Maskot

Jag bllev plötsligt så jävla trött. Och ryggen värker som fan, men jag måste vara vaken ett tag till. Skall ut med hundarna vid tio så innan dess blir det minsann inget sovande av. Skulle gissa på att jag kommer vara jättepigg efter promenaden, det brukar bli så. Att piggheten kommer om sena kvällar och nätter.

Nåväl. Bexx och jag har talat igenom vårat band idag - och återupptagit det. Dock under namnet Helter Skelter denna gång. Jag kommer nog mest vara nån slags maskot för bandet, haha :P

smittad

bex (texas) har smittat mig. jävel vad förkyld jag är och fryser som ett fanskap. skall ta ett varmt bad nu innan moonlight börjar klockan sju. hoppas jag känner mig hyffsat piggare efteråt iallafall.

never fake it

har precis sminkat mig och dammsugit lägenheten. sitter nu och väntar på bexx, vet inte riktigt när hon kommer. hur jag mår? ganska bra tror jag.

like a sin

sitter och skär medan jag pratar med bexx på msn och läser bloggar. jag är superkänslig just nu och jag vet att jag när som helst kommer få ett paniskt utbrott om jag inte håller koll på mig själv. skärandet lugnar mig till viss del, men inte tillräckligt.

- - - - -

gick ut och ciggade. slut nu. kami slickar blod. jag är så jävla äcklig. så älska mig snälla.

<3

det är fredagskväll, jag är ensam med hundarna och jag mår bra. fattar ni hur himla stort det faktiskt är?

film och pizza = myyys

imorrn kommer bexx hit. vi skall baka pizza med en massa ost och glo på film. vi skall se:

→ american psycho
→ helter skelter
→ repulsion
→ girl, interrupted

american psycho och repulsion är två av mina absoluta favoritfilmer så det blir nog finfint =)

en liten bokbeställning

jag fixar en liten beställning från adlibris. bexx lillasyster emma fyller snart år och tänkte att jag kunde passa på att beställa några böcker till mig själv när jag ändå beställer åt henne :O har hittat två böcker till emma, men vilka tänker jag inte skriva ned här eftersom det händer att hon läser i min blogg. skall också göra ett fint bokmärke åt henne tror jag. kan vara kul att pilla lite.
det blev tre böcker till mig. neil strauss pocket spelet, en bok om charles manson (lycklig nu bexx? ;P) och the satanic bible. har velat läsa den sen högstadiet så jag antar att det är dags för det nu?

bra. nu har jag nåt att se fram emot =)

dagens

humör: vet inte riktigt. känner mig... seg och lite nere.  
låt: overnight med crashdiet.
läsning: skall se till att läsa klart sophie kinsellas remember me? den är helt fantastisk och det förvånar mig, då kinsellas böcker inte brukar vara speciellt... fängslande.
mat: ...
önskan: att få gifta mig med mike monroe? fast crashdiet-killarna duger nog de med ;)
blogg: psykiatrin. en blogg för alla. psykfall, anhöriga och oförstående idioter. kolla bara det senaste inlägget. det är skrämmande! det kan fan inte få fortsätta vara såhär i sverige som påstås vara så förbannat bra jämt.
bajs: frida-baben mår dåligt :/ så hon kommer inte ikväll. hoppas att hon mår bättre snart ♥
ego: ...
kärlek: mina föräldrar ♥
längtan: tills mina föräldrar kommer hem. imorgon är det bara en vecka kvar! =D

igår

jag skar mig. sen satte jag mig och glodde på bevvan och gick sen in i badrummet och skar massa mer. ut på balkongen, hetsökte cigg och sen var jag så matt i kroppen att jag var på väg att svimma. lad emig i sängen och däckade snart ihop. idag har jag en huvudvärk större än satan. fyfan vad ont det gör.

en liten dröm

inatt drömde jag att jag och ollonet blev tillsammans :P haha. men han var en blandning mellan sig själv och brandon i bevvan. vi var på en båt - jag är fan jämt på båtar i mina drömmer - och det var massor med folk överallt. ollonet var trött så han skulle gå och sova och då gick jag ut på däck och där hittade jag en ny kille. hahahaha! tror att han hade långt hår :P härliga drömmar, eeh?

ouch

Aegzor säger:

Har du börjat röka på heltid nu?

mana monroe säger:

eh. det håller mig från att skära.

Aegzor säger:

Okerj

Aegzor säger:

Ett missbruk ersätter ett annat...

grejen är att han ju har så jävla rätt. bajsfan. nu börjar det mala omkring igen.

när jag satt där ute nyss kunde jag inte sluta tänka på att skära. förstöra igen nu när huden börjar läka och bli så fin. och så tänker jag - ät choklad! proppa i dig! så känns det bättre sen. men jag har ingen choklad. jag har fan typ ingenting att äta på. knapra i mig. moffsa i mig. och jag får inte skära. jag får inte!

die, der och das - my ass!

sitter med mitt tyska program och leker lite nu. küchenschabe är det roligaste ord som finns! men hela den här die, der och das-grejen irriterar mig som fan och det var precis samma sak som fuckade up allting för mig när jag pluggade tyska i skolan. jag kan inte! jag kommer hellre aldrig att kunna! die Biene låter som danska förresten. och jag kommer aldrig lära mig uttala frosch, hur mycket jag än försöker. känns som att tungan sväller upp i käften på mig och jag skall kvävas. men det är kul som fan! :D

lite mer crash-babbel

glor på live-videos och intervjuer med crashdïet just nu. fan, de känns så sjävla poseiga. jag hoppas verkligen att jag har fel... men de känns på samma sätt som d, s och p gör. som små grabbar som vill ut i världen och bli lika koola som sina idoler. men det krävs så himla mycket för att kunna bli en sån som axl, nikki, vince etcetera. och jag tror fan inte något svenskt band kommer kunna nå upp dit, nånsin. fast jag hoppas jag har fel. speciellt eftersom crashdïets musik är så förbannat jävla bra. och så är de ju snygga som fan också... ;)


en orgasm

lyssna på den här låten - the buried song med crashdiet - den är en orgasm i musikväg. visste inte att svenska band kunde vara såhär bra!

så jävla störande!

jag tyckte att jag funnit en så kul blogg. underhållande som fan och varenda gång bloggkoll visade att det fanns ett nytt inlägg i bloggen, tryckte jag mig med iver fram till det. men så nu, kommer detta jävla inlägg där bloggaren förklarar att bara en jävla procent av bloggens innehåll är sanning. fyfan.


every rose has its thorn

har precis skrivit på novellen. njuter av lite poison nu. mår fortfarande ganska bra, om än väldigt trött. jag är ju inte van vid att göra saker såhär, men det känns bra. skönt att äntligen göra någonting vettigt fastän det emellanåt är förbannat jobbigt. speciellt skrivandet, men jag kämpar på :)

dagens

humör: jag mår fortfarande förvånandsvärt bra. känner hopp inför dagen, nuet och framtiden.
låt: thrill me med crashdiet.
läsning: två toppenböcker som båda skriker på mig om uppmärksamhet - det är sann glädje. lyckan, kärleken och meningen med livet av elizabeth gilbert och remember me? av sophie kinsella.
mat: nutrilett-shit (inga kommentarer, okej?)
önskan: att dagen fortsätter på samma spår som nu.
blogg: blondinbella. sedan hon började skolan igen har jag blivit fullkomligt beroende! hon åstadkommer så mycket och fastän hon är en pälsbärande moderat kan jag inte annat än gilla henne (skumt, huh?) vill hela tiden läsa mer, mer, mer och önska att jag själv kommer bli sådär nöjd med mitt liv i framtiden.
bajs: jag har fortfarande inte fixat den där gynekologskiten. idioter som bara har telefonhelvete så jag inte kan höra av mig dit. jag lovar att de kommer få höra min irritation när jag väl kommer dit!
ego: jag är bra.
kärlek: killarna i crashdiet.
längtan: imorrn, då frida kommer och glor på SATC-filmen med mig och käkar pizza :)

en liten lista igen

lika bra att inse - jag kommer inte göra nånting vettigt idag om jag inte skriver ned en lista på vad som faktiskt behöver göras. so here it goes again:

städa badrummet
tvätta mig
→ torka bort kisset i vardagsrummet
fortsätta med novellen - den heter trekant
ladda ned det där tyska språkprogrammet jag redan har på min laptop

verkar ju inte alltför jobbigt. så nu höjer jag volymen på crashdiet och börjar. pussel

- - -

fast nu kom jag på mer saker.

tvätta
sy mina leggings

en stund av lycka

satt nyss på balkongen, med kami i knäet, och kände mig sådär rofylld och nästan lycklig. lyssnar på crashdiet som vanligt de senaste dagarna. om femton minuter har jag girl, interrupted nedladdad på datorn och inatt blev american psycho klar. filmkväll snart, bexx? prackade på henne american psycho-boken igår. blev förvånad att hon inte sett filmen, men boken förstod jag att hon inte läst. men det är ju verkligen en bexx-bok. hon kommer skratta högt under de värsta scenerna där patric bateman plågar små, söta människor. kanske är det just denna bok som äntligen får henne att sluta läsa the dirt om och om igen :P

musik

har lyssnat på crashdiet nästan hela dagen. fyfan vad bra dem är! hade aldrig kunnat tro det faktiskt. trodde de var ett mesband som bara ville vara lite koola. men sheisse så fel även jag kan ha ibland ;)


massa tankar

jag har spenderat de senaste 55 minutrarna med att kolla på sex and the city-filmen (läs inte mer om ni inte sett den och inte vill veta vad som händer). jag var tvungen att ta en paus när bröllopet mellan carrie och big ställdes in. jag började tjuta som ett barn. inte av sorg för carrie eller big.

när jag ser på teve eller film eller läser en bok där partnern (tamejfan alltid killen) sviker sin tjej/kvinna/dam/brud/whatever, kommer hela syd-grejen tillbaks till mig och det börjar göra ont igen. inte pga syd, för jag är verkligen över honom och jag är glad att vi inte längre är tillsammans. men själva sveket sitter som en tagg i mig och det skrämmer mig att erkänna att jag inte längre tror på trohet. jag vet inte ens om jag längre tror på kärlek.

dels tror jag inte att jag nånsin kommer träffa nån igen, men om jag mot all förmodan skulle göra det... så är jag övertygad om att det bara skulle gå åt helvete ändå. jag är säker på att jag kommer bli sviken igen och jag vet inte om jag ens skulle våga öppna upp mig sådär igen för en människa igen. inte för en kille i alla fall. folk är så jävla rädda hela tiden. rädda för att binda sig, rädda för att ge av sig själva, och nu börjar jag tydligen bli en av dem. jag längtar ständigt efter den där underbara kärleken samtidigt som det skrämmer mig så inihelvete. kärleken bevisar hela tiden för mig att det bara är fejk, att det äkta inte existerar.

och jag trodde inte att big skulle göra sådär mot carrie. och jag trodde inte att syd skulle göra så som han gjorde mot mig. visst, jag visste hela tiden att malin var ute efter honom. det märktes ju lång väg, och fastän jag inte var medveten om det själv så litade jag faktiskt på honom. jag litade på honom och han svek mig på värsta tänkbara jävla sätt.

jag är en idiot om jag dömer andra människor efter vad syd gjorde, men hela tiden får jag ju bevis på hur fucked up den så kallade kärleken är. jag jagar nånting som inte tycks existera på riktigt.

kan inte se mer av filmen ännu. skall ta ett bad och läsa och sen får vi se om jag känner mig redo igen. jag vill så gärna tro på äkta kärlek, men jag förstår inte hur jag nånsin skall kunna.

bexx ali baba

bexx kom hit idag efter skolan. vid ett ringde det på dörren och då hade jag ännu inte gått upp. vi lämnade hundarna ensamma en stund och drog till affären och handlade och till kiosken på hörnet för att hämta ut en bok som anlänt. skall pilla lite i den senare. jag känner mig ganska okej just nu. bexx har för det mesta bra inverkan på mig.

och snart är det lördag och då är det bara en vecka kvar tills mina föräldrar kommer hem <3

inga skärsår

när pappa ringde förut berättade han bland annat att mamma haft samma dröm under flera nätter där nere i spanien. hon drömmer att jag kommer springandes, viftar med mina armar och säger "titta mamma! jag har inga skärsår på armarna längre!"

jag hade jävligt kämpigt med mig själv igår. kunde knappt tänka på nånting annat än att skära och jag var skräckslagen när det var dags att sova. vågade inte ens sova i sovrummet så jag blev kvar på soffan. tids nog somnade jag i alla fall - med kami under täcket, den lilla kroppen mot mitt bröst - utan att ha skurit mig. idag är jag så jävla glad för det. stolt. ibland är jag så jävla stark.

mfaösm vm

jag funderar verkligen på att ta bort den här bloggen. bara ha kvar den lösenordsskyddade psykbloggen. förinta mig själv. hata mig själv.

förinta bara.

i'm in love with myself



de senaste dagarna har jag nästan varit kär i mig själv. eller, egentligen stämmer ju inte det, utan det är snarare så att jag sluppit det där hemska självföraktet som jag annars brukar dra omkring med. det känns just nu som att jag duger som jag är. dessutom är jag ball som fan ;P hoppas känslan sitter i.

min ängel

bexx kommer hit imorrn efter skolan <3

fan då

jag börjar känna mig panisk. måste handla. jag klarar inte av att ta emot hjälpen som erbjuds. jag vet att min brorsa skulle handla åt mig om jag bad honom, men jag pallar inte. bexx säger att hon och farmor kan handla åt mig men just nu klarar jag inte av att träffa farmor. och linda skickade ett mess förut om jag behövde hjälp med något, men jag tackade nej. jag klarar det helt enkelt inte och det gör att paniken kryper sig på.

jag behöver fil till hundarna. och mjölk till mitt förbannade kaffe. och annan skit. jag måste få bort de här idiotiska känslorna för jag får fan inte hamna med ett rakblad i handen igen. jag har hållit mig i över en jävla vecka nu och jag vill fortsätta ha det så.

fanfan. ibland vill jag strimla dig, mana.

lille bill

har legat och glott på några avsnitt av bevvan och när jag stängde av var tokio hotel på teve. bill är så söt! ;D började tänka på förra hösten då jag var sådär kändiskär i bill och syd och chinya - speciellt chinya - blev galna på mig. men bill har ju nånting speciellt fastän han bara är en liten pojkspoling :O

men uh, orkar inte sitta upp mer nu. skulle behöva värktabletter men de är fan slut.

sjuk

jag har gått och blivit sjuk fan, så det lär inte bli mycket bloggande under dagen. såna här dagar hatar jag att vara singel, för då har jag ingen som köper tidningar och glass till mig ;D och ingen som går ut med hundarna så jag slipper stappla omkring som en fyllekaja.
har fixat täcken, filtar och kuddar (och massa böcker förstås) till soffan och skall lägga mig där och dricka mitt kaffe och glo på bevvan. tyck lite synd om mig idag tack! ;D

kärlek, uuh?

fuck vad jag fryser! skall bädda ned mig i sängen med hundarna nu. fast först kolla om jag har nån söt kärleksbok att knarka i mig lite av. fattar inte vad det är med mig. kanske syskonkärlek som gav mig mersmak. och kanske bevvan. kelly börjar falla för den där fula saten (dumpade dylan, hur fan kan hon vara så körd?!) och brenda har precis träffat den där hunken och andrea är typ tillsammans med den där snygge läraren. antar att det är det som sätter igen skiten i mig :P haha. gonatt fan.

fniss

ollonet och jag konverserar lite fint på msn sisådär ;D

mana monroe säger:

sov sött?

Aegzor säger:

Du med?

mana monroe säger:

haha, ja?

Aegzor säger:

Godnatt?

Aegzor säger:

Vi hörs?

mana monroe säger:

ja? pussel?

Aegzor säger:

pussel?

mana monroe säger:

:P?

Aegzor säger:

(en blomma)?

mana monroe säger:

(en vissen blomma)?

Aegzor säger:

:(?

mana monroe säger:

förlåt?

Aegzor säger:

(en halv penis)?

mana monroe säger:

HAHAHAHA?

Aegzor säger:

=D?

mana monroe säger:

=D?

Aegzor säger:

=D

Aegzor säger:

Äsch

Aegzor säger:

?

mana monroe säger:

hahahahaha. gonatt vafan!Q

Aegzor säger:

Haha, godnatt!

