ju!

FOXIRE!Foxfire går på teve inatt. Jag har velat se den jättelänge. Måste vara nåt slags tecken på att jag gjort rätt val - det att stanna hemma ikväll. Filmen är från början en bok av min favoritförfattare Joyce Carol Oates men jag har dumt nog inte läst den ännu. Men fan vad glad jag blev nu!

Gull

Bels är min ängel


I am

Lyssnar på Placebo och får en mental orgasm. Mår så jävla dåligt. Har precis tagit Sobril. Bels kommer inte få det lätt när hon kommer hit. Jag kommer prata som bara fan. Annars kommer jag spricka snart.

Måste messa Ollonet och Linda. Får så jävla dåligt samvete för att jag drar mig ur, men jag kan inte göra något annat faktiskt. Det skulle bara leda till någonting riktigt illa. Det vet jag med säkerhet.

I am one of a kind

Jävla Mana

Jag mår riktigt jävla dåligt. Kommer nog stanna hemma ikväll. Bara ha en myskväll med Bels. Käka god mat. Kanske baka kladdkaka. Se på Detroit Rock City eller något annat som får oss att njuta till 110%. Jag behöver få prata av mig. Ta det lungt. Vara med någon som inte dömer mig på minsta lilla sätt.

Måtte jag ta mig upp imorgon bitti!

Jag har suttit och läst sedan jag senast skrev här i bloggen. Skall alldeles strax ta en sömntablett och göra mig i ordning för natten. Jag vet inte varför jag blivit så rädd för att sova den senaste tiden. Helst skulle jag vara vaken tills ljuset kommer åter och sedan somna, i lugn och ro och utan rädsla. Jag vet att jag skulle känna mig redo att somna vid tre och skulle säkerligen vara uppe ur sängen igen vid tolv. Det låter ju inte såå dumt ändå. Jag menar, elva-tolv är ju samma tid som jag stiger upp nu när jag lägger mig innan ljusets återkomst också.

Men det är inte meningen att jag skall vara så sen. Meningen är att jag skall gå upp klockan åtta och ge mig ut på en halvtimmes promenad med hundarna. Det låter så lockande och jag vet att jag är som piggast om jag sover dryga sju timmar.

Ändå tar jag mig för det mesta inte upp om mornarna och jag är så trött på att må såhär. Om jag fortfarande inte mår bättre när överläkare F återkommer från sin semester skall jag be mamma ringa honom. Se om min dos antidepressiva trots allt kanske behöver ökas på litegrann. Så jag har ungefär en månad på mig att fortsätta kämpa. Måtte jag ta mig upp tidigt imorgon bitti och gå ut på den där underbara promenaden som gör minst lika gott för mig som för hundarna.


Imorgon kommer Bels hit. Kanske stannar hon till söndag, kanske bara till lördag. Förmodligen skall vi hem till Ollonet på kvällen och jag vet inte riktigt hur jag känner. En del av mig vill helst stanna hemma, ligga i badet och frossa litteratur och se på skitteve med Bels i soffan.
En annan del vill sminka och fixa mitt hår, tillsammans med Bels, ta cykeln till Ladugårdsängen sjungandes Mötley-låtar med min gaphals till kusin och sedan rocka röven av Ollonet och Linda.

Jag känner mig så delad hela tiden.

Men nu har jag precis stoppat i mig tabletten så sov sött söta bloggläsare ♥

Myskväll

Såhär mysigt har jag det just nu. Skall kolla igenom lite bloggar, uppdatera min bilddagbok och sedan slå mig ned i soffan med hundarna och fortsätta läsa. Har två olästa Magnus Nordin-böcker som gör mig alldeles salig av lycka =)

Resultat av städningenÄntligen, typ.

Uh

Jag tog ett bad med eukalyptus-olja i och efter det lagade jag mat för att få i mig energin från det. Sitter nu och käkar glass och funderar på om jag skall läsa eller fortsätta städa när glassen är uppäten. Det blir nog städning för jag känner mig ganska pigg just nu ändå. Väldigt intressant inlägg, eller hur? ;)

Vågar jag?

Tror jag skall våga mig på att ta ett bad snart. Kanske skulle droppa i nån energiskapande olja så risken för att bli dödstrött minstar rejält. Ja, det låter minsann som en bra idé.

Glädje i tillvaron


Idag fick jag brev från Isabelle i Kanada. Att få brev från kära brevvänner är en stor glädje för mig. Har ännu inte läst Isabelles brev. Ville få det lite fint här hemma innan, så jag skulle kunna njuta av läsningen till fullo. Med andra ord skall jag läsa det alldeles strax för det börjar verligen se mycket bättre ut nu.


Häromdagen - var det igår månntro? - fick jag bland annat brev från min fina Nina och hon skickade med supersöta papper! Snacka om extra glädje! Ett långt, underhållande brev från en av mina absoluta favoriter och så överraskade hon med ett gäng söta papper :D Sånt där gör mig glädjehög typ.

Åååh, ynk ynk

Jag är så jävla trött. Hur skall jag orka vara vaken? :/

Mitt ångestnäste på bild


Inser ni vilken kamp jag har framför mig?


Extremt...


Till och med mitt älskade sovrum är drabbat av ångestskiten


Badrummet. Jag vägrade ta kort på handfatet som är nedstänkt av blod.


Fyfan


Min nya dator är i alla fall fin :)

Just nu ...

Just nu känns det som att jag vill hoppa över imorgon kväll. Bara stanna kvar hemma och sitta med en bok i knäet och mumsa godis och allmänt fetta mig. Ärligt talat så känns det just nu väldigt lockande att bara skita i allt, att äntligen ge upp. Men jag kommer inte göra det, jag lovar. Det är ett löfte som jag faktiskt kan hålla.

Dagen känns mig övermäktig. Lägenheten ser förjävlig ut och jag vill bara sova. Att slå på bryggaren med kaffe känns som ett alldeles för stort uppdrag för mig.
Men oroa er inte (HA!). Jag skall läsa lite bloggar och sedan spela Sims och sen kommer jag nog att må lite bättre. Jag är nästan alltid såhär hemsk när jag är mer eller mindre nyvaken.

P.S. Jag somnade inatt! :D


Without you

Lyssnar på Mötley nu. Känner mig ganska lugn. Bli perfekt att ta en sömntablett och sedan borsta tänderna och allt såntdär som är så förbannat jobbigt när jag mår skit. Rutiner, kära vänner, rutiner. Utan dem brakar mitt liv åt helvete. Får dock hoppas att jag inte kommer vara helkörd imorgon pga tabletten. Isånafall vet jag fan inte hur jag skall göra i fortsättningen... Men det är ingening att lägga nån energi på nu, innan jag ens vet hur det kommer bli.