Aegzor säger:

*poff*?


kami






i look like the bitch i am


poison

glädje


81 sms från ett monster :O

i lördagsnatt blev jag sms-bombad av ett visst monster. förutom fyra sms där det stod "hångla?!" fick jag bland annat såna här fina meddelanden:

lägg upp dig så kommer jag


muikiiiiiio


du kan vara naannat


nej jag sitter i en bil på ful hem


nlassaaa


bra sötnos hahahahahjja


nå sommartenhar slappt ön :O


men ja ehwmmap


eller åt du på ge
hem
till
mig???


nej jacill ej la
å
låna loppsackar
heja


skanog
ut ö
gå på


fuuuyuuuuuiiick


nej, jag fattar inte heller nånting ;P

yaay

uppenbarligen inte bara jag som tycker att skugge är jävligt lik dita =)

syskonkärlek

har suttit på balkongen och läst och lyssnar på GnR. skall strax gå en sväng med hundarna och när vi kommer hem igen skall jag fixa nåt käk. boken syskonkärlek river upp en massa känslor. den är så intensiv och stark. tar upp ett känsligt och ovanligt ämne - en syster och en bror som är kära i varann. det är så lätt att döma andra innan man själv hamnar i deras situation och den här boken får mig sannerligen att tänka.
nåväl, inte fastna vid det nu. hundarna längtar ut så jag tar och drar nu.

fullt upp, eeh?

bexx håller på och kallar mig för frideborg hela tiden. jävla männska, hon ger sig ju inte! så snart blir hon berit om hon inte slutar =D

så vad skall jag göra idag? guud, jag borde skriva en lista. fan, jag försöker verkligen vara duktig numera och det är förbannat svårt när man mår som jag gör. fast jag vet ju att jag bara kommer må sämre ifall jag deppar ihop i sängen, så nu skall jag kämpa på. och här kommer min lista:

duscha
dammsuga
ta ut kompostshitten
→ städa på balkongen
lästa klart syskonkärlek
börja skriva på novellen jag haft i skallen typ en vecka. börjar få ännu en i hjärnan som längtar efter att plitas ned. varför har jag så svårt att komm igång jämt för?
städa köket
bädda sängen
borsta hundarnas tänder

shit! det är ju fan massor med saker! ;/ lika bra att komma igång då. uuuh, duscha? ;/ jag föredrar ju att bada så jag kan läsa samtidigt, men jag har fan inte tid med det nu. måste komma igång nu så jag får nån tid att läsa också. jaja, antar att det är bra för mig att ha lite planer.

fast innan jag drar, dagens låt bara: thrill med crashdiet. förbannat bra!

peace fuckers!



bra inlägg

fire har skrivit ett förbannat bra inlägg om människor som gnäller på särskrivningar och annat i bloggar. skitbra inlägg.  tyvärr är en av personerna som kommenterar en såndär jävlig översittare som tycks njuta av att trycka ned andra. kanske får det henne att känna sig bättre?
gah. det viktigaste här i världen är fan empati.

fint

jag mår sådär riktigt fint just nu. har inte skurit mig på över en vecka och det känns så stort. jag känner mig stolt över mig själv. och just nu är jag mer klar i skallen än vad jag varit på länge och jag vet att det beror en hel del på bexx och hur hon lyckas få upp mig när jag är nere.

jag föraktar den sidan av mig som jag visar så mycket av här i bloggen. den ytliga sidan. när jag tjatar på om alla heta karlar hela tiden. när jag får mig själv att framstå som ytlig och pantad.
men det är så enkelt att leka bakom en mask av ytlighet. att gå och drömma om vince neil och mike monroe istället för att våga möta verkligheten. för just  nu är min verklighet jävligt jobbig.

jag går omkring och törstar efter kärlek. jag vill bli kär. lyckligt kär. ligga i soffan i timmar och bara mysa. tala om allt, lyssna på bra musik, ha det trevligt. ja, jag törstar verkligen.
och samtidigt är jag så jävla rädd. sen syd krossade mitt hjärta i julas har jag levt med en övertygelse om att jag aldrig nånsin igen kommer kunna bli kär. det jag hade med syd var så intensivt och vi blev båda kära praktiskt taget genast. det är som att min chans till kärlek är förbrukad, förstår ni hur jag menar?

dessutom är jag helt övertygad om att ingen nånsin kommer orka med mig. min störning. allt det intensiva med mig. mina ärr. min självdestruktivitet. alla dumma jävla saker jag ägnar mig åt.

och just därför är det så mycket lättare att leva i min värld av ytlighet och drömmar om att få träffa mike monroe och fria lite sådär. hah.


gå in i mig. insidan. jag är inte helt rutten.  

Angel

Without your love - I'm nothing but a begger
Without your love - a dog without a bone
What can I do I'm sleeping in this bed alone


Angel med Aerosmith är sådär ruskigt bra. kan inte riktigt få ur den ur skallen. kärlekslåtar har en tendens att göra mig illamående och hånfull men den här låten är bara fin. fin, finare finast. ni skulle höra när bexx sjunger den! oh, så vackert!


aspackade nu igen?

linda var över en sväng igår. bexx och jag lyssnade igenom gamla skivor och var sådär musikhöga som vi blir ganska ofta. vi var helt enkelt flummiga och utflippade, precis som vi brukar vara. och det blir väldigt mycket när vi är tillsammans.
"hur mycket har ni druckit egentligen?" frågade linda efter ett tag och vi svarade ingenting. för det var sant. människor tror så ofta att vi är fulla eller höga när vi kommer igång och jag kan inte låta bli att känna mig smått irriterad på det. varför måste man vara påverkad av nånting för att vara utflippad?
det är inget illa menat mot linda, utan det är omgivningen reaktion jag irriterar mig på. alla dessa regler som säger att man skall vara på ett visst sätt och bete sig så som samhället säger att man skall. fast det var länge sedan jag började ta illa upp av det här. om människor dömer mig som en ständigt full/hög personer, ja då är det väl deras problem då. för jag tänker fortsätta vara den jag är.

thrill me

fyfan vad det är kallt ute. myskallt. skönt att komma in igen. till värmen. skall dra på mig pyjamas och slå mig ned i soffan och läsaläsa.

idioti



jag lade upp några bilder i min bdb där jag har nattlinne på mig. förutom att jag fått några äckel-idiot-kommentarer så har jag fått en jävla massa besökare. såklart nästan enbart killar. gah.

världens bästa kusin

när bexx låg kvar i sängen och sölade förut idag kom jag på att det låg en liten bajskorv på mitt nattygsbord. en kami-korv som torkat i några dagar. såklart ville jag ha lite kul, så jag tog tag i korven och slängde den på bexx och kunde knappt sluta skratta när den träffade hennes kind. det var dagens lyckligaste ögonblick det ;D tyvärr (??) höll hon inte riktigt med.

dagens kärlek

lyssnar på dream on med aerosmith om och om igen. så förbannat bra!

utmaning

Charlyene har utmanat mig och eftersom jag älskar att babbla på om mig själv måste jag ju ta mig an den utmaningen ;)

Fem saker som finns på din Att göra-lista idag?

1. Slänga lite skit
2. Se på Moonlight (inte Fullmoon som jag fått för mig att det hette
3. Läsa bloggar
4. Kanske försöka städa lite?
5. Duscha!

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Nybliven trettonåring och hade precis börjat högstadiet. Först såg jag fram emot det och trodde att det skulle bli kul, men efter ett tag började mina problem på riktigt. Ångesten och problemen jag haft i tidigare år var ingenting emot vad som komma skulle. Dessutom var det nu jag fick upp ögonen för Manson - min räddare i nöden <3

Ställen du har bott på?

Örebro hela mitt liv, förutom ett halvår då jag bodde i Askersund tillsammans med dåvarande pojkvän och hans föräldrar. Bodde praktiskt taget i en kinarestaurang :D

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

1. köpa ett hus med stor tomt så mina hundar kan få springa omkring som galningar
2. skänka jävla massa pengar och försöka hjälpa andra så gott det går
3. köpa rosa leopardtajts :D
4. åka till LA och japan
5. köpa en chihuahua <3

Jag utmanar:
Bexx, Ollonet, Leticia.

kaninmana?

william säger att jag påminner om lillasyster kanin för hon vill inte äta morötter och jag vill inte lyssna på pop. och så ser jag tydligen ut som en lampa. haha.

lite bilder


the tough gets going when the going gets tough (hon skall alltid hålla på och flirta med mina hundar)


nån som behöver tvätta håret, månntro?


sötnos!


dont blame it on loooove


the tough gets going when the going get tough


tuttmana


mike-bexx


dont blame it on loooooove


dont blame it on looooooove


the tough gets going when the going gets tough


your my a-a-a-angeeeeeel

jävla sömnproblem

lyckas inte somna. ligger mest bara och hostar och suckar och stönar. börjar bli riktigt trött på det här, att ha såna problem med att somna. jag vet ju vad det beror på, till stor del i alla fall. det är min rädsla för morgondagen. rädslan för att inte ta mig upp ur sängen. det har varit så enormt svårt den sista tiden och jag känner mig som världens sämsta matte då.

men det är söndag när jag skall gå upp. jag gillar egentligen söndagar. det är mysigt med söndagskvällar. glo på fullmoon och nån film, mysa med hundarna i soffan. men fan. det är så jävla svårt.

skall försöka sova snart igen. mysigt med bexx som ständigt försöker putta ut mig ur sängen. det är en stor säng, men tydligen inte tillräckligt stor för henne :P

- - - - -

innan jag stänger av datorn; bexx sa en väldigt bra sak förut innan vi skulle sova. hon sa: "inatt vill jag drömma om nån snygg kille, som nikki eller manson."
yeah, då blev jag stolt över henne! trodde ju inte att hon tycker att manson är så snygg. men serni, ibland har hon förvånandsvärt bra smak den tjejen ;D

natteluu.

lite kärleksdravel typ

bexx och jag sitter och nördar (hennes ord, icke mitt) musikvideor innehållande karlar med långt hår. det är nåt speciellt med karlar med långt hår. som svänger hit och dit när de rör sig. som man kan greppa tag i tills de skriker. som faller ned i deras ansikten och bara är helt jävla... underbara. jag blir knäsvag. bexx likaså.

hur mycket jag än skriver, vilka ord jag än använder, kommer jag aldrig få fram hur speciellt det är. magiskt. visst, pete doherty och andra korthåriga killar kan vara förbannat snygga, men den där sexigheten som så många långhåriga karlar har, kommer de där korthåriga inte ens i närheten av. personligen tycker jag inte att sebestian här nedan är sådär överdrivet snygg, men hans hår är underbart. hans hår är en jävla orgasm. aaaah, jag blir hög av sånthär! jag är en sån jävla nörd!

gah. lägger ned mitt dravvel här och fortsätter njuta istället. blir nog lite dangerous toys och mötley innan jag tar med mig bexx och däckar lite. pussel assholes.


love is in the air

bexx och jag har glott på film. romantisk skit och nu sitter vi båda och bölar "jag måste ocksåååå få nåååååån", "jag måste skaffa mig en pooooojkvän" osv. såklart råkade jag bli lite smått förälskad i killen som hade huvudrollen. så sött leende. ganska störd. journalist. perfekt. jajustdet, det var 27 dresses vi såg. men nu, ut på balkongen.

pussel

Ljuv musik

Ollonet säger:

Mana Monroe!

Fan vad vackert!


bitterfitta

jag har inget tålamod med idioti och idioter idag. så håll er borta från  mig, alla reklamhoror och annat äckel. jag är inte nådig när jag är grinig.

behöver kaffe. borde fixa massor tills bexx kommer. dricka kaffe på balkongen i muggarna hon köpte. men jag orkar fan inte diska! bättre att käka chips och pilla snor.

eller dansa runt till GnR tills jag får såndär underbar träningsvärk igen.

ulk

det luktar piss överallt. eller så inbillar jag mig. de hade i alla fall kissat på en kudde som ramlat ned från soffan. jag suger. drömde inatt att jag hade fem kattungar men jag hade råkat ge dem mat på fyra, fem veckor. härligt.

back off bitch!

ångesthoran

nyvaken. väntar på bexx som ska komma vid två. lyssnar på GnR. försöker... existera. uuuh. jaja. skitsamma.

aint it fun

when you know that you gonna die young

linda säger att jag är förälskad i den där. jag är inte. är inte. kommer säkert aldrig kunna bli. även om syd är enkuksugande idiot kommer jag nog aldrig kunna bli förälskad igen efter honom. så är det. så ge fan i att tro att jag är förälskad i er. så länge ni inte är mike monroe.

ja, jaglever i det ytlig. det behövs ibland.

uuughh

frida drog precis och jag är så jävla ytrött. ska nog lägga mig sova. nattuelu fuckers.

such fun

fridan är här. invaderar min bokhylla :P vi dricker vin på balkongen (när hon inte invaderar vill säga). jag har ont i magen. stackars mig. stackars, stackars. stackars.

för dig bexx <3


hej, typ vackrast i världen


jävla idioter

några idioter skriver såhär gällande razzle och vince (vince körde bilen razzle var i när han dog).

"razzle could have went on to be so much more, but vince ruined it for everyone."

"vince neil is the only one responsible for razzle's death!"

blir så jävla förbannad.

- - - - -

okej, ni som inte är insatt fattar inte ett skit. men skitsamma. jag blir bara sur. vince tvingade knappast razzle att sätta sig i bilen. vince kunde lika gärna ha dött själv.

läskigt bra, placebo!


gahh

det känns som jag är på väg att få ångest. hammare. hora. slå, strimla!

uhuh

lyssnar på sixx am och messar med bexx om nikki. känner för att läsa hans bok igen, fast det inte var speciellt länge sen. fast hellre på engelska. babbel babbel.


yeah

okej, badet är avklarat och jag har även sminkat mig lite. wow typ. känns som att det rinner mens nedför mina ben.

idolbild

jag har precis fått en idolbild från monstret ;D


massa skitsnacka bara

kollade bilder på pete doherty igår. på en skitsida som undrade hur nån tjej kan falla för honom. seriöst? det lär inte vara så jävla svårt. finare än de flesta, fastän han har kort hår. och rösten är underbar (var tvungen att byta ut GnR mot lite babyshambles). jag är en mästare på att snacka massa skit idag. egentligen skulle jag behöva ta ett bad. hoppa ur de här jävla kläderna. fixa lite smink i fejjan. hela veckan har jag gått omkring och varit såhär ful, men det är ganska skönt faktiskt. att framstå som att jag inte riktigt bryr mig... för jag har inte direkt brytt mig den här veckan. jag hoppas det håller i sig.

menvafanmanagåochbadanudå!

wow!

monstret glor på våra bästa år! =D jag skall börja glo när min favorit chloe är tillbaka <3

axl paxl

sitter och lyssnar på GnR nu. har inte riktigt lyssnat på dem sen jag var i lysekil. bexx har ju haft rätt hela tiden, jag blev anti GnR när jag började läsa i den där boken om Axl Rose som totaldissade Mötley. bexx har hela tiden sagt att det är orättvist, för det var ju faktiskt inte axl som klankade ned på mötley, det var den där förbannade jävla författaren. men ändå liksom. författaren skrev att mötley (och poison var det va, bexx?) bara härmar GnR. HAH! mötley kom långt, långt före GnR ju.

men nu lyssnar jag på dem i alla fall, GnR alltså. och nu blir jag sådär kär i axl igen som jag var i juni typ. och känner för att ge den där skitboken en chans igen. fast det kanske är en dålig idé? hah.

aj då!

ketchup drog fram den jävla vitsboken tillslut!

KETCHUP säger:

det finns ju massa roliga, men dom är så långa

KETCHUP säger:

receptet är kul, haha

mana monroe säger:

receptet?

KETCHUP säger:

ja, även fast den är lång så kan jag skriva den om du vill hahah

mana monroe säger:

hahahaha. gör det då

KETCHUP säger:

haha

KETCHUP säger:

fast du kanske inte tycker den är kul

KETCHUP säger:

En dam skulle baka en kaka efter ett recept i radion. Antennen var tyvärr lite dålig, så radion tog in två stationer samtidigt. Den ena kanalen sände receptet, medan den andra sände morgongymnastik för pensionärer. Såhär blev receptet: "God morgon, god morgon. Vi börjar med 150 gram smör och springer på tårna. Rör ordentligt och svinga sleven över huvudet med vänster arm tills smeten är ordentligt

KETCHUP säger:

omrörd. Sockret och äggulorna ska i upp till armbågarna tills bollen har passerat ryggmusklerna. Tillsätt två teskedar bakpulver och sträck tårna tills citronsaften rinner ordentligt bakom huvudet. Sitt på huk och gunga i 1 tesked vaniljsocker med schwung i degen. Res er upp och rör med vaggande röresler medan degen hänger löst vid sidan av kroppen. Så smyger vi oss upp i kakformen med båda benen

KETCHUP säger:

i kors över huvudet. Sträck degen runt bordet, mellan stolarna och böj den två gånger över skuldrorna tills vi återkommer imorgon vid samma tid."

- - -



KETCHUP säger:

- Var kommer du ifrån?

- Göteborg.

- Det hörs inte.

- GÖTEBORG!

mana monroe säger:

så jävla dåliga ju!

KETCHUP säger:

hahaha

KETCHUP säger:

- Tror du på spådamer?

- Inte nu längre, Jag var hos en häromdagen, men när jag knackade på dörren, ropade hon: "Vem är det?"

mana monroe säger:

men gud

KETCHUP säger:

haha förlåt


mental istid

ketchup hotar med att dra fram sin vitsbok igen. fyyyfan!

sött

jag kan inte låta bli att fnissa när jag ser bilden på calle längs ned i inlägget. nej, jag vet inte vad det är med mig men jag sitter och fnissar som en betuttad fjortis. men kolla då!

let go of me

det blir fan bara svårare och svårare att komma upp ur sängen. just nu är jag så slut i kroppen att jag höll på att ramla ihop när jag var ute med hundarna, flera gånger. så fort de drog i sina koppel gled de mig ur händerna. en kärring glodde som fan när jag stapplade fram. trodde säkert att jag var full. men nej du, inte full, bara extremt jävla trött. sånhär har jag inte varit på flera år.

Här monstret;

Leopardmonstret säger:
du ska inte skriva nåt om leopardbögen?

han ville så gärna vara med, och hans önskan är trots allt min lag. (fast han är typ en dissare :O)


hepp

mana monroe säger:

ska vi gifta oss?

aliquis säger:

nej

aliquis säger:

miin pung är len den är jättelen

aliquis säger:

och när du smeker den är du i min gren

aliquis säger:

min pung är len den är jättelen

aliquis säger:

nej det är den inte

aliquis säger:

rakblad är dyra så den är håri!


borderline

ni som bryr er, och vill veta, vill förstå. se videon. det tar inte lång tid.

som en ballong

jag bara sitter och stirrar. mest hela tiden. väck mig från det här. håll i mig. hårt. så jag inte svävar iväg för att aldrig komma åter.  

diedie

pappa trodde att han hunnit lägga på luren när jag hörde honom säga fyfan. jag skulle aldrig ha ringt. men jag är så desperat. desperat efter hjälp. de senaste tre månaderna har jag varit inne i en nästan konstans depression. jag tänkte vänta med att ta upp det tills de var hemma igen, men när jag bara går och tänker på hur jag skall lyckas få ett slut på allt... ja, då trodde jag det bästa var att be dem ringa överläkare f. men jag vet att jag förstört för dem nu, jag har förstört. de mår skit nu.

jag är en helveteshora som bara ställer till massa jävla problem jämt. jag hatar dig mana.

idiot

jag bad mamma och pappa ringa mig. det var det dummaste jag kunde göra. så jävlajävla dumt.

ni äcklar mig

jag hatar när folk ställer mig frågor och sedan inte kan hantera svaret. ett antal personer på facebook - gamla s.k. vänner - har frågat vad jag gör nu för tiden och det är nog bara en av dem som faktiskt har svarat på mitt svar efter att jag skrivit att jag är sjukpensionär pga psykisk skit. fyfan vad dessa arroganta jävlar äcklar mig! jag funderar på att svara på att jag har cancer för att se om reaktionerna skulle vara annorlunda, för det skulle de alldeles säkert. då skulle jag helt troligt få höra om hur synd det är om mig och att det är sååå hemskt. men när det kommer till psykisk sjukdom, ja då försvinner för det mesta respekten. kan ni inte bara dra åt helvete istället? eller sluta upp att fråga. sluta sparka på mig liksom.

min kärlek

jag blir alltid kär i Jason McMaster när jag lyssnar på dangerous toys. sexig röst. sexig på scen. om jag vore kille skulle jag vilja vara en sån som han. hon slår dem ju alla. axl rose, vince neil... okej, han slår väl inte mike monroe, men fan det är bara orättvist att jämför någon annan med mike för ingen i hela jävla världen slår min mike.
men nu bytte jag ju nästan ämne. skitsamma.

han är så söt

Orponet säger:

Du behöver inte vara livrädd för mig. Varför är du det?

mana monroe säger:

för att du kommer från en helt annan värld än vad jag gör. jag går typ bara och väntar på att du skall inse hur förjävligt hemsk jag faktiskt är och försvinna.

Orponet säger:

Men jag tror jag har insett vem du är redan

mana monroe säger:

det har du säkert.

Orponet säger:

Jaa, då behöver du ju inte vara rädd mer

om det ändå vore så enkelt. han är så söt! lille ollie. besök hans blogg förresten.


HAHAHAHA!

jag blir nästan lite smårädd för engla. se själva.

frida <3

jag har en anledning att städa nu. frida kommer imorrn. lämna böcker, hämta nya, underhålla mana. vi skall glo på film. en riktigt brud-film. och om hon hittar, blir det även en hata-hela-världen-film. det är sånt som behövs när jag mår såhär värdelös jävla dåligt.
så det känns lättare att städa nu. går faktiskt riktigt bra.

what the...?

varför drömde jag om patric inatt? seriöst, vafan kom han ifrån helt plötsligt? han dyker upp som en läskig gubben i lådan och får mig att... må illa? njae, just nu mest bara irriterad. men skitsamma. jag skall försöka städa lite nu. dra på bra musik på HÖG volym, häva kaffe och städa. och låtsas som att ollonet inte frågade: "vadå två gånger?" apropå mitt förrförra inlägg.

urkel

ska sätta mig ute med kaffet och läsa. gagagagagagaa

blow your head off

det tog en jävla tid att komma upp idag. hundarna har pissat inne och ångesten och hatet vara växer. jag suger. och jag känner mig så jävla ensam. min bästa vän behandlar mig respektlöst och inser inte ens hur och vägrar be om ursäkt. hon visar inte ens att hon bryr sig om mig. dessutom flirtar hon med min kompis - som så uppenbart njuter av det - och det är samma kille som två gånger det här året fått mig att gråta arslet av mig då han nobbat mig (bajskakeord men jag kommer inte på nåt bättre just nu). och lägenheten bara förfaller mer och mer för varje dag som går. det känns nästan som att jag vill spränge mig själv i luften. dessutom drömde jag om patric inatt. hah.

HAHA!

Ketchup skriver ned massa hjärndöda små historier till mig, men den här var ju nästan lite kul (eller så är jag bara trött):

- Vad heter du?

- Tom

- Är du uppkallad efter din pappa?

- Nej, efter hans plånbok!


tomhet

jag vill ha hem mina föräldrar. jag klarar fan inte det här utan dem. just nu kan jag inte ens läsa så där försvann min möjlighet till flykt. det gör så jävla ont. större delen av sommaren har gått åt till att må dåligt. hur mycket jag än kämpat. vad fan är det jag kämpar för?

...

jag mår så jävla pissdåligt. det känns hopplöst. varför i helvete måste jag fortsätta för?

poff

om hon bryr sig får hon börja visa det. annars försvinner jag.

På tal om ångest

Såna här inlägg får mig alltid att må dåligt. Stina använder sig av ordet ångest och vill få fram till sina läsare att hon ändrade sin inställning och därav slapp sin ångest.
  Det är ju knappst så enkelt det är. Folk använder ordet ångest hit och dit utan att faktiskt veta vad det innebär. För har man ångest, då är det skitsamma hur mycket du försöker vara positiv.

Det är samma sak med alla som använder ordet deprimerad som om det vore samma sak som att vara nedstämd. Ångest och depression är starka ord och människor borde verkligen tänka efter lite mer innan de använder dessa ord. Det är knappast så att såna som jag och alla andra psykfall här i världen som tvingas käka starka tabletter för att få koll på sin ångest är svagare än de andra. Knappast. Vi är så jävla starka som fortsätter kämpa fastän känslorna är oss övermäktiga.

Visst skall vi alla kämpa med våran inställning till saker och ting, men ibland är det mycket mer som ligger bakom det, och jag är så trött ¨på att cancerpatienter får en respekt som vi psyksjuka inte ens vågar drömma om.

En annorlunda ungdomsbok

Jag fick hem Christina Herrströms ungdomsbok Tusen gånger starkare igår. Det är sannerligen en annorlunda ungdomsbok och berättas ur 15-åriga Signes synvinkel. Hon är en ovanligt smart tonåring som mest analyserar sin omgivning istället för att själv ingå i den. Signe går sista året på högstadiet och klassen är sådär typisk för en högstadieklass: gapiga killar som tar uppmärksamheten från tjejerna och helt enkelt kör över dem.
  Men så en dag börjar Saga i klassen och hon förvånas över den enorma ojämställdheten som råder klassrummet, och hon börjar protestera och öppna upp ögonen på de andra. Killarna blir förbannade och tycker att tjejerna är "äckliga feminstfittor" som börjar protestera tillsammans med Saga och lärarna tycker att tjejerna beter sig förjävligt och vill att de skall sluta. Men tjejerna känner sig starkare än på länge och värken i magen, huvudvärken och deras ständiga brist på energi förändras snart och de vill verkligen kämpa för ett jämställt klimat.
Kaos börjar råda.

Boken är underbar. En äkta ögonöppnare som är skriven med ett bra språk och fängslande karaktärer som de flesta kan känna igen sig i. Läs den, det skulle knappast skada.

En liten energikick

Jag blev uppåt som fan av Isabels presenter så nu har jag orkat diska mina fina muggar och satt på massa kaffe =)

Paket från Isabel

Posten kom precis och förutom reklam och en dum kallelse till gynekologundersökning fick jag ett paket från Isabel. Jag blev helt mållös när jag öppnade och fick läsa i brevet att hon gjort mig ett hedniskt radband, med en uggla för Hecate. Det Isabel inte visste är att ugglan även är mitt kraftdjur. Det tycker jag var riktigt tufft. Dessutom fick jag en bok om fairies som jag är väldigt nyfiken på nu =D Tusen tack underbara människa! ♥





Kämpa, kämpa

Sobril gör mig seg dagen efter. Jag får alltid problem att ta mig upp på morgonen och jaa, det märks väl nu? Jag har precis varit ute med hundarna och är med andra ord ganska nyvaken. Känner mig gråtfärdig och att fixa kaffe känns som ett omöjligt projekt. Golvet blir bara skitigare och skitigare och stressar sönder mig. Fan, vad jag längtar efter mina föräldrar nu. Men jag kämpar på. Snart har halva tiden gått.

Tre saker 1

Varje kväll skall jag skriva ned minst tre saker som är bra med mig eller mitt liv. Here it goes...

Jag har jävligt bra musiksmak
→ Duktig på att skriva
→ Jag är empatisk

Lite planer

För två år sedan vägde jag 65 kilo. I vintras vägde jag 90 pga skittabletter. Kläderna jag hade när jag vähde 65 sitter likadant på mig nu, ändå står vågen på 74,7. Ganska skumt. Jag har lite choklad och sån skit hemma just nu, men när jag ätit upp skiten skall jag se till att gå ned till 70 kilo, sen kan jag få äta sånt där lite igen. Mitt mål för tillfället är alltså 70, sen får vi se. Jag skall klara det. Vet ju att jag kommer lyckas. Känns så mycket lättare att kämpa mig ned i vikt om målet är -5 kilo istället för minus 15. Yes. Det låter bra.

Ett litet samtal

klantarsle säger:
nhghghj

mana monroe säger:

föcsa.vs

klantarsle säger:
vhnvhjbhv ghyjghg g?

klantarsle säger:
gfhfg <3

mana monroe säger:

jrdda<ömvxc ? =D ndösandcmfg klnfsasa,. ...? ndlsand <3<3

klantarsle säger:
fofofoofo =D jshdbfye?

mana monroe säger:

!!! O =D =D fjsdölmfgrjfdmälvn öbgdlgldfok

klantarsle säger:

hnjdfhfhdjgdhgf =(

mana monroe säger:

fnslnflsnm vöfdmsöj! (A)

klantarsle säger:
piu =(

mana monroe säger:

nfsandfasmö`? =( nfösandf! ndsandöknas?! ? =(

klantarsle säger:
hkfbkjd..........


I want heaven right now

Hon kommer fan inte förstå. Det var två saker jag bad henne om inför lördagen - och båda struntade hon i. Är jag så jävla värdelös? Är jag? Fyfan vad jag föraktar mig själv just nu.

Äckel

Det känns som jag går sönder nu. Äntligen pratar jag med Bexx men jag vet inte om det är så bra att jag gör det när jag mår såhär kasst. Shit. Och hela lägenheten ser förfallen ut och jag orkar verkligen inte. Hur skall jag kunna när jag blir helt slut bara av att gå ut med hundarna? Jag skämdes som fan igår när Ollonet och Linda var här och fick se golvet. Och resten. Det stinker skit, men jag klarar inte av att ta ut komposten. Jag är ett äckel. Ett förbannat jävla äckel.

Hemsk ångest

Har sobrilat mig nu. Mår kasst. Skall ta på mig pyjamas snart. Gå ut i pyjamas när jag tar ut hundarna sen. Orkar inte bry mig.

Back in the days typ

När jag fick en liten flickkusin blev jag överlycklig. Jag var sju år och tycket att hon skulle heta Annika efter Annika i Pippi, eftersom hennes brorsa hette Tommy. Tyvärr tyckte inte hennes föräldrar som jag.

  Redan från början hade jag massa planer på vad jag skulle göra med henne. Använda henne som en såndär sminkdocka och klippa hennes hår och sätta upp det i tuffa frisyrer. Jag älskade hennes brorsa Tommy, men det var speciellt med en liten flicka. Mina andra tjejkusiner var så många år äldre än mig så jag hade ingen riktig kontakt med någon av dem.



Flickan fick namnet Rebecca och jag tyckte att det var det vackraste namn jag någonsin hört.

  Rebecca hade blont hår och stora, runda äppelkinder och det sötaste barn jag nånsin sätt. Jag önskade inom mig att hon var mitt barn, att jag alltid skulle få ta hand om henne och se till att hon var glad och nöjd. Välja hennes kläder och helt enkelt använda henne som en levande docka. De lykligaste dagarna i min tidiga barndom var när vi träffade Tommy och Rebecca så jag fick leka mamma en stund.

  När jag gick i sjätte klass åkte min familj, Rebeccas familj och min farmor och farfar (Rebeccas mormor och morfar) till Rhodos. Jag var så glad för att vi skulle åka allihopa tillsammans och även min dåvarande bästis Alice var med.

  Tyvärr var Rebecca redan från början en ganskla dryg unge. Hon betedde sig ungefär som jag skulle kunna föreställa mig att Paris Hilton betedde sig när hon var ett barn. Fick hon inte som hon ville kunde hon vara riktigt elak och jag minns att jag och Alice hade det väldigt jobbigt med henne där nere och att jag flertalet gånger kände mig väldigt sårad. Samtidigt dyrkade jag fortfarande den där lilla skitungen och ville inget hellre än att hon skulle må bra.

  Under födelsedagar fällde hon ofta kommentarer om den äckliga banantårtan som vi alltid serverade. Gnällde och blev sur för att vi aldrig serverade någon tårta som hon tyckte var god. Jag rasade inombords, förstod inte hur hennes föräldrar och farmor och farfar kunde låta henne hålla på sådär. Jag tog det väldigt personliget eftersom jag själv oftast varit med och gjort tårtan och jag har aldrig tyckt att man säger elaka saker till andra, om de inte bett om personens åsikt.

Hon sov ganska ofta över hos mig, men ju äldre hon blev desto surare uppträdde hon. Jag försökte med allt för att göra henne glad, men det tycktes nästan aldrig duga. De gånger hon var glad satt hon och skrattade tills alla andra i hennes närhet skrattade med henne. Rebecca har alltid haft ett smittande skratt som inte går att annat än älska (om man inte är hon).



Jag har alltid älskat paket och varje jul brukade jag önska mig pennor, block, pocketböcker, brevpapper, bokmärken och andra billiga saker. Jag tror att jag var femton år första julen farmor och farfar valde att slå in flera av mina julklappar i samma paket för Rebeccas skull. Hon brukade bli jättesur varenda julafton när jag öppnade alla mina paket, för medan jag önskade mig billiga saker ville hon ha dyra grejer, och fick självfallet färre paket än mig. Så för att inte Rebecca skulle bli sur valde farmor och farfar som sagt att slå in flera saker i samma paket till mig. Att jag skulle bli ledsen och ta illa upp var det ingen som ens verkade reflektera över. Jag var alltid väldigt snäll när jag var liten och sa ytterst sällan ifrån, men inombords gick jag sönder. Hela den där paketgrejen var för mig ett bevis på vad jag alltid trott - att farmor och farfar värderade Rebecca högre än mig.

  Jag berättade detta för Rebecca för några veckor sedan. Jag ville att hon skulle få veta hur jag alltid väjt undan för hennes lycka.

"Varför sa du inget för då?" frågade hon efter att jag berättat.

Hon förstod med andra ord inte, att vad jag alltid gjort, var att slå undan mig själv och min egen glädje för att göra henne glad. Hela min barndom gjorde jag på samma sätt (precis som jag gjort med min brorsa).



Som ni ser har Rebecca alltid varit väldigt viktig för mig, men den senaste tiden har jag börjat säga emot. Inte bara mot henne utan mot alla som på något sätt fått mig att känna mig liten och mindre viktig.

  Jag dör inombords varje gång hon struntar i min glädje för att själv nå lycka. Många försöker bortförklara det med att hon är så pass ung, hon är ju bara femton än så länge, men jag kan inte se det så. Jag har alltid tänkt på andra i första hand och när en av de viktigaste personerna i mitt liv beter sig som att jag och min lycka inte spelar någon roll... ja, då mår jag skit helt enkelt.