God natt, bejbs! ♥

Bad och rökelse

Det var skönt att bada förut. Hade i bubbelskum, tände en rökelse och läste om kändisars olika dieter. Riktigt intressant. Nu skall jag ta och spela Sims för klockan tolv planerar jag att ta min sömntablett och sedan lägga mig och sova trettio minuter senare. Håll tummarna för mig, tack!


GurgelJag orkar fan inte läsa mer bloggar nu. Är helt slut. Skall ta med hundarna ut på en prommis och sedan lägga mig i badet med nya numret av toppHÄLSA som damp ned på hallgovet idag. Sen tänker jag faktiskt tvinga mig själv att ta en förbannad jävla sömntablett för jag måste bli kvitt mina sömnstörningar.

You know she makes me feel goodJag fick besök av mina supermänniskor igår (Bels, Linda och Ollonet). Bels kom redan före två nångång tror jag och Linda runt sex. Ollonet skulle komma till ätta men var nästan trettio minuter försenad (as usual!) När han anlände satt Bels och jag och sjöng förfullt till Allsång på skansen och Linda verkade inte tycka att det var alltför bra. Hrm hrm. Ollonets och min plan var att supa Linda full som ett svin - men hon höll sig till ett ynka pynk vinglas under hela kvällen och natten.Ollonet hade med sig massa olika roliga ölar som jag hävde i mig av. Skitgott! Och kaxig som jag blev började jag dansa omkring i vardagsrummet med Bels.

Vi drog iväg till Macken för att köpa öl och chips. Utanför satt det tre killar som var 16 och 17 år gamla. Medan Ollonet, Linda och Bels gick iväg för att handla gick jag fram till killarna (jag blir så läskigt social när jag dricker).
"Tja grabbar, är ni sura?" frågade jag.
Det visade sig att sjuttonåringen hette Sid och att han blev döpt efter självaste Sid Vicious. Jag blev helt exhalterad och ville ha med dem hem! Vilket dem också ville. Men när jag berättade för Linda om mina planer blev hon inte alltför glad och sa att jag var tvungen att välja mellan henne och killarna. Såklart valde jag henne och idag är jag glad för att hon stoppade mig. Dra hem tre okända killar känns inte som det klokaste att göra direkt. (Sid trodde förresten att jag var arton!! ;D;D)Hemma igen satt vi mest i soffan och mös. Det var jättemysigt. Vi bestämde också att vi skall hem till Ollonet på fredag och jag bad honom bjuda dit lite killar för min skull. Man vet ju aldrig, han kanske känner min mr Right. HAHA!Jag gick mest omkring och pussade på alla och gjorde ett sugmärke i Belses panna. Ringde upp Ketchup och mr Borderline flera gånger och var allmänt flirtig mot Ollonet. Men han är vad vid att jag är sån. Det är väl det hela våran vänskap går ut på tyg; att vara flirtiga :P Haha!De närmsta dagarna skall jag bara ta det lungt. Läsa, blogga, spela Sims och städa här hemma. Göra mig mentalt redo för fredag då jag skall rocka arslet av mina bejbs ♥

P.S. Finns mer bilder i min bilddagbok för den intresserade. Heter Lovertit där.

Okej,

det är ett vitt, tjockt jävla streck mitt i alltihopa men jag orkar inte göra nånting åt det just nu, okej? Det får bli senare för nu skall jag helt enkelt skriva ett inlägg om gårdagskvällen/natten.

She goes down

All night long.

Nåväl

Bloggen börjar återigen lika något som jag kan vara mer eller mindre stolt över. Fast jag är fortfarande långt ifrån klar, men jag skall nog ta en liten paus nu.

Idioti

Min blogg ser ut som ett fanskap nu. Jag råkade förstöra skiten igår. Skall jobba lite på det snart. Det är bra. Då kommer jag ifrån mig själv ett tag för just nu vill jag helst bara lägga mig ned och dö.

En tragisk figur

Jag är en sån tragisk figur. Kommer inte ens ihåg hur man gör för att somna. Sitter här med ett glas vin i förhoppningen att bli trött och somna in. Alldeles för rädd för att ta sömntabletterna. Rädd för vad, kanske ni undrar då. Rädd för att vara sådär omänskligt trött imorgon, som jag blev sist jag använde tabletterna. Ni vet, jag har två hundar att ta hand om. Jag kan inte spendera halva dagarna i sängen.

Självskada

Ja, jag har skurit mig igen. Känner mig lugnare nu om än lite rädd. Skulle vilja gå och lägga mig men rädslan för att inte kunna somna - ligga där och vrida och vända på mig i timmar - får mig att låta bli. Tror jag skall lägga mig i soffan och se på den där filmen jag spelade in igår kväll. Den kanske kan hålla mig på rätt väg...

AAAAHH!

JAG ORKAR FÖR FAN INTE!!

Piss off!

Det känns som att de flesta i min bekantskapskrets vill ha nånting från mig. Det är så många som bara öser över sin egen skit över mig och seriöst människor, snart kommer det explodera om ni inte slutar! Vafan vill ni ha av mig?! Förstår ni inte att jag har nog med min egen skit just nu? Så länge jag inte erbjuder min hjälp skall ni fan inte bara ösa skiten över mig! Fråga åtminstone innan ni börjar!

GAAAAH! Jag mår så jävla skit. Det enda jag kan tänka på är sönderskurna armar och knytnävar.

Just nu

vill jag skära sönder mig själv och köra huvudet genom ett fönster. Fyfan vad den här ångesten har ett hårt grepp om mig!

Varning för grinig kärring, typ

Jag är jätteirriterad just nu och jag vet inte varför. Minsta lilla grej jag stör mig på och PANG! Jag blir galen. Så ja... akta er för mig just nu.

Dags för en paus, hurru!

Nu har jag suttit här alldeles för länge och fixat och trixat med datorn. Skall ta ett bad nu så jag slutar lukta apa för en stund. Imorgon kommer Ollie och Linda och det blir WONDERFUL! =D

Ollonet säger:

Ja, men det gör inget...jag kan köpa eget. Då kan jag köpa öl om du vill ha med. Fast jag ska iofs inte bli så jättefull. Ska iväg på onsdagen


mana| säger:

DU VET VÄL ATT JAG ALDRIG TACKAR NEJ TILL ÖL? FÖRRESTEN MÅSTE VI FÅ LINDA ATT BLI FULL! DET BLIR DITT UPPDRAG


Ollonet säger:

Haha, lugnt, vi blandar absint i hennes läskeblask


En månad med grubblande

Det tog sin lilla tid att somna inatt men jag lyckades tillslut. Kom upp ur sängen vid elva då min bror kom hit för att låna min gamla telefon. Har sedan dess varit ute med hundarna och sedan spelat Sims.