Efter vårat stora bråk för några veckor sedan kände jag att jag ändå kunde förlåta henne, för efter allt jag offrat för henne vill jag inte att hon skall försvinna. Men i lördags drog hon ur mitt hjärta ur kroppen och stampade på det om och om igen. Jag låg i badrummet och grät medan hon låg i sängen tillsammans med Olle fast jag bett dem att inte göra det. Fastän jag bett henne att sluta flirta med honom hela tiden. Fastän hon visste hur skit det fick mig att må.

  Samtidigt gjorde det så ont att Olle hela tiden verkade gilla hennes uppmärksamhet. Återigen fick jag ett "bevis" för att hon alltid är ettan och jag tvåan. (Det går tillbaks några månader i tiden då Ollonet och jag komplicerade saker litegrann och han helt enkelt... ja, ratade mig). Och att två människor som betyder så otroligt mycket för mig, bara struntade i min ångest och låg där tillsammans i min säng och skrattade... det gjorde - och gör fortfarande - så förbannat ont. Jag kämpar mot tårarna när jag skriver det här.

  På söndagen undrade jag varför Rebecca aldrig skickat ett sms och frågat hur jag mådde.

"Varför frågade du inte hur jag mådde då?" ville hon veta och pang! så började det själsliga såret att blöda igen. Varför jag inte frågat hur hon mådde? För att hon var den som spenderade kvällen med att skratta i mitt hem medan jag låg i badrummet och grät och inte ville kämpa mera.


 

Att jag skriver det här är för att jag helt enkelt måste få det ur mig. Jag vill aldrig mer älska en människa så innerligt att jag struntar i mig själv och låter personen trampa på mig. Hon verkar inte se situationen alls ur min synvinkel och därför är jag ganska övertygad om att hon egenligen inte bryr sig särskilt mycket om mig. Värdelösheten kommer in där igen och jag känner för att spy. Det värker i bröstet och jag mår illa. Skit. Jag är så trött på det här - att aldrig finna ett värde i mig själv.

Förakt

Jag har en brevvän som jag är på väg att börja förakta totalt. (Hon bor inte i Sverige, men mer än så säger jag inte). Fick ett brev från henne igår men orkade inte läsa det förrän alldeles nyss. Hennes brev går i stort sett ut på att babbla om hur ballt det är att skära sig. Jaa, hon tycker verkligen att det är det. Denna gång skrev hon om en kändis som brukade/brukar skära sig och hon tycker att han är sååå fantastisk och inspirerande. Inspirerande, huh? Hon babblar om sin ärrade kropp och hur koolt det är men att hon måste dölja det för folk för annars kommer de lägga in henne på sjukhus. Hopn avslutade brevet med "i know, i'm sooo freaking you out right now so i'll end here." Nej, hurru, you really dpont freak me out. Däremot är du mer irrireande än en liten fluga som surrar omkring vid öronen på mig. Det är såna som hon som gör att självskadebeteende inte tas på allvar. Såna som skriver till Berny Pålsson om hur kool hon är och att de köper samma rakblad som hon använder/använde.
Just det, hon skrev också om hur hon skall ta livet av sig när hon får mod nog. Tack för den typ. Vad är det meningen att jag skall göra? Jag orkar inte lägga energi på skitungar som tycker att allt det där som hör till min vardag är koolt. Det är inte koolt att skära sig, det är inte ens det det handlar om när det kommer till självskadebeteende. Jag blir så jävla förbannad och all empati jag nånsin känt för henne är helt klart försvunnen. Jävla småbarn. Jag skulle gärna ta mig ur skärandet och allt annat självdestruktivt om det inte vore så förbannat svårt.

Naaaaada

Jag är så jävla trött igen. Råkade lägga mig i sängen förut och sova. Vaknade vid två. Har läst Livet på en kylskåpsdörr som var helt okej. Känner mig tom i skallen. Oh, så intressant.

Skvaller på morgonkvisten

Det var mysigt att ha Linda kvar här över natten. Jag satt uppe till nångång efter två och läste i Marian Keyes bok This charming man och sedan släckte jag för att sova i soffan. Ville inte väcka Linda genom att komma in i sovrummet med två hundar som skulle bli överlyckliga av att se henne i sängen och börja skutta runt som galningar och inte låta henne somna om igen. Innan Linda drog till bussen tidigt, tidigt imorse (hon drog vid sex har jag för mig) satt vi i soffan och snackade lite skit. Haha. Hon fattar inte hur jag kunde vilja vara vaken för att prata lite när jag ändå fick sova. Men vadå, man skall väl passa på att babbla när man ändå kan? ;D

Idag skall jag ha en riktigt läsdag tror jag, så nu tar jag med mig min enorma mugg med kaffe och fortsätta läsa i Keyes-boken. Sayônara! 

Summering av min födelsedag

Dagen blev mycket bättre än vad jag nånsin kunnat tro. Linda kom hit efter jobbet och hade hela fyra (!!) presenter med sig till mig. Jag blev superglad över dem alla. En bok om hundar, gröna ljus, choklad och en ängel. Fixar nog kort på det tills imorgon. Vi beställde vegetarisk pizza som vi käkade medan vi glodde på teve och så kom Ollonet, alldeles slut efter att ha jobbar i sjuttioelva timmar. Ollonet drog precis och Linda ligger i min säng och sover. Hon bestämde sig för att stanna här över natten och det är jag väldigt glad över.

Det är så kul att se Kiba och Ollonet tillsammans. Hur Kiba dyrkar den mannen och älskar att leka med honom. Han blev dock lite sur på Ollie när denna slog matte ;P Vi försökte fightas lite men det gick inte så speciellt bra.

Jag skall nu borsta tänderna och ta bort sminket och sedan sätta mig här och läsa lite bloggar innan jag går och lägger mig. Det kanske inte blir så dumt att vara 23 ändå.

Hundar och skrivande

Har varit ute med hundarna och gått ett bra tag. Längs ån, vid parkerna. Så vackert! Och en enorm prövning både för mig och hundarna. Kiba för att han blir livrädd för andra hundar, Kami för att han har en tendens att bli så aggressiv, och för mig för att jag lider av agorafobi. Fast det finns fan inte mycket kvar av det nu =) Skall försöka gå samma väg vid den här tiden varje dag, så att både jag och hundarna växer och gör framsteg.
Dessutom är det bra att gå dem trötta så jag får tid att skriva lite nu. De kommer alldeles strax däcka i soffan och jag kan skriva, skriva, skriva. Det blir underbart.

Kanske är jag inte totalt värdelös ändå?

Jag blir alldeles tjutig av sånt här. Tack Alice! <3

Ouch då

Har visats som offline på msn sedan jag satte mig här för nån timme sedan. Vågade nyss visa mig som online, men det efter att ha blockerat större delen av människorna. Jag behöver det för att orka med msn och undvika massa onödiga anfall av ångest och ilska. Hjärndöda idioter har en tendens att gå mig på nerverna. Nu menar jag inte att de flesta på min msn-lista är hjärndöda idioter även om det sannerligen finns såna också, utan de flesta är bara... enerverande. Aaah, ta inte åt er i onödan nu, okej?

Nattvakna Kiba

Kiba ligger och småslumrar i soffan. Klart som fan han är trött nu när jag och Kami är vakna. Kiba har nämligen spenderat natten med att sitta på soffkanten och glo ut genom fönstret. Haha, jag vet fan inte varför, men han har inte velat sova i sovrummet inatt. Han är sån ibland och jag kan tänka mig att det beror på hur mycket aktivitet det är där inne. Som jag tidigare nämnt som finns det någon här och jag är övertygad om att det är B - han som bodde här innan och har bott här sedan det byggdes. Dessutom blir det mer akivitet de nätter jag har ångest, då skyddsänglar eller vad det nu är, kommer och vakar över mig mer än vanligt. Det skrämmer skiten ur Kiba och det måste jag finna en lösning på.

Baby! <3

Tack Linda! <3<3

Glädje!

Inatt började jag tjuta lite - av glädje! - när jag öppnade presenterna från Nina. Hon har skrivit att det "bara är småsaker" men för mig är de väldigt stora. Det var en såndär... öh, nu minns jag inte vad det heter... tygbit ni vet? Som man kan sy fast på jacka/väska whatever? Med Manson. Smells like childen-bild. Den absolut snyggaste tiden i Mansons karriär. Den skall sys fast och jag tror det blir på min jacka. Har ju fan ingen väska, fast jag borde försöka finna mig en. Kanske finns nån bra på Myrorna eller så.
Det var en supersöt Hello Kitty-penna och jag älskar Hello Kitty vilken jag kan tänka mig att hon vet :P En tejp med motiv!! Det finns fan aldrig här att köpa så jag skrek lite halvt när jag såg vad det var. Och så ett block med Snoopy-papper som jag skall använda som brevpapper. Tusen, miljarder tack Nina! Jag hoppas du vet hur viktig du är!

I always ruin everything

I'm drunk and right now I'm so in love with you

Mamma och pappa ringde precis. De började sjunga för mig och jag praktiskt taget skrek Sluta!! Födelsedagssånger för mig har alltid gett mig ångest. Antagligen för att allt brukade kännas så fejkat. Folk som kom och firade mig för att de var släktingar. Men vilka brydde sig på riktigt? Om man tog bort tvånget, vilka skulle fortfarande ha kommit?
Ja, jag har alltid tänkt jävligt mycket.

"Funkar det bra?" ville mamma veta.
Jag hatar när de frågar mig hur jag mår och hur jag har det när dem är i Spanien. Jag vill inte förstöra deras semester samtidigt som jag får ångest av att ljuga för dem.
"Det funkar" blev mitt svar och det är precis så det är. Det funkar, varken mer eller mindre, och det är tack vare Linda det funkar. Utan henne... Shit, jag vill inte ens tänka på det. Det skulle inte gå alls.
"Hur var det i lördags då?"
Ännu en svår fråga att besvara.
"Det var bra först."
"Först?"
"Jaa... Det blev lite strul... Men det funkar."
Mamma lät minst sagt bekymrad när hon lade på och nu sitter jag här och förbannar mig själv för att jag förstört hennes och pappas dag.


Get down on your knees

Det känns som att jag aldrig mer vill öppna öpp mig för någon. Jag måste sluta med det. Sluta vara så naiv och tro gott om folk. Jag vill bara lägga mig i min säng med hundarna nu och känna mig trygg. Förresten är klockan över tolv så jag antar att jag är 23 nu. Och bara för att jag har sån jävla ångest skall jag låta mig själv öppna Ninas paket när jag gått och lagt mig ♥

...

Nu sprutar det igen. Önskar att mina föräldrar var hemma. Så de kunde ta hand om mig nu. Jag är trött på att vara såhär gammal. Jag vill vara ett barn igen så jag slipper... Slipper vara såhär. Känna såhär.

Tragiskt

Det känns tragiskt att jag fyller år imorgon och inte kommer ha någon här. Jag känner mig så jävla ensam. Men Linda kommer efter jobbet <3 Och Frida kanske också kommer hit en sväng om jag har tur <3 Men ändå. Vakna själv. Allt det där.

Lite presenter



Jag fick en skitbra kaffeburk av Ollonet. Det är faktiskt ganska skumt, för jag har i flera månader tänkt att jag vill köpa en kaffeburk men aldrig riktigt kommit mig för med att göra det. Jag har inte ens nämnt det för någon. Och så fick jag lyxchoklad! :D



Bexx gav mig två skitstora och underbara muggar att dricka kaffe ur. Snygga som fan också. Och just ja, hon köpte en slickepott också ;P



Frida vet uppenbarligen hur mycket jag älskar att bada och köpte nån skum lampgrej att ha i badkaret. Skall fixa lite batterier och sen jävlar! ;)



Kimmo gav mig en bok som jag länge velat läsa! <3



Och här ligger paketen från Nina. Det första jag skall göra när jag vaknar imorgon är att öppna dem ;P

Ett öppet sår

Shit. Jag sitter och berättar saker för Ollonet som jag aldrig berättat för nån. Saker som suttit som en tagg och tryckt men som jag aldrig vågat berätta om för någon. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag gör det för tårarna bara rinner hela tiden.

Helvetesföldelsedagar

Fan. Jag fyller 23 imorgon och jag känner bara ångest.

Precis vad jag själv tänkte säga ;P

klantarsle säger:
shit vilken Äöfrfldsgjdfgejhkfhbmtelfkhgtlföhg


Självförakt

Jag önskar att jag för en gångs skull lyckades sluta förakta mig själv.

Kall

Inatt, på badrumsgolvet, vaknade jag flera gånger av att jag skakade så inihelvete. Fyfan vad jag frös. Hade bara min blodiga morgonrock på mig. Ville att alla skulle försvinna så jag kunde lägga mig i min säng. Min säng är min trygghet. Där finns de som vakar över mig. Där kan ingen ondska nå mig.

Jag borde inte lägga mig i

Jag vet att jag inte har nåt att göra med vad Bexx och O gör. Jag borde inte ens bry mig, men det känns som att hon återigen har brutit ett stort löfte mot mig. Kanske egentligen inte ett löfte, men hon visste hur dåligt jag mådde av det. Felet är att folk har en tendens att inte riktigt ta mig på allvar. Men säger jag att jag mår skit av någning, så är det så. Tar mina såkallade vänner mig inte på allvar då så är det fan inte jag som skall behöva lida.

Och jag borde inte bry mig om att Linda får lära känna Ollonet mycket bättre än mig. Jag borde vara glad, men jag kan inte. För det är så hela mitt liv har varit. Jag presenterar två personer för varandra och hamnar själv i skuggan. Den här ständiga kampen om att passa in och vara älskad för den jag är, tär så mycket på mig.

Nu tjuter jag som fan igen. Är så trött på detta jävla tjutande. Minns alla gånger jag låg i sovrummet och grät och Syd inte gjorde nånting. Han fortsatte med det han höll på med innan jag började gråta. Natten som gick var en så stark påminnelse om det. Och återigen börjar jag tänka på hur jävla dålig och värdelös jag faktiskt är.

Det är så lätt att byta ut mig mot någon som är frisk.

Clever aint wise

Var nyss ute med hundarna i regnet. Det var så skönt och avkopplande. Tårarna som blandades med regndropparna. Skornas små dunkningar i marken. Tystnaden. Två lyckliga och spralliga hundar.
Lyssnar på NIN nu och dricka chai-teet från Eva i en av mina jättemuggar jag fick av Bexx igår. Jag är överlag lugn, fastän förbannad sorgsen. Känner mig vilsen och ensam. Som att jag stpår och skriker ut i intigheten utan att någon hör eller bryr sig.

Jag är så trött på att bli sedd som någon som inte riktigt... tänker. Jag får ganska ofta komplimanger numera. Att jag är snygg, söt, vacker whatever. Klart som fan att jag blir glad över det men jag önskar att någon nån jävla gång kunde säga att jag var intelligent. Klok brukade jag få höra ofta förut, men klok och vis är inte alls samma sak. Clever aint wise som Pete Doherty sjunger i en låt med Babyshambles.

När jag var sådär överviktig blev jag dumpad av min pojkvän och jag fick fan nästan aldrig några komplimanger. Om jag träffar nån som faller för mig, skulle den då dumpa mig ifall jag blev sådär tjock igen? Då är jag hellre singel. Fejkade idioter skall hålla sig borta från mig.

Söndagsmys

Sitter i soffan med hundarna och glor på Fullmoon. Massa kuddar och filtar och gos med mina älsklingar. Klockan åtta börjar en film på femman som jag skall ge en chans. Kan bli en mysig, regnig söndagskväll och mys är precis vad jag behöver just nu.

The voices in my head

När jag vaknade förut och frågade om Bexx kunde gå ut med hundarna började rösterna härja omkring i mig. Jag minns inte vad de sa annat än Angelica. Rösterna säger alltid Angelica, aldrig Mana fastän det är mitt bokförda namn sedan snart fem år tillbaka. De babblade på och hetsade som fan och jag minns att jag sa: Håll käften! och Bexx svarade att hon inte sagt nåt. Det visste jag ju, att det inte var hon. Rösterna börjar komma tillbaka mer och mer och jag vet faktiskt inte vad det innebär.

Samtal med Linda

Det här inlägget är jävligt personligt. B och O kan säkert bli arga för att jag ens lägger in det men jag måste. Dels för mina vänner som läser bloggen och som inte var här igår. Och dels för att B och O skall få en chans att inse hur jag ser det hela. Hur jag känner mig. Så b och o, om ni tar illa upp så ber jag om ursäkt.

- - - - -

Jag skickade sms till min räddande ängel Linda inatt, när jag låg i badrummet och försökte somna.

Linda säger:

vad hände?


mana monroe säger:

jag hatade dem så jävla mycket.


Linda säger:

jag såg det. varför?


Linda säger:

Ollie sa att ni spelade jag har aldrig, och sen gick och la er..


(jag var inte ens med och spelade. jag var däckad av ångest i sovrummet eller badrummet).

Linda säger:

inte om något som skulle ha hänt


Linda säger:

vad hände?


mana monroe säger:

hah. verkligen tack för den då. jag var körd av ångest. minns inte varför. kanske för att b och o höll på så mycket. nej, det började med att jag såg att m läst mitt mejl i fredags men inte svarade. så jag typ... blev typ ledsen. och satt i sovrummet med b och grät lite smått. hah, men alltså. det kändes verkligen som att jag borde sluta försöka när jag vet att jag inte är frisk.


Linda säger:

höll på med vad? och hur vet du att han läst mailet?


mana monroe säger:

det var på helgon och där kan man se sån. skitsamma. jag mådde ganska dåligt och b och jag gick in till de andra igen, men då började ångesten komma och det blev värre och värre. så jag satte mig i badrummet. då kom o och pratade lite med mig och jag tog mig ut till dem en stund igen-


mana monroe säger:

klarade inte av att sitta där så lång stund ändå, med den där jävla ångesten. trodde jag skulle bli galen. så jag lade mig i badkaret och ketchup kom in efter en stund. men det var bara jobbigt. så jag gick ut IGEN. och återigen gick det skit så jag lade mig i sängen och lyssnade på manson och försökte

mana monroe säger:

sova.


mana monroe säger:

ehmn. så kom ketchup in igen. hon verkade liksom vara den enda som brydde sig. och de andra sket i att ag var ensam med henne och fortsatte sitta där inne i vardagsrummet och skratta. speciellt b skrattade. som bara fan. jag låg kvar där inne kanske en kvart men sen pallade jag inte mer. så jag gick in i vardagsrummet och de verkade inte ens bry sig om min existens


(b kom in nån sekund och fixade med nåt, gav mig en puss på huvudet och gick sen in till vardagsrummet igen)

mana monroe säger:

så jag hämtade en kniv i köket. då blev alla tysta. men jag bara stod med den där. k försökte ta den ifrån mig, men jag morrade ifrån. den gav mig liksom styrka.


mana monroe säger:

jag vet inte hur länge jag stod så. men b och o gick in och lade sig i min säng och jag satt i soffan, hörde dem prata där inne. I MIN JÄVLA SÄNG! fattar du hur det kändes? jag gick in och sa att jag inte ville att de skulle ligga i min säng men det var ingen av dem som brydde sig. de låg kvar. jag sa till två, tre gånger. men det var uppenbarligen skitsamma. så jag sa att jag skulle sova i soffan


mana monroe säger:

så kunde de andra sova i min säng.


mana monroe säger:

men k var kvar i soffan så jag gick och lade mig i badrummet för att sova. efter en stund kom k in men jag sa att jag behövde vara själv, att jag försökte sova. så jag somnade där. hörde skratt och prat från sovrummet.

(k är alltid ketchup. kimmo står som kimmo)


mana monroe säger:

vaknade igen när o öppnade dörren strax före tio och sa att han skulle åka hem. fattar inte ens varför han berättade det för mig, men det gjorde han. somnade om, sen väckte k mig för hon behövde gå på toa och borsta tänderna innan hon drog. så jag gick och lade mig i soffan och somnade.


mana monroe säger:

när jag vaknade nästa gång satt b vid min dator. msn. klockan var typ två och jag frågade om hon kunde gå ut med hundarna åt mig för jag var helt slut. hon sa att hon inte hann för att hon skulle dra snart. nästa gång jag vaknade var bara kimmo och jag kvar. han höll på och städade åt mig fixade kaffe och vi glodde på teve tillsammans. gick ut med hundarna och rökte. det var mys. han drog precis


Linda säger:

jag vet inte vad jag ska säga.


mana monroe säger:

okej


Linda säger:

hur mår du nu, framför allt?

mana monroe säger:

skit.

- - - - -

Linda säger:

Du vet att jag är jävligt stolt över dig va?


mana monroe säger:

vcarför?


Linda säger:

För att du förtjänar det


mana monroe säger:

kolla hennes blogg. hon är så jävla kall.


Linda säger:

belse?


mana monroe säger:

ja


Linda säger:

jag har läst.

mana monroe säger:

det gör så jävla ont. att de låg i min säng fastän jag bad dem att inte göra det. och b vet precis hur jag känner och jag hade till och med bett henne att inte hålla på och flirta med honom.


Linda säger:

flirtade de??


mana monroe säger:

jag vet inte vad de höll på med och det är skitsamma. de låg i min förbannade sä'ng!


Linda säger:

Jag tror att han är jävligt rädd. Räddare än jag först trodde


Linda säger:

det verkar vara mkt som gick fel igår...


mana monroe säger:

rädd för vad?


Linda säger:

känslor

Linda säger:

både sina egna och andras


Linda säger:

det är som att hans känslodel fortfarande är den där lilla pojken som inte vågade säga ifrån, som att han fortfarande inte inser att han duger


Linda säger:

och därför gör han jävligt dumma saker utan att tänka


mana monroe säger:

jag är så jävla besviken på dem. speciellt b. hon gör samma sak om och om igen. hur mycket hon än vet att det sårar mig. och kom inte dragandes med att hon bara är femton, för jag skulle aldrig ha behandlat en vän såhär när jag var femton.


Linda säger:

du var nog ganska mogen när du var 15


Linda säger:

jag fattar.


mana monroe säger:

jag känner mgi så jävla värdelös.


Linda säger
:

jag vet. men det är du inte


mana monroe säger:

varför bryr de sig fan inte då? och varför sov o kvar? han gör aldrig det annars. är han kär i min jävla kusin eller?


Linda säger:

de bryr sig nog, fast på ett annat sätt än det som behövs.

jag har ingen aning om varför han sov kvar. han sa bara att "vi andra sov i manas säng" och att han gick och la sig halv fem för att han var trött och behövde sova


mana monroe säger
:

okej.


Linda säger:

jag tror att han är smickrad på ngt sjukt sätt över att hon är så på


Linda säger:

typ, om en ung tjej gillar honom så kanske han kan ta det som en ersättning för det hans själv förlorade när han var ung... eller nåt i den stilen

mana monroe säger:

hon är verkligen på. fastän jag bett henne. fastän hon vet hur skit det får mig att må.


Linda säger:

hon kanske också tar det som en ersättning. för det hon själv har förlorat


Linda säger:

eller nåt sånt


mana monroe säger:

vad har hon förlorat? seriöst. man skall fan inte trampa på människor som man påstår sig älska för att själv nå lycka. båda vet precis hur skit jag mår... och ändå... jag har så jävla ont i hjärtat nu. sån förbannat tur att du finns här och orkar lyssna på miog.


Linda säger:

jag vet inte vad hon har förlorat, mer än sig själv.. jag vill inte läsa av henne så pass mycket än.


Linda säger
:

och ollie.. han... han är empatisk och bryr sig och allt sånt där, men han vill liksom inte inse


Linda säger:

tror jag

- - - - -


Linda säger:

har du snackat med dem idag, så de har sagt nånting?


mana monroe säger:
nej. inget mess från nån. ingen som undrar hur jag mår. b kom nyss in på msn men hon skriver inte

- - - - -

Linda säger:

har du pratat med dina föräldrar idag?


mana monroe säger:

nej. de ringer imorgon.

Linda säger:

det känns fel att du är ensam, förutom hundarna


mana monroe säger:

men det känns okej. jag skall städa lite här hemma. kimmo har plockat undan alla faskor och sköjt av all disk så det bara är för mig att ställa in det i diskmaskinen sen =) jag skal nog lägga mig i badet sen, med kaffe och boken jag fick av honom


Linda säger:

vad snäll han är =)


Värdelöshet

Jag känner mig så jävla värdelös. Som att jag återigen fått bevis på hur lite jag faktiskt betyder för andra människor. Hur kan jag fortsätta vara så naiv och tro att människor faktiskt bryr sig om mina känslor? B vet precis hur jag känner, och vi har pratat om det massa gånger. Ändå stampar på bara på det och verkar skita fullständigt i hur jag faktiskt mår. Och jag är väl dum i huvudet, men min ångest ökade med hundar när jag satt i vardagsrummet och hörde B och O inne i mitt sovrum. De låg tillsammans i min säng. Det kändes som att jag ville ta en kniv och sticka in den i magen på mig eller nåt. Jag sa till och med till dem att jag inte ville att de skulle ligga där. Två eller tre gånger. Uppenbarligen gav de blanka fan i vilket. Det slutade med att jag sov på badrumsgolvet och somnade till ljudet av skratt och prat från mitt sovrum. Så dåligt har jag inte mått på riktigt riktigt länge.

Smärta

Det gör så förbannat jävla ont. Hela jag darrar och skallen är som en dimma. Tårar i de förbannade ögonen. Finns lite bilder från gårdagen men jag vet inte om jag vill visa, för det känns så jävla fejk ändå. Linda kommer hit imorgon eftersom det är då jag faktiskt fyller år och hennes besök är vad som håller mig vid medvetande just nu. Tror jag skall lägga mig i badet med boken som jag fick av Kimmo <3 Jag har länge velat läsa den.




Hm

Jag orkar inte riktigt skriva just nu. Kanske det kommer senare. Kanske i psykbloggen istället. Kanske inte i någon blogg alls. Jag vet inte och jag antar att det ändå bara är skitsamma.

Jävla tönt

Har suttit och spelat sanning och konka med Bexx och Ollonet på msn ett tag nu. Haha :P Det är sånt jag underhåller mig med på fredagskvällarna. Wonderful.

The killing moon

Linda kom hit efter jobbet <3 Det var mysigt och vi har suttit på balkongen och käkat massa godis och chips och snackat mest oväsentligheter. Jag kommer nog gå och lägga mig ganska snart. Lägga mig och läsa och längta tills imorgon då mina sötnosar kommer hit. Och om jag har tur kommer min äkta make hit på kvällen :P Fast jag skulle gissa på att han inte kommer komma, jävla fanskap ;/

Nåväl. Min skalle är seg. Kan inte riktigt tänka. Kanske borde lägga mig snart... eh?

Mer Hanoi Rocks!

Mike är fan läskigt bra här.

Uäk!

Mår illa. Och hostar. Gnäll gnäll. Uh, var på väg att spy. Hett. Lyssnar på samma låt med Hanoi Rocks om och om igen. Until I get you. Den är så söt. Jag kan låtsas att han sjunger för mig ;D Lyssna på låten. Seriöst, den är så bra! Och jag kan inte låta bli att flina åt Mike när han i början säger: This song is about a girl... and a very beautiful boy. Haha! :D

Söta föräldrar

Pappa ringde nyss. Han och mamma är lite oroliga för morgondagen, för mitt firande. Föräldrar brukar ju oroa sig för allt och ingenting och mina föräldrar blir ännu värre för att jag är som jag är. De är skräckslagna att jag skall ligga utslagen av ångest på söndag, medan de sitter fast i Spanien, oförmögna att göra något.
Pappa frågade lite om vilka som skulle komma och sa:
"Är Kimmo den enda som kommer utifrån?"
"Nej, Ketchup också."
"Ketchup från Karlskoga" sa han och lät fundersam. "Är hon vild?"
Jag började asgarva. Fast vem vet, hon kanske är vildare än vad jag tror?
Så hörde jag mamma i bakgrunden.
"Men Olle är ju där" sa hon.
"Ja just det, Olle är ju där" sa pappa. "Då behöver vi ju inte oroa oss."
HAHAHA! Ollonet är verkligen en svärmorsdröm och han har helt klart förblindat mina föräldrar med. När mamma hade varit här förra torsdagen och Ollonet och hon träffades för andra gången, sa hon till mig dagen efter att Olle minsann är en mycket trevlig kille *vink vink*
Haha! Hon skulle bara veta hurdan han verkligen är ;P

Nåväl. Om Ollonet kan få mina föräldrar att känna sig lugna är ju det bra. Jag kanske helt enkelt borde binda fast honom i min garderob så de aldrig mer behöver oroa sig.

Stress

Lyssnar på Hanoi Rocks och snackar med min käre make på msn. Försöker komma igång, vakna till. Kan inte sitta här och vara död hela dagen. Känner mig så jävla stressad, men egentligen har jag ju ingenting att vara stressad över. Alltså, det är hela grejen för imorgon. Jag är stressad för att mitt badrum ser ut som en soptipp och för att jag inte har ölen här och för att jag inte bakat tårtorna än. Men alltså, de som kommer är mina vänner och de dömer mig knappast för att mitt badrum ser ut som fan. Och ölen skall ju Ollonet fixa imorgon så jag borde vara lugn. Men han kommer säkert komma försent till systemet eller nåt. Han är helt inkapabel att komma i tid den mannen. Sen så tårtorna... De skall jag ju fixa med Bexx och Kimmo imorgon och det går snabbt. SÅ VAFAN ÄR JAG SÅ JÄVLA STRESSAD FÖR DÅ?!!

Bexx kommer vid tio imorgon säger hon. Jag tror dock att det är vid tolv. Och Kimmo borde komma vid ett nånting. Fyfan vad kul att träffa honom igen! :D Hoppas bara att hundarna låter honom vara, vilket de troligtvis inte kommer göra :P Kiba kommer stå och morra av rädsla medan Kami kommer försöka attackera hans fötter. Haha, stackars Kimmo. Han vet inte vad han ger sig in på :P

Sen på kvällen kommer mina arslen och jag skall spela massa bra musik för dem och proppa dem fulla med Theralen-tårta och dansa omkring och bara älska livet. Så enkelt är det. Så skall det bli. Så ge fan i att ha ångest, Mana!


uh uh

Jag är så jävla trött. Vill gå och sova samtidigt som jag vet att det vore jävligt dumt. Skall sätta mig i soffan och läsa tills posten kommer. Sen skall vi se, läsa eller bada. Uh.

Underbart!

Hahaha, jag älskar Alex! :D

haha

Leopardmonstret säger:
nu vet jag varför di vill gifta dig med mig

Leopardmonstret säger:
haha

Leopardmonstret säger:
mitt hår

mana monroe säger:
och tatueringarna.

Leopardmonstret säger:
jääså

inte min gitarr? min kropp? mina pengar? HAHAHA
mana monroe säger:
det med då.


Bexx-horan

- Beccie Doll säger:
känner du sexuell dragning till amputerade kroppsdelar?

Jag verkligen älskar när hon ställer så vettiga frågor till mig.


<3

mana monroe säger:
alltså hela den här jävla ölskiten stressar ihjäl mig

mana monroe säger:
så lugna ned mig nu tack

Ollonet säger:

En avsugning?

Han är mästare på att skumma till saker.


Love, love, love

Jag gick ut på balkongen och plötsligt började jag känna en enorm kärlek för mig själv. Ni vet, jag duger faktiskt som jag är. Jag är fan bra som jag är.


The worm inside of me

Första gången idag som jag är någorlunda lugn. Men jag är tom på ord. Kanske kommer det nya sen. I guess so.

The worm inside of me

Första gången idag som jag är någorlunda lugn. Men jag är tom på ord. Kanske kommer det nya sen. I guess so.

Just go away

Ångesten håller i sig och jag börjar inbilla mig dumma och helt störda saker som jag egentligen inte ens borde tänka på. Jag stressar sönder för lördag. Känner för att bara skita i allt. Fast egentligen vill jag ju inte det... Det kommer bli mys med fina människor här som lyssnar på MIN underbara musik. Att få dansa omkring till Mötley och Hanoi Rocks... Men just nu är min skalle för blockerad av ångesten för att jag riktigt skall kunna se det positiva. Jag borde nog läsa. Men jag vet inte. Jo, fan. Jag skall göra det. Ett tag. Hur som helst kommer brosan hit sen och fixar bibblanboken åt mig,

Presenter! ;D

Idag fick jag brev från bland annat Nina. Hon är så jävla söt! Fyra presenter hade hon proppat ned i kuvertet, som jag har sagt mig själv att jag absolut inte får öppna förrän på min födelsedag fastän jag är jävligt nyfiken nu. Hon hade ockå med ett sött kort och en bränd skiva med typ 80 olika låtar. Sitter och lyssnar på skivan just nu och de flesta låtarna är förbannat bra. Nina, miljoner tack till dig! Du är helt fantastisk verkligen ♥

Nyvaken

Nu är jag nyvaken och läskigt seg i skallen. Sitter med frappé och mackor och hoppas på att bli piggare snart. Så jag kan läsa lite, hah.

Sann glädje

Efter promenaden hämtade jag ut mitt paket med böcker som jag beställt för födelsedagspengarna. Så nu skall jag käka lite mat och sedan lägga mig bland filtar och kuddar i soffan och bara läsa. För jag fryser som ett fanskap.