För många månader sedan spådde jag hur mitt följande år skulle bli, månad för månad. Idag kom jag på att jag ännu inte kollat vad som stod under juli och när jag tog fram pappret och började läsa blev jag nästan förvånad över hur bra det stämmer in:

Det blir en månad med grubblande och lack av inspiration, men du kommer vara stark.

Igår spådde jag äntligen ett nytt veckohoroskop (det var nog över en månad sedan jag gjorde det sist!) och såhär står det på idag:

Du är på väg framåt, mot ljusare och gladare tider. Låt ditt barnasinne och glädje spira, för det är vad som håller dig vid liv. Det är goda energier runtom dig.Well, nu skall jag sätta på en kanna kaffe och läsa lite bloggar. Vi hörs senare ♥

Återigen denna ensamhet

Jag har spelat lite Sims och skall nu försöka sova. I alla fall lägga mig i sängen och läsa lite. Det börjar ljusna där ute så jag behöver inte vara så rädd för mörkret. Förhoppningsvis lyckas jag koppla av.
Helt plötsligt när jag stängde av spelet började jag känna av den där ensamhetskänslan igen. Utan Bels känner jag mig allt annat än hel, hur patetiskt det än må låta. Men jag skall klara det här, precis som jag klarat allt annat hittills i livet. Jag skall lära mig att döda mina känslor. De mest empatiska sidorna hos mig. Om hon kan vara kall skall fan jag också klara av det!


Yeah, jag känner mig värdelös

Nej, jag kan såklart inte somna. Äntligen börjar jag känna mig trött, men även om jag snart går och lägger mig igen kommer jag säkert inte somna. Nu är det ännu mer tankar som maler omkring i min skalle. Jag känner mig så jävla sviken. Livrädd. Om inte allt med Syd hade hänt skulle säkert hela Belse-grejen kännas ännu värre. Nu är det mer som att jag vant mig. Att jag inte längre kan bli chockad på det sättet. Jag antar att det är nåt positivt. Men vill ni veta en sak? När folk säger till er att ni är viktiga, då snackar de troligtvis bara massa skit.

Hm

Och där sprack mitt humör typ. Jag som mått typ... okej sista två dagarna. Men så kommer Bels och verkligen förstör allt. Det där är nog en av de värsta kommentarerna nånsin för mig. Snacka om att sätta en mental kniv i mitt hjärta.

Och nej, det har inte med onsdagsnatt att göra. Och jag är inte kylig, jag bara ... typ, "back offar" lite. Du skrev ju att du på tisdag ska vara med Ollonet och Linda och göra "vuxensaker". Och du kanske behöver just det. Vara med mer vuxna istället. Så, jag kommer inte vara så på, och så får vi se när jag kommer till dig nästa gång. Det behöver nog du. Och kanske jag med. Du säger ju själv att jag tar livet av dig, typ. Och det kanske inte är bra att vi är så mycket. Fast jag vill det, för jag har ju kul med dig. Nej, jag lämnar dig inte alls.

Fan. Jag fick verkligen ont i magen på en gång. Jag skall läsa de uppdaterade bloggarna och sedan tänker jag lägga mig och försöka sova. Klarar jag inte att somna har jag ju alltid sims.

Eh, nu räcker det

Nu får det allt räcka med mitt Sims-spelande för idag. Tiden flyger verkligen iväg! Och ja, jag älskar min nya dator även om det är ett smärre helvete att slå rätt på tangenterna ;P Haha.

Skrämmande

Någon idiot ställde denna fråga till Kissie:

Vad tycker du om schizofreni, sådana som "hör" röster i huvudet och sådana grejer? Tror du på sånt?

Och Kisse måste vara en ännu större idiot för hon svarade:

Haha nej det gör jag inte, såna männsikor tror jag vill höra sånt och därför gör dom det.

Min nya dator

Mina föräldrar var riktigt snälla och kom hit med min nya dator för någon timma sedan. Så nu har jag spelat Sims (gjorde Vince Neil, haha!) och läste igenom massa bloggar. Fan vad svårt det är att skriva på ett tangentbord istället för min laptop. Men jag lär mig nog snart. Måste kuta ut med hundarna lite nu. Pussel!

Tack för det underbara svaret!

Bels har varit ganska... kylig mot mig de senaste dagarna. Jag antar att det har att göra med i onsdagsnatt då allt gick åt helvete. Idag ville jag veta om hon vill se på Girl, interrupted med mig eftersom jag håller på att ladda ned den åt oss. Jag sa i tisdags eller så, att jag ville se den med henne.

mana säger:

skaru se girl, interrupted med mig eller ska jag se den själv`?


belse säger:

gör som du vill.


mana säger:

fast nu frågade jag ju faktiskt dig.


belse säger:

kolla på den om du vill.


mana säger:

jaja


jag känner mig verkligen omtyckt.blir en massa teve ikväll. Först nu klockan sju är det den där vampyrserien på trean, Moonlight. Klockan åtta börjar en film på femman som är baserad på en verklig händelse som har med Ted Bundy att göra. Ni vet hur mycket jag fascineras av seriemördare även om Bundy inte hör till en av "favoriterna." Sen halv tolv är det fyra avsnitt av en serie om andar och skit som verkar intressant, så ja... Det ser ut att bli en fin kväll trots allt =)

Nytt

Det finns nu ett nytt inlägg i min psykblogg.

Energier i sovrummet

Jag har sagt ganska länge att det är någon energi i mitt sovrum som hundarna - speciellt Kami - reagerar på. Han brukar stå vid ett av hörnen och krafsa och gnälla - precis som han gör när någon har lämnat min lägenhet. Att Linda helt apropå ingening kände av andar i sovrummet bevisar ännu mer att det faktiskt finns någonting där.
När jag alldeles nyss bäddade rent i sängen funderade jag på energierna och jag har ofta kommit att tänka på Björn - mannen som bodde här innan mig och troligtvis dog i lägenheten. Min blick for upp i taket och PANG! Lampan!
När jag flyttade in hängde det en fin vit lampa med blåa detaljer i sovrummet och jag har inte velat göra mig av med den av två anledningar. Dels av respekt för Björn - det känns helt enkelt taskigt att slänga en lampa som han helt uppenbart tyckte om. Och dels för att den helt enkelt är söt - om än inte alls min stil.
Men kanske är det så att Björn finns kvar i lägenheten tack vare den där lampan. Han vill inget illa, det är jag övertygad om för isånafall skulle han ju ha gjort något för två år sedan när jag flyttade in. Fast uppenbarligen skrämmer han Kiba som helst inte sover i sovrummet. Han ligger mycket hellre ensam i vardagsrummet fastän han egentligen älskar att kela. Jag skulle kunna tänka mig att hans kissande i sängen även beror på energierna i sovrummet.

Ganska intressant.