Fuck

Uppspärrade ögon. Anstränger mig för att inte börja tjuta fullt ut. Jag har sån jävla ångest. Frågade om Bexx kunde komma, bara över dagen, men hon får inte för sin mamma. Och hennes mamma påstår att hon förstår. Shit. Jag är helt jävla körd just nu. Skall stoppa i mig Sobril, dricka en kaffe och sen ge mig ut och gå. Jag kan inte sitta här. Det går inte. Det kryper i hela mig och det känns som att huden håller på att brinna upp.

Ångest

Idag vill jag gömma mig. Fanfanfan. Skall ta mig ut i regnet sen och gå en långpromenad med hundarna. Det blir skönt. Att bli dyngsur. Och tänka massor. Se om jag kan koppla av.

Fan vad jag hatar att be om hjälp förresten. Varje gång jag gör det föreställer jag mig hur jag skjuter mig själv i skallen.

She walks like a woman

Skall ta och bada nu och se till att komma igång med min existens. Så ni får njuta av lite Baton så länge. Enjoy assholes! ♥

Skitsnack

Det pågår så mycket skitsnack i bloggvärlden att jag blir illamående. Blondinbella hackar ned på Alex Schulman, Kissie kallar Blondinbella för grisen osv. Seriöst, börja se till er själva istället.

Hundar och dess ägare

En man är ute med sin hund. Hunden är lös och mannen talar i sin mobil och verkar inte riktigt ha tid att ägna sig åt sin hund och vad den hålls med. Först kom hunden och gick omkring för sig själv ett bra tag innan karljäveln kom. Sen kom gubben, petade lite på hunden och gick sen fort iväg igen, med hunden kvar här utanför ett bra tag innan den började gå
efter husse.

Det är super att han litar på sin hund och om jag skall vara ärlig så verkar hunden helt klart pålitlig att döma av alla andra gånger jag stött på dem. Men det han så uppenbarligen glömmer är omgivningen. Att vara hundrädd och stöta på en hund utan husse eller matte är den värsta skräck. Dessutom finns det hundar - som mina - som har en viss aggressionsproblematik. Och om mina skulle börja morra åt den där hunden - eller nån annan lös hund för den delen - så tror jag knappast att den lösa hunden bara skulle ignorera det och sniffa vidare under buskarna. Hur många hundar skulle göra det?

Sånhär gör att folk är anti lösa hundar. Jag och andra hundägare får ett helvete att träna sina hundar pga omgivningen - vilket jag absolut förstår! Men om man inte får en chans att träna sina hundar - hur skall man då få dem att lyda?

Ja, jag hatar när hundägare inte tar sitt ansvar och får alla andra hundägare att lida pga det.




I can feel you turning on tonight

Såklart kunde jag inte somna när jag stängt av datorn inatt och gått och lagt mig. Så jag hamnade på balkongen där jag fick se ett stjärnfall som fick magin att spraka omkring mig. Såklart önskade jag mig nåt (det skall man väl när man ser en stjärna falla?) och väntar nu på att få min önskan uppfylld :P
Låg sedan och läste en timme innan jag kunde sova. Ändå tog jag mig upp kvart över tio! Och dessutom sitter jag och käkar frukost just nu. Fyfan vad jag är bra ibland! =D

Sitter och Lyssnar på Baton Rouge nu. Det var ett bra tag sen sist så jag känner mig lite sådär uppspelt. Hah. Fast killar är fan aldrig sådär kärleksfulla om Baton försöker få dem att framstå med sina texter. Liar! (okej, det är iof en Signal-låt men sak samma. Typ).


I try to touch her
the picture doesn't come alive

Kommunikationsproblem? Nejdå! :D

Jag & min make kommunicerar genom smileys.

Damn, he's hot!


Vet ni vad?

Jag älskar min psykblogg. För där kan jag vara mig själv.

Men okej då

Skall ta mig ut en sväng med hundarna nu. När jag kommer in igen borde jag dammsuga lite. Och sen efter det kan jag få läsa, läsa, läsa. Borde fortsätta skriva lite också. Jaja, får se när det blir.

mana monroe säger:
säg åt mig att gå ut med hundarna

Orponet säger:

Gå ut med dina hundar för fan innan de skiter på sig!

mana monroe - bananjävel säger:
uuuuuh :(

Ibland behöver jag minsann Ollonets hjälp ;P


mr Molko

Naaaw, så söt!

Men shit

Glor på bilder av Brian Molko på google och finner denna underbara bild. Det är ju för fan Manson som sitter där. Och Jonathan Davis, huh? Molko och så Twigz. Yaaay! Fyra vackra karlar på en och samma bild. Finfint. Vem är finast då? Ja, Manson syns ju inte direkt så jag säger nog Jonathan faktiskt. Gillar hans mun. Tänderna. Mjau.

Puckon!

Det stör mig som fan när människor på bdb glor på mina bilder & sen när jag skall gå in och glo på deras funkar det inte, för att de valt att bara kunna visa bilderna för sina vänner. Ge då fan i mina bilder, era idioter.

han börjar bli kaxig fan

Leopardmonstret säger:
förväntar mig mat på bordet och en kall bärs när jag kommer hem kl9 fixar du det, pumpkin pie?

mansgris maybe? :o


Tårtsmulan - det är jag det

Leopardmonstret säger:
eller hur min lilla tårtsmula!

Det där var fan riktigt kul.


That's what I'm talking about

Solen skiner och jag funderar på att sätta mig på balkongen och läsa. Fast först borde jag sannerligen se till att få i mig nåt att äta. Måste sluta med den här idiotin.

Idag är sannerligen en dag av prövningar

Hundjävlarna har kissat i vardagsrummet också! På gitarren tror jag det är. Nå, vad är nästa sak som skall inträffa?

men vafan då

Jag glömde ge Bexx bibblanboken så hon kunde lämna in den åt mig. Helvete. Nu får jag sådär ont i magen igen. Och det känns som att det räcker nu. Jag vill fan bara ta det lungt och koppla av.

Uh, äckligt

Den nedpissade skiten ligger i badkaret nu. Jag sitter här, dricker kaffe, lyssnar på underbaraste Manson och läser bloggar. Kollade baksidan på en av böckerna som var i det dumma paketet, en Danielle Steel-bok och hur sjutton är det meningen att jag skall palla med en bok som bland annat beskrivs såhär: "Quinn och Maggie, som inte känt varandra innan stormen, bär båda på en stor sorg och deras liv går på sparlåga. Men när Jack kommer in som en frisk fläkt i deras liv vågar de sakta börja tro på framtiden igen. Och kanske är det en framtid som innehåller kärlek..."
Fyfan. Det var länge sedan jag var hjärndöd nog att orka med såntdär sliskeri.


...

Fan. Jag orkar för fan inte. GAH! Jag råkade sova i soffan och när Bexx drog upp på stan tänkte hon inte på att stänga dörren in till vardagsrummet så hundfanskapen har varit inne i sovrummet och kissat ned min säng. JAG ORKAR INTE! Mina föräldrar är i Spanien. Jag kan inte tvätta själv. Jag måste fixa hela jävla skithelvetet i badrummet och sen få det att torka på nåt jävla skitsätt! Jag är så jävla trött. Jag orkar inte. Och hundarna är så jävla aggressiva och jag kommer tvingas ge bort dem till nån som inte är totalt värdelös på hundar för uppenbarligen förstör min jävla ångest dem och utan mina hundar vill jag förfan inte leva. Och Malin kommer inte på lördag. Hon har inte ens sagt det till mig utan det var Chupen som luskade ut det. Jag är så jävla trött på allt. Dessutom kom ett jävla paket med skitböcker från nån jävla bokklubb och jag skall inte ha dem böckerna men fansjävlar nu måste jag det fastän jag inte egentligen har 250 jävla spänn att lägga på såntdär! Jag orkar inte.


wohoo!

mitt frieriande gick fan bra för jag är praktiskt taget gift med monstret nu! :O

we need a lover tonight
















Mamma? Mana?

Linda säger:

sötnos, du ser ut som en mamma!

WTF??!!!!


Snuttegullar!

Bexx & Alkis berättar allt för varandra. Naaaaaw, så sött ;D

Eh

Dags att bada och fixa till mig nu. Bexx och Frida kommer idag och de skall inte behöva träffa mig när jag ser ut som jag gör just nu. Hah.

Naaaw!

Läste detta alldeles nyss, om Pete Doherty. Sitter och flinar som ett fån. Han är så jävla söt och det där är typisk en sån sak som jag skulle vilja göra :D

Förlåt, men jag måste fan

Bara titta lite vafan. Han har så söta kuksugar-läppar. Och håret är ju perfekt.




Fast han är fin numera också. Hey, ytlighet!


MikemikemikemikemikeSHUTUPBITCH!

Fallen star med Hanoi Rocks är förbannat bra. Bara så ni vet liksom. Mh.

Shake it, break it

Jag är uppe drygt en timme tidigare än vanligt. Wow. Jag är faktiskt förvånad att jag tagit mig upp ur sängen så pass enkelt som det ändå var, för det är knappast en bra morgon idag. När jag vaknat tog det inte lång tid förrän den där känslan av att kvävas infann sig. Paniken hotar runt hörnet. Jag känner mig så jävla stressad. Och nedslagen. För att jag inte klarar saker på egen hand.

Alltså, det är lördag snart. Då kommer det folk. Och mitt hem... Ser hemskt ut. Och jag måste köpa tårtskit så jag kan fixa mina Theralen-tårtor och det behöver jag egentligen köpa på fredag. Men det går inte, för jag är så jävla körd att jag inte kan handla på egen hand! Och så har jag en jävla bibblanbok här som mina föärldrar glömde bort att lämna in innan de drog till Spanien och jag kan verkligen inte ta mig iväg till bibblan och tiden för den går ut på torsdag eller nåt. Fuck.

Jag kvävs. Fan jag k v ä v s .

lets make a baby inside of you

mana monroe säger:
lets make a baby inside of you

- Beccie Doll säger:

eehm ... helst inte tack


mana monroe säger:
lets make a baby inside of you

KETCHUP säger:

nu kan jag inte komma ut på internet.. men msn funkar fortfarande

mana monroe säger:
lets make a baby inside of you

KETCHUP säger:

hur fan går det till att msn funkar?



mana monroe säger:
lets make a baby inside of you
Ollonet svarar inte

Obehag

Örebro är så jävla obehagligt. Alla känner alla. Jag borde rymma. Bosätta mig i Tokyo. Eller i Vince Neils säng för den delen. Alla jävlar är ihoplänkade på nåt sätt och det skrämmer mig.

Jag vet inte varför det stör mig så mycket. Varför jag blir så rädd. Skulle tro att det har att göra med gymnasiet. Jag vill verkligen inte träffa de där som gick i min klass. Vill inte visa upp min sönderskurna kropp och få dem att förså hur misslyckad jag faktiskt blev. Och jag kommer ihåg allt snack som gick om mig. Om att jag drack massa öl. Alltså... nej, fyfan. Jag hatar den delen av mitt liv och jag vill inte ha de människorna inpå mig igen.

Jag vill att människorna jag möter nu skall döma mig för den jag är nu och inte för den jag var då. Jag var blåst. Dum i huvudet. Så borta av min ångest att jag inte var mig själv - nånsin. Idag är jag mycket starkare och bättre.

Jag vill inte att de skall se hur uppsvälld jag blivit och börja prata om det.


Gah. Jag hatar när jag tänker för mycket.

Ouch!

Det smäller till rejält med jämna mellanrum och så är det någon/några som skriker. Som fan. Låter som världens bråk. Fan vad mina grannar börjat bråka den senaste tiden. Mycket intressant, huh?

Babbel, babbel

Linda sitter och säger massa dumma saker och generar mig som bara fan. Haha, jävla subba! ♥ Och så babblar hon på om massa killar på hennes jobb som hon tycker är snygg. Det är speciellt en hon pratar om men jag antar att jag inte får skriva om det här, för hon skulle slå ihjäl mig om de på nåt sätt fick reda på vad hon tycker :D


She's got the looks that kill

Den här overklighetskänslan vägrar ge med sig. Jag vet inte riktigt vad jag skall göra för att bli av med den och den underliggande ångesten. Jaja. Skall läsa lite bloggar nu och sen tror jag faktiskt jag skall sova lite. Min kropp och min själ är tröttare än tröttast.

Laga, laga mat

Just nu suger jag på hela den här matgrejen. Jag äter inte helt enkelt. Eller... jag försöker äta, men det blir inte så mycket. Hur som helst är jag duktig idag. Håller på och fixar mat nu och efter att jag ätit skall jag få läsa en halvtimme-timme och sedan tamejfan se till att börja skriva. För nu har jag ett program som funkar! Yippie! :D

Just jävlar

Kom precis på att jag friade till två killar igår. En på bdb och en på helgon. Bra gjort, Manab!

Manson, my love

I know that I can turn you on
I wish I could just turn you off
I never wanted this

Nejmentjena

Hej - jag är dagens största idiot. Eller gårdagens snarare. Kan lika gärna vara veckan idiot då. Varför? För att jag tog en öl igår kväll. Helt okej. Men jag tyckte att den tog slut så fort så jag tog en till. Och en till. Och en till. Och så vidare. Helt plötsligt kunde jag inte gå rakt när jag skulle på toa och gjorde mer eller mindre dumma saker.
Fast jag försöker intala mig själv att det är okej. Vi gör alla dumma saker ibland, så ge fan i att ha ångest Mana. För det är bara dumt att slösa Sobril på nånting sånthär. Lyssnar på Manson och tänker att det faktiskt är okej att vara såhär. Göra dumma saker. Skilja sig från mängden. Shit, när blev jag såhär klarttänkt? Haha.

cocaine

alltså. jag sover inte. dumt dumt. fast jag brukar ändå bara ligga i sängen och våndas såhär dags annars. så jag kan lika gärna sitta här.
och dricka öl. hm.

men jesus, mana!

Jag är liksom inne på Kamrat. Hur jävla supertrist är inte det egentligen? Fast det är kul att skriva och underhållande att se vad folk skriver till mig.


Slemäckelmys

Lyssnar på Glitter med Mötley. Den är sådär slemmigt mysig och jag kan inte låta bli att önska att det var mig Vince sjöng om. Ja, förutom när han sjunger "let's make a baby inside of you" för då känner jag bara för att spy.

Förut satt jag och lyssnade på samma fem Hanoi Rocks-låtar i ett par timmar. Haha, tjatigt. Fast jag tyckte ändå inte det. Det är så fina låtar och Mikes röst gör mig alltid... glad. Glad är fel ord egentligen, men jag orkar inte fundera vidare på det där.

Har hittat massa psykbloggar som jag skall börja läsa. Vet inte om det är bra eller dåligt. Jag blir förbannad så jävla lätt.

Men. Dagen har varit oförväntat bra idag. Kiba ligger på filten i soffan och sover och Kami vet jag inte var han är. Troligtvis under soffan. Jag funderar på att lägga mig och läsa snart. Börjar bli trött.

Nej men Linda då ;P

Linda skickade mig en länk förut när jag inte satt vid datorn. Efter att ha läst igenom det som stod messade jag henne:

Varför skulle jag läsa det där?

Linda svarade:
Som en vink om att kompiskärlek kan funka, tror jag...

jag skrev:
Sötnos. Du är verkligen kär i mig ;)

linda skrev:
Haha! Ja okej, jag erkänner. Det är dig jag tänker på när jag smeker mig själv. Ska vi knulla?

Läs

Charlyene skriver så förbannat bra i sin blogg jämt och inlägg som detta gör mig praktiskt taget hög.

<3



När jag kom in i vardagsrummet hade Kiba lagt sig vid filten och mös. Fyfan vad mina hundar är underbara!

Look at me now

Det finns en hel del snygga killar häromkring och jag mötte en av dem när jag var ute med hundarna alldeles nyss. Men en jävligt störande sak med alla dessa killar - utom en - är att de fan aldrig vågar möta min blick! De glor ned i den förbannade marken. Den killen som är ett undantag vågar jag dock inte se på, haha. Men seriöst, ni skulle se honom! Blont hår i toffs, underbara armar och muskler och finfiina tatueringar. Klart som fan jag blir som en blyg liten flicka av honom. Hah.

Min Baninda



Alltid när Linda varit här mår jag så mycket bättre dagen efter och har fått energi till att göra saker. Som nu. Jag har fixat disken, håller på och tvättar, städat massor här hemma och börjat på ett brev. Och jag mår faktiskt bra. Och hon är stolt över mig. MIG! Fattar ni hur stort det är? Jag är sp obeskrivligt jävla glad över att hon finns i mitt liv.

Nu skall jag rusa ut en sväng med hundarna. Pussel <3

Nämen, är hon positiv nu? ;D

Har precis satt på en skiva med Sarah Brightman. Skall se om jag kan lyssna på det och plocka undan lite skit här hemma. Se efter om jag är på rätt humör för Brightman. Om jag inte är det kommer det troligtvis sluta med att jag börjar gapa och skrika, slår på 1996 med Manson och slår sönder ett glas eller nåt... Men jag tror det går bra :D

Sunday morning (okej, det är väl inte direkt morgon... men ändå)













Jag fryser så jag skakar.

Har legat i sängen - tillsammans med två galna hundar - och läst en stund. Men jag är så jävla frusen så jag skall ta mig ett varmt bad alldeles strax. Tvätta håret. Känna mig lite fräsch. Och sen skall jag nog skriva brev. Hur jag mår? Jag vet inte riktigt... Den där overklighetskänslan vägrar ge med sig, fast idag känns det inte så kvävande som det annars brukar göra. Jag antar att det i alla fall är positivt =)

i will always be there for you <3






Afraid

Do you, do you wanna bleed?
Do you, do you wanna live in vain?





It's only life




She's so afraid to kiss
An' so afraid to laugh
Is she runnin' from her past?
It's only life
She's so afraid of love
Is so afraid of hate
What's she runnin' from now??
Do you, do you wanna scream?
Do you, do you wanna face the strange?
Do you, do you believe?
Are you, are you afraid of change?
It's only life
She's so afraid of this
And so afraid to ask
She hides behind her mask
Nothing's ever right
She's so afraid of pain
So afraid of blame
It's driving her insane
So insecure
There is no cure
Well, she's so afraid
She's so afraid of death
She's so afraid, afraid of life
The drama in her head
Getting louder all the time
Getting louder all the time
She's so afraid, afraid to lose
Been so afraid of fame
Everyday she feels the same
It's driven her insane...
It's driven her...
It's driven...
Its...
Another broken pretty thing

don't you know i worship you?









Jag vet inte vad det var med Linda igår, hon var helt galen. Jag tror att vi hade ombytta roller på nåt sätt. Jag var allvalig och lite neddämpad medan hon var utflippad och asgarvade åt allt <3 Hon drack öl och hon rökte. Hon ville bli sminkad av mig fastän hon nästan får panik när folk rör henne i ansiktet. Och hon lät mig ta bilder där hon inte körde sin vanliga Linda-pose. Hon är så jävla underhållande! <3

Men jag var körd och hade massa ångest så hon åkte hem tidigare. Jag lade mig i sängen och läste ut Sugar rush och började med Hitomi Kaneharas Autofiction. Jag älskar Hitomi Kanehara. Hon är underbar.

miss Borderline is suffocating

Jag vet varför jag till stor del mår så jävla skit idag; det känns som att världen är emot mig. Typ alla utom Linda. Bexx brukar tjata om hur tråkigt hon har det när hon är hemma själv, men ville ändå inte komma hit när jag erbjöd henne. Det känns ganska hårt för så skulle hon inte ha gjort förut.

Och så kändes det skit när Ollonet inte ville ge mig förklaringen av ett svårt ord han använde. Ja, jag reagerar superstarkt på skitgrejer men det fick mig att känna mig så jävla pantad för att jag inte vet vad ordet betyder och så fick jag för mig att han inte ville berätta betydelsen för mig för att jag ändå bara är för blåst för att fatta nånting.

Jag har alla dessa jävla overklighetskänslor inom mig och det är så frustrerande och destruktivt. Jag vet inte riktigt hur jag skall bli av med dem. Det som håller mig över ytan just nu är Linda - som kan läsa av mig på bara någon sekund. Jag kommer aldrig kunna fejka för henne som jag brukar för andra, för hon kommer alltid lyckas se igenom. Jag är så glad att hon finns i mitt liv ♥

fucketyfuck

jag mår bajskaka och skall lägga mig och läsa nu. underbara linda drog precis. hon är så jävla bra. vad skulle jag göra utan henne?

gonattf b

min begravning

jag vill att denhär låten spelas på min begravning

dsaftgds

jag får itne bara ligga där i soffan och ruttna. jag får inte. tårarna bara fportsar. linda säger att hon kommer fastän det är bod och skit öberallt. jag har hudnarna att tänka på. får inte låta det ara såhär skall se om jag kan tvätta kami. han skall inte behöba gå omkringmed mitt blogd i pälsen. kjävla öckelmatte.

The kid

Jag är som ett litet barn och jag kan inte låta bli att tänka på hur mycket enklare det vore för mina förlädrar om inte jag fanns. De skulle kunna åka på sin resa utan att gå omkring och oroa sig en massa för deras dotter. De skulle kunna koppla av. De skulle ha så mycket tid över om de slapp hjälpa mig med massa saker som jag inte klarar av att göra. Farmor (och farfar) skulle också slippa oroa sig för mig när när mina föräldrar är borta. Luften skulle bli så mycket enklare för dem att andas.

Livet skulle bli mycket enklare.

Jävlar

det känns som att jag skall explodera snart. tog precis sobril, klarar mig inte längre. förut hade jag två fasta punkter; mina föräldrar och bexx. jag "visste" att de fanns där och skulle hjälpa mig när jag än behövde det. mina föräldrar anlände till spanien för dryga tre timmar sedan och i en hel månad skall jag klara mig utan dem. och bexx... nej, hon är ju ingen fast punkt längre. dessutom känns det som att hon försöker distansera sig själv mer och mer.

så ja... just nu står jag här utan någon som helst fast punkt och vill bara ta en kniv och skära sönder mig själv. jag är så jävla rädd. det går inte ens att komma i närheten av hur jävla rädd jag faktiskt är genom mina ord. hade jag inte mina hundar nu så skulle jag fan inte längre försöka. fan, tårhelvetena sprutar nu. men det känns som att jag skall gå under och det här blir den längsta jävla månaden nånsin. hur fan skall jag klara det här? hur fan skall jag det...?

DU SUGER!

suger som matte. sugersugersugersugersuger!!!

Jävla idiot

Jag har fan blodat ned Kamis päls. Äckel-Mana-hora-fanskap.

Oh Angela

Jag orkar inte riktigt anstränga mig. Gissar på att jag kommer sminka mig som den värsta sminkhora idag och fluffa håret och på med äckelkläder och bara se ut som ett fanskap. Linda kommer sen. Kiba har spytt. Ligger en spya i hallen. Och kiss i vardagsrummet. Mitt fel. Jag tog mig inte ut tidigare. Blir så jävla seg dagen efter av sobril. Ibland känner jag för att skjuta skallen av mig själv. Såna här dagar önskar jag att 80-talets Mötley var mina bästa vänner. De skulle i alla fall älska mig. Hah.

Här skall det stå alla svordomar ni kommer på

Bajskakemorgon! Eller morgon förresten... det var ett bra tag sedan det var morgon.

Piss off you asshole

Jag tänker lägga mig i sängen och läsa nu. Men här får ni en vacker låt - och en vacker man - att njuta av.

Olika sätt att vara en vän

En vän frågar varenda dag om h*n skall komma över, om jag verkligen klarar mig själv. H*n erbjöd sig till och med att bo här ett tag så jag skulle slippa vara ensam och jag vet att h*n skulle skita i jobbet om jag verkligen behövde den hjälpen.

En annan vän hör nästan aldrig av sig längre. När vi väl talas vid pratar h*n på om sin egen skit och verkar faktiskt inte bry sig om mig. H*n sa att h*n inte skulle försvinna, men gjorde det när viktigare personer dök upp i personens liv.

En vän är rädd för att göra allt värre och försäkrar om och om igen att h*n inte kommer försvinna. H*n ringde upp en annan av mina vänner för att h*n helt enkelt ville ha råd om hur h*n skulle behandla mig när jag var nere i en väldigt djup svacka för inte alls länge sedan (okej då, jag är väl fortfarande inne i den). H*n säger jämt saker som att jag är bäst och idag skrev h*n till och med att jag är vackrast, men jag kan inte ta det som annat än att h*n vill pigga upp mig och inte lägger så mycket vikt vid orden. Men jag uppskattar det som fan.

En annan av vännerna frågar aldrig om h*n kan hjälpa till. Om jag ber personen om hjälp frågar h*n oftast om jag inte kan be någon annan om hjälp. Det har hänt några gånger att jag bett personen komma hit när jag varit i nöd, men det tänker jag sluta med nu, och istället ta vara på den hjälpen som erbjuds frivilligt. Jag vågar inte be personen om hjälp alls. H*n skriver inte ens till mig när vi båda är inne på msn och jag skriver inte för att statusen är upptagen. Jag skall sluta vara till besvär.

Jag har tur som har mina vänner.

Det här är så jävla vackert

Det är för fan magi!

Trent börjar sjunga och nånting stort är på väg att byggas upp. Precis innan det smäller till kommer Manson in på scenen och allt blir bara underbart och vackert. Det är så det skall vara - Manson och Trent tillsammans. De är båda två musikaliska genier och två av mina största förebilder här i världen. Fyfan vad underbart. Och Manson - han är som vackrast i denna video. Inte många kan jämföras med honom.

NIN

nothing quite like the feel of something new.
maybe i'm all messed up.
maybe i'm all messed up.
maybe i'm all messed up in you.
maybe i'm all messed up.
maybe i'm all messed up.
maybe i'm all messed up.
maybe i'm all messed up in you.
maybe i'm all messed up.
this is the only time i really feel alive.
this is the only time i really feel alive.

jag älskar NIN

;D

En liten Mana-text doppad i en blandning av sobril, öl och kaffe ;)



am i falling for you?
that's not what i'm supposed to do
am just meant to be your friend
and stay that way till the end


maybe i'm about to ruin it all
by tearing down our friendship wall
building up something new
thats not meant for me and you


i guess this is pretty bad
but please, dont be mad
we can go on as we always have


but still i cant help dreaming
about your soft, red lips
and please, dont mind me screaming
and trying to touch your hips


okay, i promise to not put my hand in your pants
and force you to slowdance
and i will always be you borderline-fucking-whore
until you want me for more ;D



Den började ganska seriöst men mot slutet märker jag att jag liksom råkade... flippa ur lite :O
 

Ensamma fredagskvällar kan ändå vara fina




Present!! :D:D

Frida säger:
din present kom idag :P

Kan det bli nästa lördag typ... nu?


Hey! Yr not a dyke!



Vissa böcker är helt jävla underbara och Sugar rush hör helt klart dit. Tar en liten paus i läsandet men skall snart fortsätta en stund igen, tills det är dags att ta ut hundarna. Yaay!

eh, suck

jag är så trött på alla bokbloggar som kör nåt jävla kinatema pga os. varför bry sig om kina nu om de inte gjort det innan?

ojdå

Min hjärna hänger inte riktigt med.

Ahhg

Sobril. Svälja ned med öl. Snart så. Kommer jag bli lugn.

Att aldrig riktigt passa in

Jag kan nästan inte göra någonting utan att de där tankarna slår över mig. Tankarna om att vara fel och inte passa in. Var jag än är. Vad jag än gör. Just nu var det QX som fick mig att känna så. Hur mycket jag än fösöker förmå mig själv att känna att jag hör dit, att jag passar in, så kommer de där dumma tankarna och en ständig ångest för att inte bli accepterad och omtyckt för den jag är. Vart behöver jag ta vägen för att känna att jag är okej, att jag duger som jag är?

Well,

Det märks så tydligt att det aldrig kommer bli som förut igen. Jag tänker inte förneka att det faktiskt hugger till lite i mitt hjärta vid tanken på det - hur det blivit och kommer att vara - men fan, det är väl meningen att det skulle bli såhär. Livet består av massa prövningar, så enkelt är det, och jag tänker klara av dem. Ingen tvekan om saken.

Men fan då

Kommenterarena syns inte. Men jag orkar inte fixa nu. Vafan

Skitsamma, okej?

Jag struntar i om det blir jobbigt för er att läsa - svart bakgrund och vit text - för det är såhär jag vill ha det. Good.

Shout at the devil

Mamma och pappa har precis dragit. Jag kommer inte träffa dem igen förrän om en dryg månad. Lugn Mana, lugn. Du klarar det här. Jag känner hur paniken ligger här under ytan och jag vet att det känns värre för att det är fredag. Fastän jag ser fram emot att vara själv, dricka öl och läsa, så känns det svår och jag är verkligen rädd. Rädd för att hamna på badrumsgolvet igen med rakblad och skit.

Ollie goes mean

Min mamma som tycker att han är sååååå trevlig. Hon skulle bara veta ;)

Orponet säger:

jag kommenterade Nils blogg

Orponet säger:

Visst ja, han måste godkänna skiten

mana monroe - rock n roll junkie säger:

vad skrev du?

Orponet säger:

"Kuknylle"

mana monroe - rock n roll junkie säger:

det gjorde du inte alls!

Orponet säger:

Jo

mana monroe - rock n roll junkie säger:

nej

Orponet säger:

jo det gjorde jag visst

mana monroe - rock n roll junkie säger:

hahahaha!

Orponet säger:

:)
mana monroe - rock n roll junkie säger:

gjorde du det verkligen? :O

Orponet säger:

men ja

mana monroe - rock n roll junkie säger:

hahahaha! varför?

Orponet säger:

Jag vet inte...han är en tönt!

Här finner ni Ollonets blogg förresten.


Oh, du sköna Malin

Smskonversation mellan mig och Bexx inatt:

från mig:
Vi är likadana, bara att inse. Flirtar med allt och alla, haha. Du borde flirta med Malin förresten.

från Bexx:
Haha är hon bi?

från mig:
Tydligen inte. Annars skulle jag fan lägga in en stöt. Vet du hur jävla het hon är eller?

från Bexx:
Nja. Har ju inte sett henne irl så jag vet inte.

från mig:
Så söt!


Absolut hurru

Ja, det tror jag också.

För det mesta tycker jag faktiskt att Nils blogg är riktigt underhållande, men ibland kommer han med inlägg som får mig att reagera negativt på ett eller annat sätt. Ett tips till er alla är att inte slänga omkring med ord ni inte vet dess innebörd av för det förminskar bara betydelsen för dem som verkligen använder ordet för att det är så. Danke.

rock n roll junkie

Det här kommer bli den bästa fredagen nånsin typ. Pappa var precis här med saker han handlat. Förutom mat och sånt så var det bland annat öl, världens största godispåse och nötter. Grisöron till hundarna. Han tog ut hundarna på första promenaden så jag sitter fortfarande här i morgonrock. Och han och mamma kommer hit efter två, det sista de gör innan de drar till Stockholm och Arlanda, och då skall de ta ut hundarna åt mig. Så jag kan i princip gå omkring i morgonrock tills ikväll om jag vill. Sen så har jag två underbara böcker att läsa: Sugar rush av Julie Burchill som jag började på igår och som verkar riktigt lovande och Autofiction av Hitomi Kanehara, vars baksidetext gör mig såå jävla nyfiken. Jag har världens bästa fredag framför mig. Och här får ni lyssna på dagens bästa låt: Rock n roll junkie med Mötley.


entertainment






















mrs doll and me














Jag är så jävla poppis!

Bexx börjar äntligen fixa kladdkakan. Ollie kommer hit för att snylta till sig lite. Tur att jag hann bada för jag luktade apollon förut. Och så ännu värre ut. Bara Bexx och mina föräldrar får se mig i det tillståndet fan. Mamsen (wtf?!!) kommer också hit inom en timme. Hon skall tvätta åt mig <3 Såhär poppis har jag inte varit på bra länge ;P

Soundtrack till mitt liv



Om jag fick ha ett soundtrack till mitt liv skulle det utan tvekan bli NINs debutalbum Pretty hate machine. Absolut. Speciellt låten Something I can never have skulle spelas om och om igen. Ni kan höra den här. (Linda, du kan också lyssna. Det är en lugn och fin låt ;) Dessutom är Trent Reznor som vackrast!)

Head like a hole

Nyss vaknat. Seg som fan efter Sobrilorgien igår. Har varit ute i regnet med hundarna. De i regnkläder - jag utan. Men så blöt hann jag ändå inte bli. Precis när vi kom innanför dörren började spöregnet ta över. Tack!

Väntar på Bexx. Hon skall komma hit och jag är lite smått nervös. Hon har hur som helst lovat att baka kladdkaka till mig. Fyfan vad gott. Och skönt. Om jag nu lyckas hålla mig från köket. Kontrollbehovshora som jag är.

Idag är jag kär i Trent Reznor.


Eyy,

lets spend the night together

Bexx Doll...
















Sobril <3

Jag råkade ta lite väl mycket Sobril och nu är jag... lugn.

'älskling

kami slickar bort mina tårar

vafan

jag får inte stopp på det. tårarna bara sprutar.

kom till mig

jag vill inte blöda ensam. kom och ta hand om mig. gör rent mina sår. pussa på mina tårblöta kinder. rör vid mig. visa att jag är viktig. att jag betyder nånting. att jag inte är fullkomligt värdelös.


...

Jag bara sitter och stirrar framför mig hela tiden. Har gjort det nästan hela dagen. Idiotiskt. Jag vill skära. Sönder. Blöda. Bloda ned. Slippa känna.

pang

PAANG!!

Infekterat

Gröper omkring i gamla sår. Lyssnar på NIN. Skallen dunkar. Tårar rinner.

jag.orkar.inte.

jag orkar inte. jag orkar fan inte.

Hah!

Hon sa att hon hade världens bästa present till mig. Nu har hon ändrat sig - hon skall köpa nåt annat. Ouch säger jag bara.