Jeje

Det blir nog en svår dag idag. Jag vaknade med en förbannad huvudvärk - som jag antar beror på vinet - och har sedan dess - förutom att gå ut med hundarna - legat i soffan och varit halvt död. Har bryggt världens största kaffe nu som jag klunkar i mig av. Förhoppningsvis kommer jag må bättre om en stund.
Fast det fysiska är ändå ingenting om jag jämför med det psykiska. Jag vill bara ha min nya dator så jag kan spela Sims och försvinna bort från mig själv och min vardag. Jag har glömt att berätta om datorn va? Jag har världens bästa föräldrar så de har köpt en ny dator till mig i tidig födelsedagspresent. En sationär. Speldator! Haha =D Med platt skärm. Värsta bortskämda Manan ju. Men det känns fett bra (sheisse, vad händer med mig?!) Pappa kommer hit med datorn på tisdag och installerar och skit. Igår fick jag reda på att han och mamma har haft min nya dator hos sig sedan i måndags!! Jag som gått igenom ett stort jävla helveteshål senaste veckan! Tänk om jag haft Sims då... Det brukade alltid värka bra på min ångest.

Men gnäll inte Mana. Gå och självdö istället.

UH!

Jag skall försöka sova. Tror jag. Ta med mig en ny bok. Jag börjar på nya hela tiden utan att läsa klart dem. Blir så uttråkad. Men nån borde ju vara bra och fängslande. Jävla hor-mana.

Fan då

Jag kan inte koppla av. Så nu är jag livrädd för att få ångest. Vilken jävla idioti!


regnskalle

Precis när jag gick ut med hundarna började det regna och åska. Idag när mamma och jag var på långpromenad med hundarna fick vi springa sista halvan hem för att det öste ned så mycket regn. Fyfan vad blöt jag var. Men det är ganska mysigt med regn så länge jag sitter inomhus. Iof skulle det vara mysigt att vandra omkring i det också om det inte vore för att mina fötter blir dyngsura. Jag skall införskaffa ett par gummistövlar när jag får min sjukpension den nittonde.

Nu då? Jag skall fortsätta dricka vin och försöka läsa lite. Men jag kommer nog slockna ganska snabbt. Är fullkomligt slut i både kropp och sinne.

Underbara blondin

Linda kom hit igår kväll runt halv elva. Natten spenderades till stor del ute på min balkong, pratandes. Hon drickande cola, jag drickande öl. Hon drog någon gång vid sex på morgonen och nu har jag verkligen fått prata av mig och det är så skönt. Dessutom kommer hon alltid med små kul överraskningar. Som inatt när hon hade varit på toa och kom ut till mig på balkongen igen och sa:
"Du har andar i ditt sovrum."
PANG! Först blev jag lite smårädd, men det kändes bättre när vi gick in i sovrummet och hon bad dem att ge sig av. Lika snabbt var de borta. Tillbaka dragna.

Well, well. Idag skall jag iväg till Hästhagen och käka mat hos mamma och pappa. Planerar att ta en rejäl promenad med hundarna i skogen när jag ändå är där. Känner mig ännu mer peppad sedan Linda igår sa att det syns att jag gått ned mer i vikt. Jag hade inte ens frågat om det. Dessutom behöver ju hundarna den dagliga motionen.

På tisdag kommer Ollonet och Linda hit och dricker vin med mig. Ni vet, vuxensaker :P Att träffa Linda var nog precis vad jag behövde i min ångest för nu känns det som att jag är redo att börja leva igen =)

Yaaay!! =D

Linda kommer hit snart! =D

Det funkar

Har precis tagit ett skönt bubbelbad med doft av hav och läst i Stella och Sebastian. Den är trots allt ganska mysig. Lyssnar på Evanescence nu och skall strax ta på mig min fina turkosa pyjamas som jag fick av Rickard för en jävla massa år sedan. I ett- eller tvåårspresent så det var verkligen ett bra tag sedan. Skall efter det laga mat - min goda köttfärssås - och se på ett avsnitt av Sex and the city. Just nu mår jag riktigt skapligt, men jag är skör som fan.

Världens smärta på mina axlar?

sms från mr Borderline:

Jag ska försvinna för alltid. Hej då.All min energi bara pöser ut. Hur fan är det meningen att jag skall orka?

Lista på saker jag skall göra

 • Skriva lista över saker jag vill nå/åstadkomma/göra med mitt liv.
 • Spå utifrån den listan och rannsaka mig själv i kampen mot att nå mitt riktiga jag.
 • Skriva en lista i bloggen om andra bloggar som betyder mycket för mig.

Har jag gett upp?

Jag beter mig som att jag redan gett upp. Jag kämpar och kämpar för att hålla mig fokuserad och på rätt väg, men just nu blir saker bara värre och värre. Och inte blir det bättre av att typ hela min omgivning också mår skit. Jag vill ställa upp Finnas där. Göra mer för dem jag bryr mig om, men jag fattar inte hur det skall gå till när jag själv vandrar omkring på den där dumma gränsen till total galenskap.

Jag har ett uppdrag åt mig själv idag. Eller två snarare. 1, jag skall skriva en lista på saker jag vill åstadkomma i mitt liv. Saker att ändra och så. 2, jag skall spå utirån den där listan. Skriva ned sånt jag behöver komma ihåg så att jag sedan kan börja bearbeta mig själv. För vet ni vad? Jag har gjort samma jävla misstag igen! Samma misstag som jag tamejfan alltid tycks göra. Jag formar mig själv efter andra. Formar mig så att jag inte skall bli lämnad. Det brukar alltid funka bra en tid, men tillslut går jag ned i mig själv och allt går åt helvete. När kommer jag lära mig egentligen?

Nyvaken

Har inte tagit mig upp förrän nu. Om det är sömntabletterna eller jag själv som fått mig att vara så trött idag vet jag inte. Skall låta hela dagen vara en sånhär bajsdag. Ligga i sängen, läsa, slappa, käka. Fan.

Innan jag sover

Har tagit sömntabletter nu och tänker alldeles strax lägga mig och sova, men först bara en sak. Låten. Lyssna på den. Läs texten. En av mina absoluta favoriter. Och sov gott ♥there's not much left to love
tootired today to hate
I feel the empty
I feel the minute of decay
I'm on my way down now, I'd like to take you with me
I'm on my way down
I'm on my way down now, I'd like to take you with me
I'm on my way down
the minute that it's born
it begins to die
I'd love to just give in,
I'd love to live this lie
I've been to black and back
I've whited out my name
a lack of pain, a lack of hope,
a lack of anything to say
there is no cure for what is killing me
I'm on my way down
I've looked ahead and saw a
world that's dead
I guess that I am too

[chorus]

I'm on my way down now, I'd like to take you with me...

Mage. Jag hatar dig just nu.