...

Ju längre tid det går, desto kallare blir jag. Om det är bra eller dåligt vet jag inte.

Wow

Det tog sin tid men äntligen ser jag till att fixa mat. Har inte ätit ännu idag. Har helt enkelt inte orkat.

Nothing's gonna change the world

Jag är trött på att lämna ut mig själv såhär. Blotta mig själv och bara vänta på era knivar. Jag är trött på att vara så naiv och fortfarande tro på människors godhet. Jag mår illa.

...

I just want something I can never have

Alkis is the shit

Jag bjöd nyss in Alkis till mitt firande. HAHA! Inte för att jag tror att han kommer komma, men han får om han vill. Det skulle vara... underhållande. Han skulle säkert göra sig osams med alla utom mig. Vore kul att se honom och Bexx tillsammans. Hur de skulle bete sig efter allt jävla snackande på msn och de mest obehagliga saker.

Btw så drömde Ollonet om mig inatt. Såhär beskriver han drömmen:

Haha, näää...men underbart grinig! Dina föräldrar var där och du satt på en stol och tjöt. Jag kom dit för att jag skull erbjuda mig att städa ditt badrum eller nå't. Du sa att du skulle stöka till direkt så mycket du orkade om jag gjorde det

Det låter fan läskigt mycket som mig faktiskt.


Knäsvag. Pirr pirr

Långt hår. På killar. Karlar. WTF! Jag blir... knäsvag! Aaaahh!

Bejbar

Jag ser fram emot den sextonde. Faktiskt. Trodde inte det skulle bli så. Malin säger att hon kommer komma hit även om jag fortfarande inte riktigt tror på det förrän hon är här inne, i min lägenhet. Vi har inte träffats sen jag och Rickard var tillsammans. Det var ju över två år sedan jag gjorde slut med honom så med andra ord var det ett bra tag sedan jag träffade henne senaste. Gah, jag längtar!

Baninda-Linda kommer och Ollonet - om han inte skall bort med sitt jobb, men skall han det kommer han fan få stryk. Ketchupen kommer och Frida. Kanske även hennes Marcus. Och om jag har tur så kommer Kimmo <3 Sen vet jag inte hur det blir med Bexx, om hon kommer eller inte. Det gör hon som hon vill även om jag gärna ser henne här. Hon är ju trots allt Bexx - oavsett vad som hänt mellan oss den senaste veckan.

De skall få njuta av mina vackra Theralen-tårtor som skall vara så rosa och fina. Funderade lite på att dekorera dem med lite tabletter också, men fan det vore ju bara dumt. Alla skulle bli så trötta och sega och jag skulle gå upp i vikt igen. Jag burkar kunna äta massor med fet skit utan att det gör nånting med vikten, men när det kommer till tabletter smäller det till direkt. Theralenen är hemska för min kropp. Men tårtorna... oooh, yeah, de gör mig fan lycklig =)

Mina tårtor!

På tal om Theralen - förra inlägget - tänkte jag göra Theralen-tårtor till mitt födelsedagsfirande. Först tänkte jag göra bröst, men så inatt kom jag på att det skall vara Theralen-tårtor. Det blir bra. Det blir jag. Det blir... jag ja.

Jävla idioter

Vissa psykläkare vill jag så gärna skjuta skallen av eller kanske pricka in en kniv i pannan på dem. Fyfan.

It's quite weird

En underlig stämning har infunnit sig här. Jag vet inte om det bara gäller mig eller om det är för hela området. Kanske bara mina närmsta grannar, de som bor i samma hus som jag. Ärligt talat så vet jag inte, bara att nånting är annorlunda. Underligt. Jag går omkring och skrattar. Med hundarna. Utomhus alltså. Jag slappnar av och känner mig säker i mig själv, fastän jag inte har något smink alls. Som sagt, någonting ligger i luften. Om jag ändå visste vad...

Eh, vafan då

Jag känner alltid för mycket. Lika bra att försöka sova nu. Nattelu!

Aaahh!

Jag hatar verkligen när andra försöker tala om för mig vad som är snyggt och vad som inte är det. Så jävla störande. Och ännu värre när personen i fråga tycker att han/hon har rätt och alla som tycker emot har fel. Gah, assholes. Men men. Inte haka upp mig på det. Ollonet skall sova nu så jag skall passa på att läsa lite - och käka popcorn - innan jag däckar ihop i sängen.

Sminkhoran uttalar sig

Neej, Nils, jag vill inte sminka mig lite och naturligt och nej du, jag sminkar mig knappast inte för en jävla karls skull! Jag sminkar mig för mig själv och jag älskar att vara en sminkhora. Dessutom är jag jävligt ful med lite smink.




Mitt sanna jag

Vilken Astrid Lindgren-figur är du?
testa själv här.

Älskar!


Hey motherfuckers, read this:

Yes, I am alone, but then again I always was
As far back as I can tell, I think maybe it's because
Because you were never really real to begin with
I just made you up to hurt myself

I just made you up to hurt myself
Yeah, and I just made you up to hurt myself
I just made you up to hurt myself
Yeah, and I just made you up to hurt myself

And it worked
Yes it did!

There is no you, there is only me
There is no you, there is only me
There is no fucking you, there is only me
There is no fucking you, there is only me

Lite Nin sisådär <3

I can feel their eyes are watching



Var nyss ute med hundarna. Det var så kyligt och skönt utomhus. Mörkt. Tyst. Bara jag och ett par tonårsgrabbar ute. De släpade på en madrass och rökte cigg. Jag lät Kiba springa lös en stund, han har blivit så duktig. Höll sig alldeles vid mig och Kami hela tiden. Blir så stolt över honom.

Sitter nu och lyssnar på Nin och snackar med Ollonet. Han tycker att jag är skum som tycker att armar är det sexigaste som finns (efter intelligens). Men snygga armar är speciella. Mikes armar får mig att rysa av välbehag.

Sometimes I think I'm happy here
Sometimes can I still pretend

Uhuh

Uh. Trött och illamående. Och förbannat ont i magen. Kom precis hem från mamma och pappa. Pratar med älskade Linda nu <3 Skall nog ta ett bad snart. Eller bara lägga mig i soffan och slappa.

Visitor


Lite bilder












Nothing ever changes

Har skrivit av mig i psykbloggen och skall nu ta med mig frappé och bok och lägga mig i sängen och läsa och lyssnar på Mechanical Animals-skivan med Manson.

Svåra hund!




Ibland imponerar jag


Skitlitteratur



För folk som kommer hit och behöver besöka skithuset. Innehåll:
- Fushigi Yuugi 1 - lite manga kan alltid vara underhållande
- Linda Skugges blogg från 2005-2007 eller nåt - korta och bra texter
- 31 låtar av Nick Hornby eller nån - har faktiskt aldrig läst den.
- Lär känna psykopaten av Görel Kristina Näslund - Så jävla intressant och vem känner inte för att läsa om psykopater medan de klämmer ur sig ett gäng korvar?
- Gynnings härliga bok Ego girl - bra, bra.
- Självkänsla nu - kan alltid vara bra att öva upp självkänslan lite när man ändå inte har något bättre för sig

Städa, städa




Center of my universe

As long as I live in this... dreamworld of me and Mike Monroe, I'm able to calm down and feel okay. Cuz then I don't have to face the reality that most of the time is beating me down. So darlings, please watch this vid and listen to the music and the lyrics. He's just freaking amazing!



Förlåt för engelska, but I just had to.

En glädjekick

Underbarlåt. Videon är bara massa bilder på bandet. Se så söt han är Mike Monroe - han är den blonda bland alla svarthåriga ♥ Visst borde jag få gifta mig med honom, eeh?


En bra morgon

Jag vaknade på bra humör. Gos med hundarna i sängen en stund innan vi gick ut i kylan och blåsten. På bara några dagar har det gått från högsommar till höst. Haha, jag tycker det är lite småkul. Kanske därför jag mår så bra? Hösten är min absoluta favorittid på året.

Sitter nu och talar med Frida på msn och hon säger att hon kommer hit till den sextonde, när jag skall fira min stundande födelsedag (vafan har hänt med mig egentligen? Jag är ingen sån som bjuder hem folk för att fira att jag fyller år).

Bloggvärlden tycks vara på allmänt dåligt humör av mer eller mindre "goda" anledningar.

Well, I'm off.

Nattelu

Jag skall ta med mig mina hundkräk och lägga mig i sängen och läsa nu. Kami ligger här i mitt knä med huvudet pekande mot golvet som en döing. Trött månntro? ;) Men först: Tack Linda för att jag alltid kan prata med dig om allting. Tack Ollonet för att du är så himla fin mot mig. Tack Leticia för att du kom på den underbara idén med en brevbok. Tack Ketchup för att du är så jävla söt. Tack Malin för att du har ett underhållande singelliv som jag får ta del av. Tack Nina för att du är en superbra brevvän och vän. Och tack alla ni som läser min blogg ♥

Mr Intelligence



Manson är så jävla smart. Han är en av mina största förebilder. Det skrämmer mig att människor är så dömande och... irrationella som mannen som intervjuar. Han ställer gång på gång idiotiska frågor och jag imponeras av Manson, att han inte tar fram knytnäven och drämmer till gubbjäveln, för det är ju uppenbart att det är skitsamma vad Manson säger, han har redan sin åsikt och det är att Manson ligger bakom en stor del av ondskan i världen.
Ni borde verkligen ta er tid att se på den här intervjun. Speciellt ni som har fördomar om Manson för att han ser ut som han gör. Se till er själva. Är det inte ni som är de läskiga - när det är ni som dömer utan att veta?

HAHAHA!

Det här får mig att skratta fast jag har ångest! <3 Och Manson är så jävla vacker. Fuck all the others. He's gorgeous!

Coma White



A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

Kvällspromenad




Mina älsklingar




























Fyfan

Blir så jävla äcklad av Blondinbella nu. Fy helvete. Klart som sjutton hon vet hur djuren får lida och ändå stoltserar hon omkring med sina pälsar. Tack och lov är de flesta som kommenterat överens med mig. Well, nu är det slut med läsandet av blondinens blogg.

Vafan kom dethär ifrån?

Egentligen vet jag ju... Men ändå. Jag råkade messa Bexx. Var tvungen. Jag blir helt... körd. Skall ta Sobril, massa kladdkaka och frappé och sätta mig och läsa i soffan. Och hoppas på svar. Fuck. Jag vill verkligen inte att hon försvinner. Jävla halva.


The way she licks her lips



Jag blir panisk när jag tänker på att hon kanske är borta för alltid. Kom tillbaks bara vafan!

Hooligans holiday

Lite bilder från kalaset i lördags. Blev färre bilder än jag trott.














Bakeri


Fetta på bara



Jag skall baka kladdkaka nu. Förtjänar det som bara fan. Fast sen kommer jag väl föratka mig själv igen men det är det värt.

Förakt, yes sir!

Jag föraktar folk som lägger ut skärsårsbilder. Kanske just därför jag gjorde det?

Asshole!


Fallen Star

Det spöregnar ute och jag skall ta mig iväg med hundarna. Fryser redan som fan. När jag kommer tillbaks in skall jag krypa upp i soffan med hundarna och gosa och läsa.
Tror jag.


Home sweet home

Jag kan inte koppla av. Är på helspänn hela tiden och blir skräckslagen när det slår i dörren till trapphuset. Jag vill ta en filt och gömma mig under, inne i köket vid kylen och frysen. Försvinna så ingen ondska kan nå mig. Skall se om jag kan skriva en recension, det kanske kan få mig att koppla bort det onda.

Rastlös själ

Jag pillar runt bland mina böcker. Går omkring med en rastlös själ. Känner mig låg. Försöker ordna mat mellan turerna till bokhyllan. Sorterar in, sorterar bort. Bildas en hög med böcker på bordet som skall ges till Baninda. Huvudet värker och jag känner för att skrika, men jag vet att det inte hjälper. Lika bra att fortsätta på som förut.

Suck

All respekt jag nånsint lyckats känna för den här människan är nu helt borta.

Oh well, so what

Who cares if I don't wear any underwear
Oh well, if you don't like me I don't care
So what, what the hell, who's got the time
Who cares, if this line doesn't rhyme

This guy walks up to me and turns to my left ear
Says he loves the band and can he buy me a beer
Says he knows this dude and he knows that dude
Says he plays guitar, he's gonna get tattooed

Oh well, so what, who cares
I don't care

Now I hate to be rude, I must end the conversation
Just wasn't in the mood for ego masturbation
His rap made me sick, his breath was really stale
I was lookin' for the door, I think it's time to bail

Oh well, so what, who cares
I wasn't listening anywya
Oh well, so what, who cares
I don't care

I was chasin' some poon, I mean I was in the hole
Her panties up her ass, she was ready to go
Could have been my imagination or it could have been true
I had a lovely vision of me droppin' some goo
Her engines were runnin' she was burnin' red hot
And I don't give a damn if she's ready or not
Man, I could just see her leavin' when I said let's take a chance
Too bad I left my rubbers in my other pants

Oh well, so what, who cares
I wasn't listening anywya
Oh well, so what, who cares
I don't care

Should I take a bath, smells like I'm stinkin' up to high heaven
Oh well, so what
Should I get a life, I just applied at the Seven Eleven
Oh well, so what
And if I change the world, I'll do it with a beer in my hand
Oh well, so what
Don't when I'm done, I'm gonna recycle that can

I don't care
I don't care

Dangerous Toys

Fuck. Fanfanfan. Jävla skit då!

Stress. Nyvaken. Var prcis ute med hundarna. Försöker få i mig skitfrukost men det går inget bra alls. Har på mig samma kläder som jag tog på mig i lördagskväll. Stinker. Ful. Äcklig. Vidrig. PANG! där kom posten. Räkningshelvete från DBTn på 380. En avi från nån jävla bokklubb. Tydligen ar jag glömt säga nej om månadens bok. Helvete. Mina pengar. Jag har inga jävla pengar. Och det är meningen att jag skall köpa massa öl och vin till den 16e när det kommer folk hit för att fira mig. Måste börja hora. Hah. Jävla skit. Egentligen finns det inget kul i det. Tänker på Hanoi Rocks låt Cafe Avenue. I got prostituted. Skulle börja fnittra om jag inte var så jävla skräckslagen. Jag är en idiot. I'm not afraid, put the gun in my hand. Jag har ingen koll på nånting just nu. Det är bara att inse. Jag klarar inte det här själv. Jag är för retarded för det. Im the motherfucker of the year. Fanfanfan.

Mike <3

Now that I'm in her I don't want to lose her

Ketchup är kär i BB

Jag har fått Ketchupen att börja läsa Blondinbellas blogg. HAHAHAHA!

Bröllop på gång

Esbjörn är död och Ollonet och jag skall gifta oss.

O säger:

Tager du, borderlinehorabitchass, denne ollonjävlakukmoderat...

Vackert. Blir ju nästan tårögd.


Ta mig härifrån... Snälla...?

Det är så jävla irriterande att mr Borderline alltid är lika nedlåtande och respektlös mot mig (nästan alltid i alla fall). Jag önskar att jag inte brydde mig om honom för då skulle jag bara kunna dissa honom och skita i allt. Men jag bryr mig faktiskt. Och han skiter fullständigt i hur mycket han sårar mig. Just nu känner jag för att säga upp bekantskapen med alla för vänskap och Mana funkar så uppenbart inte ihop. Jag är så jävla trött på det här. Kom och ta mig bort.

Livsviktig ytlighet

Jag måste få leva i min ytlighet när ångesten hotar att ta över. Och när jag snackar om ytlighet gäller det mest heta, blonda sångare. Haha, det är så jävla skumt. Förut var jag helt besatt av mörka killar. Svart hår, mörka ögon. Gärna massa smink. Gärna asiater. Gärna japaner. Sen nu helt plötsligt vet jag inget vackrare än blonda killar. Wtf?!

Mike Monroe:
Min blivande karl helt enkelt. Kanske lite väl gamal egentligen, men det gör ingentíng. Då vet jag ju vad jag får. Som ung var han läskigt vacker och han är fortfarande helt klart en av de vackraste människorna som finns. Oh, han är så söt! <3

Jason McMaster:
Sångare i Dangerous Toys. Extremt sexig röst, extremt sexig karl. Aaahh, ge mig! Glo på lite videos på youtube, vafan. Han är helt otrolig.

Vince Neil:
Från början tyckte jag att han var äcklig. Sen ändrades det av nån anledning. Nu kan jag inte sluta glo, varken på gamla eller nyare bilder. Och han har också en röst som är sådär helt fantastisk!

Jag städar

Fixar och donar. Wow Mana. Och läser i Shopaholic-boken. Förstår egentligen inte riktigt varför jag gör det, för det är ytterst sällan boken är särskilt underhållande. Mest överdriven bara, men nu har jag inte särskilt många sidor kvar längre så jag skall i alla fall läsa klart den.

Vid sex-tiden kommer mamma och pappa hit <3

RSS 2.0
Test