Jag mår okej psykiskt just nu, men min mage gör så ont att jag snart lägger mig ned och tjuter om det inte går över. Dessutom värker bröstet - hjärtat. Funderar på att ta mina sömntabletter nu och slippa den här fysiskt och psykiskt jobbiga dagen, men det lockar inte att vakna upp till min morgondag. Det är ful-fredag och jag hatar det. Jag hatar nog mig själv också.


Mina vänner

En liten presentation av vissa av alla söta karaktärer i mitt liv:

Belse:
En gulhårig, kaxig liten tjej som tror att hon är mycket större än vad hon egentligen är. Hon dyrkar Mötley Crüe och då främst bassisten Nikki Sixx - som hon påstår är hennes drömkarl. Hon skulle aldrig kunna tänka sig att vara ihop med någon med rakad skalle och tycker att skinheads ser förjävliga ut. Belse älskar att gapa och skrika även om hon emellanåt blir lite småblyg och inte riktigt vågar vara sig själv fullt ut. Hennes skratt är smittande. Sätter hon igång att garva skrattar snart resten av omgivningen också, det går helt enkelt inte att låta bli.
Dessutom är hon något av en primadonna. Vill gärna få allting serverat och hatar att diska och städa - vilket hon påstår att hon ärvt från sin mamma.
Belses blogg finner ni här.

Linda:
En blond solstråle som är född till Häxa. Katter och böcker är någonting hon älskar precis som att prata om andlighet och dricka kaffe. Hennes högsta dröm är att bli skådis i USA och hon tänker inte låta någonting eller någon stå i vägen för det målet. Hon blir rasande om man snackar skit om hennes favoriter inom hockeyn och har en stark rädsla för att tappa kontrollen över sitt liv.
Lindas blogg finner ni här.

Malin:
Svarthårig skönhet som ständigt får mig att tänka på blodröda kinder och tatueringar. En levande ängel som emellanåt är alldeles för snäll. Hon älskar att slyna omkring och tjatar ständigt om att få min hund Kiba. Dessutom har hon en tendens att falla för barnsliga småkillar som absolut inte förtjänar hennes skönhet och godhet.

Ollonet:
En tvättäkta ungkarl som är utbildad ingenjör och gillar att spela på sin synt på fritiden. Dessutom ägnar han mycket tid åt att flirta med kvinnor i alla åldrar och former och krossar en hel del hjärtan på sin väg. Han är godheten personifierad och bjuder alltid på sig själv och är underhållande. Dock gillar han att lyssna på jazz ;/

Ketchup:
Tonåringarnas tonåring. En känslig tjej som är alldeles för rädd för att säga vad hon känner. Hon har en charm som är ovanligt stor och vackra blåa ögon. Spenderar många timmar varje dag med att trycka ned sig själv och säga emot mig när jag ger henne komplimanger.

Leticia:
En liten brud med stort innehåll. Slukar svåra böcker om komplicerade ämnen och slåss för alla som har det svårt. Hon älskar katter och har mött sin andra halva i Freddi. Tillsammans utgör dem mina riddare som hjälper mig när jag har det svårt. 
Leticia är kaxig och står på sig och har ett större hjärta än någon annan jag känner. Att behandla någon annan orättvist existerar helt enkelt inte i hennes värld. Hon är kort sagt de svagas beskyddare.
Leticias blogg finner ni här.

Isabel:
En ovanligt vis och god människa som även hon älskar katter. Hon har ständigt något kreativt och intressant projekt på gång och bakar som en äkta bull-mamma. Hon har en sångröst vacker som Amy Lees och är min stora förebild bland världens alla häxor och wiccaner.
Isabels blogg finner ni här.

Det här får räcka. Fler kanske kommer så småningom men just nu orkar jag inte tänka mer. Men en sak bara: jag är oerhört glad att ha er i mitt liv. Och er som jag inte nämnt - jag är lika tacksam för att ha er i mitt liv! <3

Litterära tankar

Just nu läser jag i Jenny Leebs chicklit Stella och Sebastian. Hennes debutbok - Grevgatan 22 - hade karaktärer som bara gjorde mig pissed och grinig och det verkar som att personerna i denna bok är av ungefär samma typ. Men denna gång kan jag se med humor på det hela. Det finns så många människor som är som bokens huvudpersoner - och det är både underhållande och lärorikt att läsa om dem. Och så är jag så förbannat glad att jag inte är en av dem!

Ett utdrag ur boken som får mig att flina roat;
"Det var inte bara cancerrisken som hade fått henne att vilja sluta röka, det var rynkorna också."

HAHAHA! Stackars männska. Eller snarare - stackars de verkliga människor som är sådär. Nästa citat tar jag med bara för att ännu mer poängtera hur olika jag och huvudkaraktären Stella är.

"Konserter var överskattade, hon skulle aldrig gå om hon inte var tvungen. Musik var alltid bättre på skiva och livespelningar var alltid för långa."

Skivor ger inte den där kicken som livespelningar gör. Det finns inte många saker som är härligare än att stå bland massa människor och digga samma musik, skrika med i texterna och bara rocka på. Njuta. Leva livet. Om jag inte hade mina probblem emd agorafobi skulle jag gå på konserter fan jämt.


Ganska nyvaken

Jag är trött och hängig. Har ont i magen. Känner mig misslyckad och värdelös. Har skrivit av mig i psykbloggen. Känns nog lite bättre nu, men långt ifrån tillräckligt. Ibland undrar jag vem fan jag egentligen är.


kampBels drog alldeles nyss. Lyssnar på Mötleys nya skiva. Känner mig... skum. Skall ta och gå en promenad med hundarna. Dricka kaffe och läsa på balkongen när jag kommer hem igen. Egentligen vill jag bara riva sönder mig själv.

psykbesök

Var precis på psyk med mamma och besökte överläkare F. Jag fick det jag kom dit för - recept på extra Sobril tills mamma och pappas semester i Spanien och sömntabletter. Men fyfan vad jag mår skit just nu. Skulle behöva supa mig full och bara tjuta ihjäl mig. Eller skjuta.


Ångest-lampa?Jag måste visa upp min Manson-lampa. Jag har helt enkelt klistrat på en bild från Mansons bok på min lampa. Den symboliserar mig och min ångest så väl. Och bakgrundbilden (den på Manson) får det att se ut som att den ena flickans arm är helt sönderskuren. Den ser ut som min arm.

Kanske ter det sig sjukt i era ögon, men i mina är det trygghet och tillhörighet. Sånt är viktigt som fan.

Ett keltiskt korsJag var tvungen att spå när jag kom hem från kvällspromenaden med hundarna. Jag lade ett keltiskt kors och brukar alltid finns det mycket effektivt, så också idag. Efter vad jag fick fram har jag kommit fram till att jag helt enkelt skall vänta med att göra nånting åt det jag har i tankarna hela dagarna. Korten säger att jag redan gjort allt jag kan göra och nu är det bara att avvakta och se. Det känns bra. Lugnande. Kanske kan jag somna utan problem inatt.

"För mig är han magi..."

Jag var ute med hundarna på en halvtimmes promenad igen. Idag är en sån dag då många tänker: "Idag är jag göad att jag inte har hund." Själv tänker jag tvärtom. Såna här dagar är jag jätteglad för att jag har hund. Utan dem skulle jag inte ta mig ut i det här kalla, blöta vädret och njuta av stillheten och lugnet. Jag skulle sitta hemma och bara läsa, läsa, läsa istället för att få känna på härligheten i att komma in i en varm lägenhet efter att ha varit utomhus och blivit kall.

Dessutom är promenaderna mycket roligare nu sedan jag läst Cesars bok (läste ut den tidigare idag och kommer nu sitta med märkpenna och markera det viktigaste - med andra ord typ allt). Jag gör som han tipsat om och märker genast en stor förändring. Båda hundarna var riktigt duktiga. Speciellt Kami. Förutom två cyklar han började nafsa efter så skötte han sig återigen exemplariskt. Jag kommer nog få två riktigt balanserade och lyckliga hundar inom en inte alltför snar framtid =)

Efter att ha suttit och läst i Leif GW Perssons blogg inser jag att jag faktiskt måste ta tag och läsa någon av hans böcker. Med ett sånt språk som han har kan det väl inte bli något annat än njutning, eller? Nåväl. Nu skall jag slå på Distillers och läsa i Paulo Coelhos bok Häxan från Portobello. För mig är han magi så låt bli att komma med dryga kommentarer tack. De hör inte hemma här.

Pusselu.

Dagens post

Idag fick jag brev från Athena i Hong Kong och E i USA. Es brev fick mig att börja gråta. Och darra. Och skratta. Det var ett så intensivt brev. Han sitter i fängelse sedan en massa år tillbaka och de där tevespelen som så många killar (och tjejer) dras till att spela - ni vet, dem där där man slåss och stjäl vapen och bilar och bla bla bla - det var hans verklighet innan han blev fasttagen. E öppnade sig otroligt mycket i det här brevet. Han kände igen sig i det jag skrev i mitt förra brev - om att vara en besvikelse för sina föräldrar (jag pga främst mitt självskadebeteende och han pga drogsäljandet). E och mr Borderline känns väldigt lika på något sätt. De har båda gjort dumma saker som de kanske ångrar idag, samtidigt som de har en intelligens som är så enormt stor att jag blir hög av att få "samtala" med dem.

Jag är så jävla glad för att jag har så fina brevvänner.

Duktig flockledare ;)

Jag kom precis in från en lång promenad i regnet med mina två flock-polare (nej, jag skall fan aldrig mer kalla dem för flock-polare). Det är fantastiskt hur mycket bättre promenaderna fungerar bara av att jag tänker på min energi och ständigt beter mig som en flockledare. Kami uppför sig exemplariskt (!!!) och Kiba är inte alls så rädd och orolig som han annars brukdar vara!

Jag skall börja ta längre promenader med hundarna. Som nu - första promenaden. Förut brukade jag gå runt huset här utanför så de fick kissa och bajsa av sig, men det är ju faktiskt motionen som är det allra viktigaste. Förutom att detta sätt gör under med min lilla flock gör det också under med flockens ledare. Jag kommer börja må så mycket bättre av att vara mer fysisk. Jag trodde att jag redan var duktig på att motionera mina hundar - och det var jag faktiskt om man jämför med de flesta andra hundägare här i Sverige - men ändå var deras motion alldeles för dålig. Hundar hur många olyckliga tama hundar det finns här i världen egentligen ;/

HAHAHAHA!

Linda säger:

=))))OOOOO

Linda säger:

titta, den har dubbelhakor

Linda säger:

smileysen alltså

Linda säger:

=))))))))))))))))))))


Hon är inte klok

Linda säger:

kan man säga att ens barns arm är ens eget?

Linda säger:

jag menar, man säger ju "det är min 5-åring"

Linda säger:

man säger att man äger barnet

Linda säger:

kan man säga att man äger armen då också?


Fan då

Det känns som att jag går under. Kom och rädda mig från det här, snälla? Jag kan inte ens göra nånting. Inte läsa. Inte teckna pinuppan. Kanske borde sätta mig och skriva ännu ett brev. Jag kan ju inte hålla på såhär.

mana säger:

jag orkar inte

bels säger:

så ta en paus

hur sjutton tar man en paus? är det någon som vet så skulle jag bli mycket glad ifall ni talade om det för mig. för jag är verkligen helt slut nu.


Finns jag?

Det känns som att jag skriker på hjälp men att ingen orkar höra.

Jag orkar inte

Jag kan inte vara jag. Jag orkar fan inte. Kan jag inte bara få slippa?

You're all I need

Lyssna och njut.


Brevskrivande

Satte mig och skrev ett brev till min nya brevvvän Sabrina som bor i Tyskland. Jag mår lite bättre nu. Som att jag faktiskt kan tänka. Blir nog ett till brev snart.

Tomhet

De senaste veckorna har varit tunga. Ovanligt tunga. Jag går omkring med en ständig känsla av tomhet. Ensamhet. Emellanåt känner jag mig så ensam att jag bara vill sätta mig ned, gråta och tyna bort. Slippa alla dessa känslor som försöker ha ständig kontroll över mig. Dess grepp är starkt som fan.

Jag vet ju att det här är "en typisk borderline-känsla" men det gör ju knappast saken bättre. Snarare värre skulle jag tro. För det tar sån jävla tid att kämpa sig igenom det här till en bättre tillvaro. Jag vet ju inte ens om jag kommer få gå DBTn eller inte. Inte förrän de har avgjort om jag är tillräckligt "committed" eller inte. Och sen efter det så är det ändå en vändetid på dryg 6-12 månader. Tänk om jag sitter här på samma plats om ett år. Att jag inte kommit mycket längre än nu. Det känns så jävla tidsödande! Jag fyller snart 23 för helvete! Hela livet rinner ifrån mig innan jag är kapabel att faktiskt börja leva.

Jag hatar verkligen det här. Utan mina hundar tror jag inte att jag skulle orka kämpa längre. Det är sant.

Jag går sönder

När skall omvärlden öppna upp sina ögon och inse hur förtjävligt dålig psykvården i dagens Sverige funkar? Hur många oskyldiga skall bli offer innan någonting förändras? Både flickan som blev mördad och mannen som mördade - är offer.
Läs artikeln här.

Oh Cesar!

Jag vaknar med Cesars ord ringande i öronen. Motion, disiplin, kärlek. Nos...  ögon, öron... eller var det nos, öron, ögon? Jag läste ungefär halva boken igår och jag har sannerligen lärt mig massor. Av alla hundböcker jag läst är Cesars den allra bästa. Det är jag iof inte förvånad över. Jag har ju alltid vetat om hur underbart bra han faktiskt är med hundar. Skall snart lägga mig i badet och fortsätta med läsandet.

Hemma igen

Jag drog till mina förldrars husvagn igår kväll. Kände att det var vad jag behövde. Först åkte vi till Haga och käkade mat. Då insåg jag att jag var värre däran än vad jag varit på månader. Jag var skygg som fan och klarade knappt av att sätta mig på uteserveringen. Mamma fick inte lämna mig en sekund. Inte blev det bättre av att en jävla fyllegubbe tog tag i min arm. Jag var på väg att slå till honom av ilska. När jag satt mig ned på min stol tänkte jag att mr Borderline borde ha varit där. Han hade strimlat gubben åt mig, utan tvekan.

Resten av kvällen satt vi utomhus vid husvagnen. Mamma, pappa, jag, mina hundar, farmor, farfar och Belse. Jag satt mest i min egen världch vaknade till när en idiotgubbe började säga dumma saker om mina hundar. Det händer fan jämt där ute. Dessutom stod han och ljög så mina föräldrar blev rasande.

Innan vi skulle sova, vid halv tolv, fick jag panik och började tjuta och sa att jag ville åka hem. Men jag stannade kvar trots allt, men natten var ett helvete med ytterst lite sömn. Jag vaknade mest hela tiden, med ångest och panik och tankar på att skjuta skallen av mig.

Idag mår jag bättre, men jag är skör som sjutton. Pappa och jag hämtade ut min Cesar-bok som jag köpt och jag har spenderat den senaste timmen i badkaret, läsandes i den. Skall snart fortsätta. Detta är precis vad jag behöver när jag mår såhär - en bok som uppslukar mig så totalt. Han är min idol.

Kamp - Femte inlägget

Jag har faktiskt dammsugit nu också. Fan, det går ju riktigt bra för mig. Men sen när jag inte har mer städning att göra... Vad händer då om ångesten börjar komma? Kommer jag kunna slappna av med exempelvis läsning ändå? Jag hoppas verkligen det.

Nu borde jag fixa nånting att äta...

Kamp - Fjärde inlägget

Jag är klar nu. Med disken och det. Och jag mår faktiskt en hel del bättre nu än vad jag gjorde förut. Men det gäller att inte stanna upp helt. Känner jag den där känslan igen... så måste jag komma igång. Genast. Skall nog ta nästa uppdrag nu faktiskt.

Uppgift tre:
Vattna blommorna och fixa en till blomma till sovrummet.

Kamp - Tredje inlägget

Nästa uppgift:
-
Fixa oredan i köket


Kamp - Andra inlägget

Jag klarade det! Att det hjälper att göra saker när man har ångest är någonting jag länge vetat. Sitter man och tänker jag måste få bort ångesten, jag måste få bort ångesten, jag måste få bort ångesten så blir det bara värre. Känslan ökar av att man ägnar så mycket tid och energi åt den.

Min vän Katta sa till mig för flera år sedan - när jag hade ångest - att jag skulle gå och diska. Jag tyckte hon var helknäpp. Vadå diska? Jag ville sova! Komma bort från den där känslan! Att Katta hade - och fortfarande har - mycket större erfarenhet än mig av psykvård var ingenting jag tänkte på då. Men nu vet jag ju hur rätt hon hade. Det dummaste man kan göra när man har ångest är att lägga sig ned och göra ingenting. Man måste röra på sig, fysiskt. Bli upptagen med fysiska rörelser så man efterhand inte längre tänker på det psykiska. Men just den gången var jag alldeles för långt upp på ångestskalan. Jag var tvungen att låta den rida ut av sig självt.

kamp - första inlägget

Ni skall få följa min kamp under dagen. Min kamp mot ångesten och kamp mot att inte ta Sobril. Jag känner hela tiden hur skräcken och ångesten växer och om jag stannar upp för länge och börjar tänka, hotar paniken att bryta ut. Men jag skall klara det här. Jag är stark.

För att klara den här dagen - och kvällen - skall jag få olika uppgifter.

Uppgift ett:
- Bädda sängen och se till att det blir fint och rent inne i sovrummet.

Så... Jag drar iväg och fixar det nu.


Fan då

Jag mår riktigt dåligt idag och troligtvis kommer jag inte klara av att träffa Linda. Då får jag ännu mer ångest pga det, men jag vet inte riktigt vad jag skall göra. Om det går helt åt helvete har jag ju Sobrilen att ta till. Som en nödlösning. Ändå kan jag inte låta bli att känna mig skräckslagen.

the better of two evils

ATERNATIV ETT:
Skära mig.

ALTERNATIV TVÅ:
dricka kaffe (fastän det kommer öka på mina sömnsvårigheter till tusen) och läsa

vilket alternativ är det bästa, månntro?


ärlighet

Nu har jag skrivit ett väldigt långt och väldigt utelämnande inlägg i min psykblogg. Fyfan vad skönt det är att få skriva av mig! http://manamonroe.blogg.se/borderline


myskvälljag har haft myskväll med hundarna (läs: kiba) på balkongen. läste i sekten av peter pohl och drack cola.
kiba låg (och satt) så fint i min stol och verkade njuta lika mycket som jag =)


 

har ställt ut mina kaktusar på balkongen. tänkte att dem kanske passar där...?

psykbloggen uppdaterad igen

jag uppdaterade psykbloggen idag. om dbt-mötet. bara säg till om ni vill ha lösenord och användarnamn, så kan ni gå in där och läsa. för är det nånting jag behöver just nu så är det stöd. och en känsla av att inte vara ensam. den här jävla tomhetskänslan inom mig bara växer sig större, dag för dag.

ge mig lite helg, tack!

jag ser faktiskt fram emot helgen. imorronkväll kommer min linda-brud hit och myser. vi skall laga nån vegetarisk pastagrej och glo på 8 mile. skulle också gissa på att det blir en hel del snackande om andlighet ;P vi kommer alltid in på det. så jävla underbart att äntligen ha en vän som är lika henne på andlighet som jag är! det finns ju massor med kul presenter att köpa till henne när hon fyller år =D fan, önskar nästan att jag vore rik nu ju.

mamma vill att jag kommer över till hästhagen på lördag om inte brorsans hund skall vara där. men jag tror fan inte att jag orkar cykla i den här jävla värmen. istället får det bli en myskväll med läsning på balkongen. hade varit gott med öl till, men jag har ju bestämt mig för att vara helt alkoholfri under hela juli så det får nog bli coca cola istället. inte helt fel det heller ;P

men sötnos!

kolla bilden liksom. det är från när jag hämtade hem kami för snart ett år sedan. haha! det ser ju inte alls ut som han!kami nu:


hon är så jävla underbar!

i flera dagar har jag gått omkring och varit skräckslagen. skräckslagen med en klump i magen. varför? jag skulle säga till leticia att jag inte kan ta mig iväg till hennes bröllop. jag har längtat till det där bröllopet sedan förra sommaren, men nu när jag inte har nån som kan ta mig dit, klarar jag helt enkelt inte av att ta mig dit själv heller.
jag visste att jag var tvungen att berätta det för henne förr eller senare, men jag var så jävla livrädd. talade med ketchup om det. 
  hon kommer förstå, sa ketchup. hon är ju din kompis.
  ja, svarade jag. men hon är inte vem som helst. ingen har ställt upp för mig som leticia har!

men jag borde ändå ha vetat bättre. leticia blev inte sur alls. inte ett dugg. och det gör mig så jävla lättad! varför tog jag inte tag i det tidigare?

förresten har pappa lovat att han och mamma skall köra ner mig till tishelu och hennes freddi i höst, när de är hemma från spanien igen =D då jävlar! ♥

dbt imorgon

imorgon skall jag på mitt andra dbt-möte. jag är faktiskt nervös. som attan.

ensamhet

det slog mig inatt, när jag låg i min säng och inte kunde somna pga min ångest, att jag inte har någon att höra av mig till när jag mår sådär dåligt. jag har ingen jag kan ringa/messa och säga: "hej, jag håller på att gå under av ångest här. vafan skall jag göra?" jag är helt utelämnad till mig själv. och tro mig. jag är inte direkt en bra vän åt mig själv när jag har ångest.

i'm out of my head without you

jag mår inte särskilt bra. armen svider sen igår och jag känner mig trött och hängig. men mina föräldrar har med sig ett bokpaket till mig när de kommer. böckerna jag beställt från cdon i måndags. de anlände till mina föräldrar igår. snacka om service. så jag har nånting att se fram emot i alla fall. läste nyss ut kajsa ingemarssons bok lyckans hjul som är en riktigt bra roman. glädjespridande. får helt klart en fyra i betyg. nåväl. nu behöver jag häva i mig kaffe. skall skriva ett brev till yvonne i borlänge.

nybadade

jag har precis badat mina hundar. kami är så söt när han är nybadad =D just nu sitter han i mitt knä och skakar som om det vore 20 minus eller så. han tycker så jävla synd om sig själv jämt :P
hur fan har de råd?

en sak som slår mig när jag sitter och läser alla dessa modebloggar av tjejer i 15-18-årsåldern är att de handlar så förbannat mycket! hela tiden! hur har dem råd? de flesta av tjejerna spenderar dagarna i solen, gärna när det är som varmast - och farligast - och tjatar om att bli bruna. så nej, de flesta har inga jobb. med andra ord måste det ju vara deras föräldrar som ger dem massa pengar. klart som sjutton de aldrig lär sig inse värdet av saker och ting, om de får allt de vill ha serverade på silverfat.

men det är bra. jag vet ju verkligen hur jag skall forma karaktären Cordelia i min lilla berättelse-sak.

svår morgon

okej, jag skar mig igår kväll i alla fall. och sen låg jag och vred mig i sängen i flera år innan jag tillslut lyckades somna. dessvärre tog jag mig inte upp imorse. det var först när posten kom vid halv tolv som jag lyckades ta mig upp. precis utanför är det massa arbetande öbo-nissar som gjorde det svårt för mig att lämna lägenheten och sedan ta mig in igen, men jag klarade det.

nu skall jag försöka skriva en handlingslista. mamma och pappa skall åka och handla åt mig idag och denna gång är de snälla och betalar åt mig ♥

idag är en sån dag då jag behöver allt stöd jag kan få.

duktig flicka

jag skall vara duktig. tvätta rent ansiktet och borsta tänderna. först efter det, får jag lägga mig i min sköna säng med mina två älskade hundar och läsa. förresten förtjänar jag all respekt i världen just nu; jag har inte skurit mig fastän jag så gärna, gärna vill.

min psykblogg

numera skriver jag min pyskblogg här: http://manamonroe.blogg.se/borderline. det är samma användarnamn och lösenord som till den gamla, så gå gärna in och kika. jag behöver ert stöd. så inihelvete.

idioter befolkar min värld

jag var på ganska okej humör när jag gick ut med hundarna. men så poff kom ilskan. pga alla dessa jävla killar som var överallt efter vägen. först moppe-tönt-killar som snackade massa skit om andra killar ("jonte? va, ingen vill väl tala med honom, han har ju finnar!") och sen idioter som spelade fotboll. och ännu grinigare blev jag när min snygga granne satt på en parkbänk med sin jävla flickvän och mös. och en av fotbollsidioterna liknade syds malin. så det kände som att den där promenaden lika gärna kunde... vara... öh. jag vet inte.

sen precis innan jag skulle låsa upp till trapphuset kom det två killar i typ 30-årsåldern. de började prata om hundvalpar. och när jag vände mig om stod den ena av dem och tittade på mig, och fort som fan tittade han bort när han såg att jag tittade tillbaks. det gjorde mig ännu grinigare. mesiga jävla tönt! flirta lite med mig vafan! jag börjar bli så jävla desperat nu så det fan är otäckt. förresten verkar alla dessa snygga killar ha så förbannat fula flickvänner.

uh.

stjärna

jag har nu suttit med mina tarotkort i fyrtio minuter och tror att jag lyckats komma fram till nånting. men jag måste be bels om hjälp för jag tror att det var hon som dök upp i tolkningen som möjlig hjälp för att nå mina planer/drömmar.

pratar med min babe linda nu ♥ jag saknar henne.

planer

jag har bestämt att helgen som kommer skall bli en myshelg. på fredag skall jag laga god mat och se på nån bra film och bara slappa. inte dricka nån öl så jag blir seg och grinig dagen efter (har bestämt mig för att inte dricka nån alkohol som helst under juli. kommer jag klara det, månntro?). bara massa coca cola light. kanske fruktsallad också. det är nyttigt och bra.

;(

ketchup-rutan har precis loggat ut från msn. hon skall åka till arvika nu så jag skall överleva de närmsta dagarna utan henne ;(

skall ta och skriva ett brev till isabel i canada innan jag går ut med hundarna. sen blir det massa läsning innan jag skall glo på teve. uh uh.

alldeles för mycket

det pågår så förbannat mycket i min skalle just nu att jag inte riktigt vet vad jag skall göra eller ta mig till. skall snart ut med hundarna på promenad och när jag kommer hem igen planerar jag att käka lunch (lasagne som mamma gjort och en jädra massa sallad) och sedan lägga en stjärna med tarotkorten. förhoppningsvis kan dem göra mig klokare.

RSS 2.0
Test